F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Шта си ти предвидео? То не беше тако давно додуше
Predvidio sam totalni debakl Rusije, i to gledaš već dvije godine

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта си ти предвидео? То не беше тако давно додуше
Videlo se da u Ukrajini postoji po neskrivenim paradama i demonstraciji sile i vojničkog/vojnog ustrojstva. E sad, meni nisu jasni likovi poput Febe, Mstislava, nesrećnog Djure i ostatka ekipe koja se pravi slepa na dokaze kojih je ovde bilo mnogo. Vlasti Ukrajine nisu hapsile i osuđivale te likove i takve pojave nego su ih jednostavno podržavali. I sada se nadju ovakvi nesrećni forumaši da nas ubeđuju da toga tamo zapravo nema.Група је основана у августу 2020. на неонацистичком самиту у близини Кијева. Групу су формирали некадашњи припадници кијевске фашистичке народне милиције која је од 2017. “спроводила бруталну осветничку правду” широм Украјине.
Немачки лист сада преноси да “Центурија” прикупља средства за војну јединицу коју ће водити Андреј Билецки, оснивач батаљона “Азов” који је 2014. поручио да је мисија Украјине да “предводи беле расе света у коначном крсташком походу против ‘унтерменшена'(нижих раса)”.
Најава неонацистичке претње у Немачкој
Jel se izvukao?Ukropi su objavili video evakuacije svog pilota Mi-24 koji je oboren
Ovo je *******ističko ludilo i takvo nepoštovanje prema svom poginulom da nemam reči
Video je samo za one sa zdravom srčkom i otvarate ga i gledate ga na svoju odgovornost, posebno drugi deo.
18+
Slobodno kmeči, odakle ti da sam nekrofil, ja ne kačim snimke poginulih, ja samo želim brzu smrt svakom ko ratuje za NATO pakt.Znam ja da si ti nekrofil, ne brini, ima posebno mjesto u paklu za takve kakav si ti![]()
Begaju od golemu vodu svi ce se podavu
Све што ја видим јесте несрећни (бајденов) зеленко који запомаже.Predvidio sam totalni debakl Rusije, i to gledaš već dvije godine![]()
Све што ја видим јесте несрећни (бајденов) зеленко који запомаже.
Видим и још неке ствари ал "да има коме било би речено, овако је платно џаба бачено".
Но, запамтићемо овај упис и видећемо кроз годину, две ко је био ближи истини.
Gledam kako vas na frontu hebu pa vas ne pokrivaju.Predvidio sam totalni debakl Rusije, i to gledaš već dvije godine![]()
ameri, kijevljani, ma ceo svet podrzava rusiju - kako to, kako to?
Након капитулације Кијева, показаће се да је 80% Украјинаца желело победу Русије
Прилепин: Укључимо целу Украјину у састав Руске Федерације
kako to, kako to? a podela? gde je moj deo, necete da me prevarite!
jel smo mi ameri posteno platili za nas deo? imamo priznanice.
i za kosovske rudnike isto imamo sve racune, sve posteno placeno
Gledam kako vas na frontu hebu pa vas ne pokrivaju.
Gledam kako vam se proksi raspada.
Gledam kako su svemoćni Patrioti odjednom nestali.
Gledam kako su vam svi wunderwaffei izgoreli.
Gledam kako su vas ekonomski urnisali, niste ih ni ogrebali a sopstvene ekonomije ste zakopali.
Gledam kako više ne objavljujete kurs rublje ili cenu Ural nafte.
Isplači se, ali ti lakše neće biti. Biće sve gore.
Hoćeš da ti okačim grafikone kursa rublje, cene urala, prognoze rasta ekonomija, neke naslove zapadnih medija?Gledate vi ali ništa ne vidite, to je problem, ali neka, buđenje će biti bolno![]()
Момчина, за жилет већи од АК-47Pomor Kolumbijaca iz Huile u Ukrajini
https://diariodelhuila.com/soldado-garzoneno-perdio-la-vida-en-ucrania/
Tuga ponovo pogađa srce Huile sa tragičnim vestima o pogibiji Garsonovog vojnika Džarisona Astudila Medine na bojnom polju u Ukrajini. Astudilo, rodom iz Garsona, predano je služio u oružanim snagama te zemlje
Gorka vest stigla je u njegov dom u Vereda Las Brisas de Garson
Hairo Bahamon Sančez i Džonatan Čimbako, takođe su izgubili živote braneći ukrajinsku zastavu.
Spisak Huilenova koji su pali u ovom sukobu nastavlja da raste
Huan Kamilo, poreklom iz Ikuira;
Jhoan Sebastian Ceron, iz San Agustina;
Manuel Ferli Barios, penzionisana vojna sestra iz Neive;
Alehandro Herrera, profesionalni vojnik i bivši čuvar Tehničkog istražnog korpusa takođe iz Garsona, su druga imena koja se dodaju ovoj bolnoj listi.
![]()
![]()
Sto vas biju ovi dobri ljudi
Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?
Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.
ma oni nas ubedjuju da je to normalno, da i u rusiji ima nacista, kao sta mi bezveze dizemo dzevu, 3 rajh, sada smo u 4. rajhu, danke dojcland, sve normalnoVidelo se da u Ukrajini postoji po neskrivenim paradama i demonstraciji sile i vojničkog/vojnog ustrojstva. E sad, meni nisu jasni likovi poput Febe, Mstislava, nesrećnog Djure i ostatka ekipe koja se pravi slepa na dokaze kojih je ovde bilo mnogo. Vlasti Ukrajine nisu hapsile i osuđivale te likove i takve pojave nego su ih jednostavno podržavali. I sada se nadju ovakvi nesrećni forumaši da nas ubeđuju da toga tamo zapravo nema.
Јашта, за 300 година биће само милијарду кинеза и 100 милиона Руса. Ал ће зато бити 60 милиона хрвата.Naravno da ćemo vidjeti, posljedice ovog debakla za Rusiju će se protegnuti na desetljeća koja dolaze, neće to proći za 6 mjeseci![]()
Јашта, за 300 година биће само милијарду кинеза и 100 милиона Руса. Ал ће зато бити 60 милиона хрвата.
Неозбиљни сте, испрани мозгови.
U tvojim snovima samo, znaš i sam da je to težak bulšit ali nečim moraš da se tešiš.
Upropastiše vas.
Samo ako se zaviori ruska trobojka u Parizu.
Мајнемуден
Макарон жели да успостави примирје у Украјини од 26. јула до 11. августа, током Олимпијских игара у Паризу.
Nikad jača nije bila, plači.Upropasti vam kepec iz kremlja rusijicu, neće se od ovog oporaviti desetljećima![]()
Nikad jača nije bila, plači.