- Poruka
- 12.133
Reinkarnacija DickipedijeHodajuca enciklopedija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reinkarnacija DickipedijeHodajuca enciklopedija
Ebe ih sinhron,nikao da ubaci u prvuZnate sta narode....ovoe prvi rat na ovome svetu da ja znam (mozda sam nesto propustio ispravite me) dje postoji ofanziva unazad.
Znaci neko oficijelno objavi na sav glas da krece u ofanzivu...i krene.
I kao metar-dva...e'o ga treci metEr e'o ga sad op' op' drz' nedaj prp trt i uoppaaa ceraj nazad...Al mozdae ovo metar-dva bio zapravo zalet i da se upravo sad krecu u zeljenom pravcu unazad i dae ofEnziva vise nego uspjesna.Vrlo lako moze bit i ova komb'nacija...taktika,varka ovo ono![]()
Zivotinjsko carstvoReinkarnacija Dickipedije
Prvo, ukrajinskim je malo početno slovo...drugo, najbolje da će ostaviti tehniku koju su Rusi u bežaniji napustili i ne dignut je u zrak...Ukrajinskim dizanjem u vazduh davno napustene tehnike.
To je novi inovativni strateski potez razumljiv iskljucivo velicinama i kapacitetima sa prevelikim i svemocnim IQ-omZnate sta narode....ovoe prvi rat na ovome svetu da ja znam (mozda sam nesto propustio ispravite me) dje postoji ofanziva unazad.
I kao metar-dva...e'o ga treci metEr e'o ga sad op' op' drz' nedaj prp trt i uoppaaa ceraj nazad...Al mozdae ovo metar-dva bio zapravo zalet i da se upravo sad krecu u zeljenom pravcu unazad i dae ofEnziva vise nego uspjesna.Vrlo lako moze bit i ova komb'nacija...taktika,varka ovo ono![]()
momentalno sam ležećaHodajuca enciklopedija
Poznati ste po gubljenju vremena. Zato vam i fale vojnici u redovima….Prvo, ukrajinskim je malo početno slovo...drugo, najbolje da će ostaviti tehniku koju su Rusi u bežaniji napustili i ne dignut je u zrak...![]()
Da nisi steona??momentalno sam ležeća
i ja sam se čudio, došli rusi do kijeva sa oklopnim armijama, vazdušno desantnim divizijama... zauzeli ogromno prostranstvo u prbih nekoliko nedelja ofanzive i onda produžili nazrag odakle su i krenuliZnate sta narode....ovoe prvi rat na ovome svetu da ja znam (mozda sam nesto propustio ispravite me) dje postoji ofanziva unazad.
Kao zastavnik si imao zadatak da budes prepreka tenku?momentalno sam ležeća
Sisici da amortizujuKao zastavnik si imao zadatak da budes prepreka tenku?
Mstislav , febo 3x doziveo orgazam. Jos kada saznaju da su to haubice koje je pici vredno gurao u helikoptere
Pazi kad budeš ponovo ustao, ispadoše ti, dok si hodao, velika slova, tačke...samo ti znakova pitanja ne fali.momentalno sam ležeća
Kojot zvani super genijePazi kad budeš ponovo ustao, ispadoše ti, dok si hodao, velika slova, tačke...samo ti znakova pitanja ne fali.
Nije u njihovom interesu da idu na Dnjepar . Prvo da se pobije i raseli kompletno antirusko stanovnistvoPrvo, ukrajinskim je malo početno slovo...drugo, najbolje da će ostaviti tehniku koju su Rusi u bežaniji napustili i ne dignut je u zrak...
Treće, **** vas samo egzistiranje u svijetu realnosti, jer da je tako kako pričate da Ukrajinci unište 5 tenkova i 4 BMP-a na tjedan(i to ako imaju dobar tjedan), Rusi bi već bili na Dnjepru i to cijelim njegovim tokom, ali nisu, već stoje ondje gdje su bili više-manje prije 24 mjeseca.
Poznat i kao šakica…Kojot zvani super genije
A Fabo je ptica drkacica![]()
Imaju oni bacači za daljinsko miniranjeTo im je postavio Specnaz ili VDV, a možda i partizani iz Novorusije - na sred putića. Daleko će stići i ostali.
Kojot zvani super genije
A Fabo je ptica drkacica![]()
To je sad rusofilni copium...da mogu došli bi u Lavov, kamoli ne na Dnjepar...samo ne mogu ni Donbas cijeli uzet. Ma ne mogu ni vodu za Krim osigurat iz onog kanala što ide do Dnjepra. Truba su teška ti Rusi.Nije u njihovom interesu da idu na Dnjepar .
Zemljodelje nemilosrdno. Treba kupiti patent od Rusa za male pare ps ih nafabrikovati par stotina, šta letos prirediše “ofanzivi”.Imaju oni bacači za daljinsko miniranje
Tebi treba da se crta da mogu sve da poravnjaju za 30 minutaTo je sad rusofilni copium...da mogu došli bi u Lavov, kamoli ne na Dnjepar...samo ne mogu ni Donbas cijeli uzet. Truba teška.
Bili bi poravnati pre nego sto poravnaju sve....Tako da ne mogu...Tebi treba da se crta da mogu sve da poravnjaju za 30 minuta
Eh ta logika![]()
nisam ja bio nikad zastavnik, u akademiji ideš do pitomac vodnik prve klase i ondak na završetku te proizvode u potporučnika i nakon toga poočneš službu u trupiKao zastavnik si imao zadatak da budes prepreka tenku?
Samo zazivanje korištenja nuklearnog oružja, govori u prilog da im ne ide i pokazuje očaj te nemoć mongolsko-tatarskih horda...Bili bi poravnati pre nego sto poravnaju sve....Tako da ne mogu...
?Pazi kad budeš ponovo ustao, ispadoše ti, dok si hodao, velika slova, tačke...samo ti znakova pitanja ne fali.