Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo posto febo voli da mu arlaucem

Харковска област урања у мрак

Администрације великих градова у региону биле су принуђене да одлуче да не пале уличну расвету због несташице струје.

Од данас неће бити уличне расвете у Чугујеву и Балаклеји, раније је донета иста одлука у Коломаку и Валкију.

У свим деловима града и региона, електрична енергија се испоручује потрошачима према распореду. Али последњих дана учестали су и непланирани прекиди.
BRT BARONU popustila terapija, slini nad civilnim ciljevima a na frontu mrka kapa :kafa:

Па ја се питам зашто твој председник подржава овог овде велеиздајника ? Зашто ратује против запада, а када је Вучић у путању онда је у коалицији са западом, јер заједно га подржавају.
Pa ti si sns sendvicar ubacen kao provokator ovde,nadam se da cete dobiti jednom sa isteklim rokom i bez flase vode.

Kao što sam i najavio, ukro dronovi na mlazni pogon u svom prirodnom okruženju, Rusiji.

Screenshot_20240408_175938_org.telegram.messenger_edit_5556984329913524.jpg

200w (4).gif

giphy.gif

Političari jesu qrve ali narod nije blesav kako se to nama ponekad čini.

Niko na zapadu nije spreman da gine, bez preke potrebe i nužde, i to će vrlo jasno staviti do znanja svakom političaru koji pokuša da izigrava Zelenskog 2.0

Sve priče o pojedinačnom i sukcesivnom uključivanju novih zemalja u rat su prazne i besmislene.
Слажем се.
Зеленски је катастрофалнији политичар него Милошевић. Ми смо захвљајући њему изгубили КиМ, али од слабијег противника, кога једног дана можемо да поразимо, када се промени ситуација са савезницима.
Зеленски може само да сања повратак територија и да моли Бога да Руси не дођу до Дњепра или даље.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back