- Poruka
- 88.993
Kompilacija denacifikacije Ukro radara u 2024:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako li skakucu Ukrajinci koji su ostali bez nogu?Ali zato, “Hto ne skače toi Moskal!” pa nek skaču opet.
Nema pojma tko si i šta si...ne daji si na važnosti. Ukrajinci vam zapale sve što vam izađe iz tvornica u roku 2-3 dana. Karikiram da koja budala ne svati sad doslovno, a znam da hoće.Budi originalniji. Bez kopiranja molim te. Ti nisi ja i nikada neces biti. Kao sto sam ti ranije rekao nemas kapacitet.
Onda, molim bez kopiranja….Nema poja tko si i šta si...ne daji si na važnosti.
Da, mape to govore. NATO ozbiljno vodi kontraofanzivu ka Krimu... samo im ne radi kompas, izgleda.I dalje bauljate na rusko-ukrajinskoj granici i vičete da ste pobijedili...posebna vrsta luzera...
Uživaj!I dalje bauljate na rusko-ukrajinskoj granici i vičete da ste pobijedili...posebna vrsta luzera...
Fejk, snimci iz Sirije.Kompilacija denacifikacije Ukro radara u 2024:
Jos jedna od tvojih fantazija. Izadji iz iskrivljenog sveta i vrati se u realnost. Ako ne mozes da je podneses, jednostavno se ubi ili ucini barem jednu korisnu stvar od svog zivota i idi na front da osvajas Krim…Nema pojma tko si i šta si...ne daji si na važnosti. Ukrajinci vam zapale sve što vam izađe iz tvornica u roku 2-3 dana. Karikiram da koja budala ne svati sad doslovno, a znam da hoće.
Sa sve zajedjenim barama… bravo Marine. Tvoj IQ je dostigao neslucene visine… bravoFejk, snimci iz Sirije.
Nemam Twitter.Imal ko od botorussa da mu zaljeci rane junacke
Evega XICOR mogo bi on da ga leci
Dostojevski, književni genije. Pisac kome se stalno vraćam i koga rado citiram. Zbog svega doživljenog i preživljenog on je pisac dubine, jačine, poniznosti, smernosti,velike ljubavi prema ljudima, zemlji i Bogu, prema istini. Njegove misli su vodilja Putina koji ga rado citira.Да, то је жива истина и зато нас толико мрзи западњачка развратна згадија ...![]()
Pogledajte prilog 1528905
Da si bistar( što nisi) znam bi da vas sprdam radi vaših priglupih ,ali ozbiljnih prosera o snimkama iz Sirije ili kulisama u Kataru.
Dostojevski, književni genije. Pisac kome se stalno vraćam i koga rado citiram. Zbog svega doživljenog i preživljenog on je pisac dubine, jačine, poniznosti, smernosti,velike ljubavi prema ljudima, zemlji i Bogu, prema istini. Njegove misli su vodilja Putina koji ga rado citira.
Da. To je istina. Rusija je enigma za zapad. Dostojevski je u neku ruku bio i vizionar. Njegove misli su danas aktuelnije nego ikad.
U jednom pismu piše: "Rusija neće imati i nikada pre nije imala takvih zavidljivaca, takvih mrzilaca, klevetnika, čak očitih neprijatelja...."
Kad smo već kod Dostojevskog da kažem i ovu divnu, vrlo istinitu misao:
"Tolerancija će doći do takvog nivoa, da će intelektualnim ljudima biti zabranjeno njihovo mišljenje, kako ne bi uvredili imbecile."
![]()
To se već radi, unajveće."Tolerancija će doći do takvog nivoa, da će intelektualnim ljudima biti zabranjeno njihovo mišljenje, kako ne bi uvredili imbecile."
još za vreme carske rusije je zapad bio dominantan u izgradnji rusije i njenih kapaciteta, i to nije prestalo ni u 20desetim ni 30setim, pogotovo 40desetim i nadstavilo se i u decenijama nakon rataa suradnja ima dvoje učesnikarusi su tražili i dobili tu pomoć i asistenciju, sigurno ne misliš da su američki inžinjeri dolazili u rusiju tajno i radili na crno?? ili da su im tajno gradili fabrike?? ili im davali nešto što rusi nisu tražili. Staljin je sam nudio da pristupi trojnom paktu zbog kako je naveo "zajedničkih intetesa" sssr i država trojnog pakta. Nitko ih nije na to terao.Amerika je uspostavila odnose sa sovjetskim savezom tek 1933 godine. Jeste da je dosta toga napravila u Sovjetskom Savezu, Ali ne iz prijateljskih pobuda, vec iz cistog profiterstva. Pa na pritisak krupnog kapitala su diplomatski odnosi I uspostavljeni. Naveo si primer GAZ-a koji je napravio FORD Ali si zaboravio sitnicu od 30 miliona USD koje je FORD dobio za to. Pa onda rudnici, jeftine sirovine, jeftina radna snaga itd. Nike America pomogla iz simpatije prema Sovjetima, vec zbog profita, pokretaca zapadnog sveta. Tvoja zadnja recenica je cista glupost, cak nije ni spin. Zapad je odbio VOJNI SAVEZ sa SSSR sto ih je gurnulo u pakt sa Hitlerom jer drugog izbora nisu imali. Hitlera je pobedio Sovjetski Savez a toj pobedi su rusi doprineli kao I svi ostali narodi SSSR-a
Hodajuca enciklopedijajoš za vreme carske rusije je zapad bio dominantan u izgradnji rusije i njenih kapaciteta, i to nije prestalo ni u 20desetim ni 30setim, pogotovo 40desetim i nadstavilo se i u decenijama nakon rataa suradnja ima dvoje učesnikarusi su tražili i dobili tu pomoć i asistenciju, sigurno ne misliš da su američki inžinjeri dolazili u rusiju tajno i radili na crno?? ili da su im tajno gradili fabrike?? ili im davali nešto što rusi nisu tražili. Staljin je sam nudio da pristupi trojnom paktu zbog kako je naveo "zajedničkih intetesa" sssr i država trojnog pakta. Nitko ih nije na to terao.
Niko osim tebe ne razume postavljanje videa kompilacije snimaka dejstva Ruske artiljerije i aviacije sa Ukrajinskim dizanjem u vazduh davno napustene tehnike. Vecina snimaka u kompilaciji su ovde vec deljeni u proslim mesecima u originalnom formatu. Da si me na vreme poslusao i osvestio se iz tog sveta fantazije i vratio u realnost, mozda bi na neki nacin bio u toku sa temom.jer ovo nije humano...![]()