Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.349
Pola ruske vojske više ne postoji, a oni se prave kao da su Rusi već dvije godine u Kijevu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pola ruske vojske više ne postoji, a oni se prave kao da su Rusi već dvije godine u Kijevu.
BRT BARONU popustila terapija, slini nad civilnim ciljevima a na frontu mrka kapaEvo posto febo voli da mu arlaucem
Харковска област урања у мрак
Администрације великих градова у региону биле су принуђене да одлуче да не пале уличну расвету због несташице струје.
Од данас неће бити уличне расвете у Чугујеву и Балаклеји, раније је донета иста одлука у Коломаку и Валкију.
У свим деловима града и региона, електрична енергија се испоручује потрошачима према распореду. Али последњих дана учестали су и непланирани прекиди.
Ruska kvaliteta, Tamić zgazio most od 500m i odvezao se.Bitno da su se kremljobotici smejali na rusenje mosta u Americi.
Pa ti si sns sendvicar ubacen kao provokator ovde,nadam se da cete dobiti jednom sa isteklim rokom i bez flase vode.Па ја се питам зашто твој председник подржава овог овде велеиздајника ? Зашто ратује против запада, а када је Вучић у путању онда је у коалицији са западом, јер заједно га подржавају.
Kao što sam i najavio, ukro dronovi na mlazni pogon u svom prirodnom okruženju, Rusiji.
I kakve koristi ti od toga imas?Ne,botorusija sipa fabovke i bavi se nestancima struje.
Ja kad bi pio terapiju ne bi se ovde trolovao sa tobom,zato je preskacemBRT BARONU popustila terapija, slini nad civilnim ciljevima a na frontu mrka kapa![]()
Khmmm prije dvije godine su po slavnim krstinim srbobotorussima trebali zauzet i Lisabon al umaloPola ruske vojske više ne postoji, a oni se prave kao da su Rusi već dvije godine u Kijevu.
Ja nemam nikakve koristi,ali posto si ovde moram da ti kontriram jer ni ti nemas koristi.I kakve koristi ti od toga imas?
Ili mozda imas fetis na falusoidne raketle pa te podsjecaju na nesto da ti slina do pupka visi![]()
Onda ti je oprosteno, bozija voljaJa kad bi pio terapiju ne bi se ovde trolovao sa tobom,zato je preskacem
BRT BARON da nekome kontriraJa nemam nikakve koristi,ali posto si ovde moram da ti kontriram jer ni ti nemas koristi.
Ja sam komunista.Onda ti je oprosteno, bozija volja![]()
Слажем се.Političari jesu qrve ali narod nije blesav kako se to nama ponekad čini.
Niko na zapadu nije spreman da gine, bez preke potrebe i nužde, i to će vrlo jasno staviti do znanja svakom političaru koji pokuša da izigrava Zelenskog 2.0
Sve priče o pojedinačnom i sukcesivnom uključivanju novih zemalja u rat su prazne i besmislene.
Da nisu možda i Ruse napravili?jel znas da su amerikanci izgradili najvecu rusku fabriku za kamione Kamaz?
Јеси закрпио шлауф? Још мало па ће Август 2023Nema mleka za rusku nejac.![]()
Dokle god ti govoris istinu ja cu tebe da lazem,mislim da je to ok.BRT BARON da nekome kontrira![]()
Nisi ti kriv, zato i kazem bozija volja.Ja sam komunista.
Zato ne pijem lekove,samo rusku propagandu
Ti lazes i i kad disesDokle god ti govoris istinu ja cu tebe da lazem,mislim da je to ok.
Bog ne postoji,ostavi me tvog okultizma.Nisi ti kriv, zato i kazem bozija volja.![]()
Uvazavam argument,zato ti dises na struju koje nema.Ti lazes i i kad dises![]()