Kadafi
Primećen član
- Poruka
- 752
Ко вас плаћа да мрзите нашег председника?Ne znam ko će ih oslobađati ali vidim ko im zakuvava situaciju u zemlji. Evo, reci mi ti, kome smeta što Gruzija kao država želi da zna odakle se finansiraju NVO?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко вас плаћа да мрзите нашег председника?Ne znam ko će ih oslobađati ali vidim ko im zakuvava situaciju u zemlji. Evo, reci mi ti, kome smeta što Gruzija kao država želi da zna odakle se finansiraju NVO?
Сваки човек - кад смо код тога, помози браћиTi već lupaš za medalju, ''kakva je šansa tih sistema'' blablabla, jbt čovječe, ukrajina se već treću godinu brani od nuklearne sile, a ti i dalje laprdaš ''kakva korist od bilo čega''
Korist je sve što ubija agresora, svaki metak je korist, svaka puška, svaka granata, sve što ubije neprijatelja je korist, dok ih sve ne pobiju![]()
ima dosta rusa posebno mladih i obrazovanih koji zive i rade posteno i dobro u americi i na zapadu
Неееее! Потпуно си промашио.
"Fašizam je ime dobio po pokretu koga je u Italiji osnovao Benito Mussolini i koji je bio na vlasti od 1922. do 1943 godine. Fašizam je poslužio kao inspiracija za mnoge druge pokrete u Evropi i svijetu prije drugog svjetskog rata, od kojih je najpoznatiji nacionalsocijalizam koji je vladao Njemačkom od 1933. do 1945. godine. Fašistički režimi i pokreti su se razlikovali od zemlje do zemlje, ali im je zajednička bilo stavljanje države iznad pojedinca i njegovih prava, politički sistem izgrađen oko jedne stranke i jednog vođe, te korporativni ekonomski sistem kome je cilj bio postići harmoniju između različitih društvenih klasa.
Fašizam se često opisuje kao ekstremni oblik nacionalizma, s obzirom da su većina država u kojima se pojavio bile nacionalne države. U višeetničkim sredinama se fašizam često manifestirao kroz etničku, rasnu i vjersku netoleranciju, čiji je krajnji izraz bio Holokaust. Prava pojedinca u fašizmu su skroz ukinuta, a nasilje je bilo institucionalizirano kao oruđe unutrašnje, pa i vanjske politike. Bila je dozvoljena samo jedna stranka, a sloboda štampe i izražavanja nisu postojale."
Фашизам и нацизам су у огромној мери присутни у Украјини. Нешто мало мање у земљама Колективног Запада.
prelepi suSta kazete na ovakav nacizam u Rusiji, jos pre deset godina, jel izvrsena denacifikacija? Kako vam se svidjaju zastave?
uzivo, Putin se ugojio ili nosi najmanje 2 pancira ispod u strahu da ga ne uhapsi Nacionalna garda Ohaja
Pa vi ste fotografije sa ovakvim obelezjima sa skupova po Ukrajini prikazivali kao nacizam. Zato pitam....
Fašizam je trenutno najprisutniji u Rusiji, tvoj opis je točno opisana današnja Rusija![]()
Ne mislim na Ruse, nego na ruske političare, dužnosnike, sve rusko izbaciti iz civilizacije, dok se ne civiliziraju![]()
danas nemac (pokretač rezolucije o genocidu u srebrenici) i hrvat pričaju o genocidu?Ма да. Ви потомци оних који су децу трпали у конц-логоре, а људе у јаме сте "цивилизација". Ма нема потпуне СВО док се и вама не пресуди као и нацистима у Украјини.
А не Колективни Запад и твоја Усташија? Обневидео си. Или предоктриниран.
Nisi mi odgovorio. Kome smeta?Taj zakon daje pravo državi da proglasi za stranog agenta svakog ko nije na državnom platnom spisku, vrlo zgodno za držanje države pod kontrolom, eto, ljudi ne žele biti pod državnom kontrolom, vole slobodu, šta ćeš, čudaci![]()
Gledas u ogledalo, a ne u ekran...Čovjek se naježi od muke kad vidi ove psihopatske face
Šta kažeš?Ко вас плаћа да мрзите нашег председника?
Zar nije fašizam kada Evropljani duvaju u istu tikvu? Podržavate ono o čemu ste pisali u novinama ranije a pisali ste o Ukrajinskom problemu sa neonacizmom,a sada otvoreno i bez izuzetka podržavate to.Fašizam je trenutno najprisutniji u Rusiji, tvoj opis je točno opisana današnja Rusija![]()
Америчка помоћ Украјини