Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?


  • Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Оружане снаге Русије су удариле на хемијско постројење специјализовано за производњу чврстог ракетног горива и то у правцу војне јединице Националне гарде Украјине у Павлограду, Дњепропетровска област
 
IMG_20240419_083328_751.jpg
 

У Русији се срушио бомбардер Ту-22М3

07:19 19.04.2024 (Освежено: 07:29 19.04.2024)
Стратешки бомбардери Ту-22   - Sputnik Србија, 1920, 19.04.2024

© Фото : Министерство обороны РФ

Бомбардер Ту-22М3 Ваздушно-космичких снага Русије срушио се у Ставропољском крају након извршавања борбеног задатка приликом враћања на базни аеродром, саопштило је Министарство одбране Русије.

Како је прецизирано, пилоти су се катапултирали. Они су пребачени у болницу где им се пружа неопходна помоћ. Три члана посаде евакуисала је спасилачка група, а за четвртим се и даље трага.

Према прелиминарним информацијама, узрок пада бомбардера је технички квар. У авиону није било муниције и пао је на ненасељено подручје. Нема разарања на земљи.
Губернатор Ставропоља Владимир Владимиров је рекао да је авион пао у Красногвардејском округу.
*************************************************************************************************************************************************************************
Коначно је U бојна оборила бомбардер.
 
"Тројица украјинских војника препливала су Дњепар и предала се руској војсци, саопштио је губернатор Херсона Владимир Саљдо и објавио снимак.

Рано ујутру 17. априла тројица украјинских војника препливала су Дњепар и предала се руској војсци. Унапред су обавестили нашу команду о својим намерама, све је било координисано и прошло је успешно. После победе Русије у специјалној војној операцији мирно ће се вратити својим породицама“, написао је Саљдо на Телеграму."
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top