Cezar pileća sa dodatkom extra pančete, maslina, najboljeg kačkavalja, vina....
Зачињену лударом, само онолико колико није опасно по живот, знам.
За енормне будалаштине Колективни Запад дебело дреши кесу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cezar pileća sa dodatkom extra pančete, maslina, najboljeg kačkavalja, vina....
Kmeči, kmeči. Posle trk kod Tabaka na razradu kontranapada.RF veća za 2 livade i 2 roba, šumarak, proplanak.
Što ostane od nje može gde hoće.
Zapaljeno, Bajdenovi kadrovi bacili 15-20 miliona, nije im prvi put.kako izgleda taj dron
Izgledao je ovako pre nego šta ga je BUK oprcaokako izgleda taj dron
Sve komsije iz Varsavskog pakta imale su snajperiste na nasim granicama, samo oko Bele Crkve poginula su dva granicara u razmaku od nekoliko meseci to je moralo biti orkestrirano iz jednog centra koji nije bio u Sofiji ili Bukurestu i od strane Rusa (ne sovjeta) a ne Albanaca ili Madjara.I jedno i drugo su radili Brozovi dični saveznici Bugari kad su “promenili stranu”, a tek koliko je vremena vođen pravi pogranični rat s njima oko IB-a.
e odlicno , tako bi i Rusija trebala sve kao slucajno , sve obarati u crnom moruIzgledao je ovako pre nego šta ga je BUK oprcao
![]()
Ako još imaš gen zemlje, onda si dvofazni sa uzemljenjem.Ne, ustašo, imam je, jer u mojoj duši je gen Srbina i gen Rusa ...To su dva oblutka moje duše ...
Ma dabome, sve kako Msti ‘oće.Slucajno Rusi nemaju nikakav kao pandan.![]()
Su-70 je već nadletao Sumi i uterivao strahove Ukrima samo tako.Nemaju, nazalost. Imaju znacajno bolje i ne vidim nijedan razlog zasto bi degradirali svoju tehnologiju…
Zaokružite vi to na milion tenkova.
Misliš "droga, sex, alkohol....."Таман су јадници почели да се радују животу !
ovo su sve evergrini, klasika hitovi, nikad ne zastatevaУуууууууу, колико је ово старо! Имаш ли нешто из Бурских ратова?
Само да му име изађе.
Ubrzala se proizvodnja kinžala, pa da ne sede dokoni![]()
Немачка покреће светску потрагу за системима ПВО Патриот за Украјину, - Кулеба

Мојне да их палиш,
свет би одахнуо (о Укрима и Русима да не причам)
да лудак одлучи да се повуче са стратишта.