Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.743
Upotočarenih.600 hiljada tisuća zasađenih Ukropa
Nije ni čudno da kupi retarde iz ludara, sidaše, trudnice, kancerozne iz bolanica, one sa hepatitisom
Pogledajte prilog 1541493
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upotočarenih.600 hiljada tisuća zasađenih Ukropa
Nije ni čudno da kupi retarde iz ludara, sidaše, trudnice, kancerozne iz bolanica, one sa hepatitisom
Ne znam sta je smesno,osim sto se smejem na vase pobede i zdranje fabova po kokosinjcima.
A Gaza nema ni vojsku, ni avijaciju, ni mornaricu, ni logistiku, ni pristup oružjuТо ти је савремено ратовање.
Ево, ИДФ је за 6 месеци, са 400.000 војника заузео 200 км2...![]()
Kiše jesenje!Rat je, nije žurka, ja trenutno ne ratujem, samo pišem ono što je istina, netko mora i to
rusi više nemaju benzinskih pumpiNadam da se da ce ukropi da pogode nocas bar jednu benzinsku pumpu da se Mstislav raduje,voli i kad Rusi sipaju fab na one koje velica kao ljude
600 hiljada tisuća zasađenih Ukropa
rusi više nemaju benzinskih pumpi
Misle nići će novi600 hiljada tisuća zasađenih Ukropa
pokraj američkih, francuskih i poljskih jedinica, u ukrajinu počeli da pristižu i njemačke snage u sustavu NATO kontigenta
Znam,ratuju na katapultrusi više nemaju benzinskih pumpi
U sastav američkih jedinica u ukrajini, priključila se i brigada Norveške vojske
pokraj američkih, francuskih i poljskih jedinica, u ukrajinu počeli da pristižu i njemačke snage u sustavu NATO kontigenta
Sa rovovoma oko Kijeva nece nista postici, najverovatnije ako dodu do njih tu ce stati i drzati ga upkoljenog dok se ne predaju.Mislim da Kijev nije u planu trenutno,samo ti spominjes okupaciju Kijeva,mada ne kopaju rovove oko grada dzabe.
Kad krecu mirovni pregovori,ti rece kad se istera okupator.
Auuu...pa gde bas u čelo kolone...tu su obicno komandujuci...
...
francuzi jesu ušli u moskvu, ali rus nikad nije ušao u parizŠvabe nikad nauciti nece...da je jurisati na Istok pogresno....
Švabo u Moskvu ušao nije...
Rus u Berlin jeste...
...