Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ovo je prošlo, bit će love ko pljeve:maramica::maramica::maramica:

Congress passes bill that could unlock billions in frozen Russian assets for Ukraine

The REPO Act, which would authorize Biden to confiscate the frozen Russian assets in U.S. banks and transfer them to a special fund for Ukraine, is part of the foreign aid package that was stalled for months in the House. More than $6 billion of the $300 billion in frozen Russian assets are sitting in U.S. banks.

još 6 milijardi, ovaj put ruskih...lijepo :per:

Ako Ameri s ovim krenu drugi će slijediti, ode ruska para ukrajincima :klap:

A i pošteno je, rusi slupali rusi dplate :klap:

:per:
Лада Урбан
GAb5zJAWcAAprBk

Лада Нива
GKpc3oWXoAAR3Op

San prosecnog Srbina. :hahaha:

🇷🇺🇺🇦🏴 Следећа станица - Парк «Патриот».

Војници групе «Центр» успешно су евакуисали тенк Leopard из зоне борбених дејстава. Специјалисти групе су испланирали и извели целу операцију. Да би се немачки тенк померио са места, тим за евакуацију је морао експлозијом да поцепа гусенице.

Рыбарь:
🇷🇺🇺🇦 Не бих желео да кварим тренутак освајања Новомихајловке, али фотографија, која се зове подизање заставе на западној периферији села, снимљена је на масовној гробници у центру села.

Координате: 47.85424430453398, 37.48590904419527

Борци се из центра крећу ка истоку села. А према нашим подацима и даље се воде борбе на западној периферији насеља.

Потврде непријатеља, који о напредовању Оружаних снага Русије обично ћути неколико дана, личе на одлагање медијске победе уз контранапад и заузимање неких од крајњих кућа.

Nađi mi post gdje sam pisao gluposti, koje ti tvrdiš da jesam??? ja sam im već u 4 i 5 mjesecu na Forum.hr govori da je to premalo i prekasno oružja, pa su me između ostalog banali. Naravno vama ne dam gušta.

Kad se sitim koliko sam ratova pratio tokom svog života, neki ***** moraš naučit..a pazi na internetu imaš sve, samo moraš logiku i zdrav razum uključit. Jer pazi netko tko svaki dan po cijeli godinu prati neki rat, zna više od nekog analitičara koji možda 2-3 sata potroši na tjedan da se informira i to uglavnom iz MSM-a.

To što vas ja malo podjebajem i vadim vam mast sa Hitlerom i propašću Rusije , a što mogu kad god nešto ozbiljno napišem, članke, linkove, statistike stavim onda se cerekate ko blesavi, a ti vičeš neću čitat statistiku.

Kremljoboti ne mogu objektivno pratiti razvoj događaja oko ovog rata, jer da mogu ne bi bili kremljoboti

Ујутру непријатељ признаје губитак положаја између Маринке и Победе (што се очекивало) и скоро целе Новомихајловке.

Руско Министарство одбране још није објавило заузимање Новомихајловке, чека се завршетак чишћења и потискивање непријатеља са периферије села.

GLr0xFrWQAA-PUB

GLr0xmeXQAA8Ma_

(...https://twitter.com/chilim67/status/1782005890918359507 - 1:18 PM · Apr 21, 2024)

Херсонски правац:

18. комбинована армија уништава десант непријатеља који се искрцава на нашу обалу и наноси ватру на објекте Оружаних снага Украјине на страни непријатеља.

Снимак разарања тачака размештања Оружаних снага Украјине
у н.п. Мирноград (Димитров)
Услед ракетних удара Оружаних снага Русије, погођена је територија Рудника 5/6, коју је непријатељ користио за постављање војне опреме. Удари су изведени на територији магацина у близини градске полицијске управе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back