Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.988
Kao odžačari lebtejebo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao odžačari lebtejebo
Nadam se da će ovaj oblak otići za Evropu.Oni u kojima su se nekada pravile Iris-T. Nekada:
Pogledajte prilog 1541347
Pogledajte prilog 1541346
Lakše im je bilo da napišu - SVI.Крај
Душевно болесни и ментално ретардирани биће мобилисани у Оружане снаге Украјине
Министарство одбране Украјине објавило је наређење са списком болести за које ће се сматрати способним за службу.
У Оружаним снагама Украјине служиће особе са менталном ретардацијом, менталним обољењима, пацијенти са ХИВ-ом, хепатитисом, туберкулозом и раком.
U Kijev ulaze Kinžali.

Jooooj ala ih je pod**bala na krajuЖеље и поздрави
Pa u pravu je, neko je to platio milione evra da bi ukrasili MoskvuJooooj ala ih je pod**bala na krajuDa ulepšavaju Moskvu
![]()
Ne kapiraš da je to sada ruski tenk?Mogu oni raditi šta god hoće, ali to ne mijenja činjenicu da lažu kao psi, znači, da ponovim, nije američki tenk napao Moskvu, nego je Moskva napala Ukrajinu, uništila ukrajinski tenk i odvukla ga na prikolici u Moskvu, je li shvaćaš?
Jesu. Daju Rusima 300 km2 dnevno, a kako stvari stoje ubrzava se primopredaja teritorija.Kako je stanje na frontu jesu li Ukri sta uradili od onih 67milijardi ili je Zeleni pokrao sve
Mislim da Kijev nije u planu trenutno,samo ti spominjes okupaciju Kijeva,mada ne kopaju rovove oko grada dzabe.I opet Rus ni blizu da ga okupira. Lepo sto priznajes terorisanje civila.![]()
A onda je dobro situirani gospodin upao u sahtuAmeričke balističke rakete precizno pogodile koncentraciju ruskih jedinica
gubitci su strahoviti
Ovo je raketna proba Severne Koreje,bas lepo prze harkov danasAmeričke balističke rakete precizno pogodile koncentraciju ruskih jedinica
gubitci su strahoviti
slucajnost. Opusak je bio u piksli, nego ke promaja odnela opusak i razgorela malo zara koji se slucajno zalepio za zavesu. Ostalo znas….Ne znaju ljudi to je Putinova propaganda....
Mislim ono u jeku sukoba i Nemackog uplitanja i onih otkrivenih snimaka oko Krim mosta, bas sad kao slucajno gori vojna fabrika tih Iris sistema koji se koriste u Ukrajini.
Bas slucajno neko bacio opusak....![]()
Mislim da Kijev nije u planu trenutno,samo ti spominjes okupaciju Kijeva,mada ne kopaju rovove oko grada dzabe.
Kad krecu mirovni pregovori,ti rece kad se istera okupator.

severna koreja nema raketeOvo je raketna proba Severne Koreje,bas lepo prze harkov danas
Ti imas siseseverna koreja nema rakete
Plan b je bio duzi i bolniji,kontam vama to ekonomski odgovaraNaravno da nije u planu kad odnesose gace na stapu pocetkom 2022.
![]()
![]()
Za streljanje bacačem plamena, ološ!
Vime.Ti imas sise![]()
Najmilosrdniji.А зашто ти смета руски милосрдни анђео?
A i rogove.Ti imas sise![]()

Znam,ima ih samo ukrajina,ti si pr za reklamuseverna koreja nema rakete