Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.369
Битка код упоришта украјинске војске код Новомихајловке 6.4.2024 Лампа знања
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Још ће, макар овде, Веља (Абрамовић) бити у праву. "Столтенберг је руски играч".Ovo narocito kvari nedeljni rucak
Stoltenberg: Ukrajina ne moze da pobedi u ovom ratu
Добро. А рецимо да тако не буде - хоћеш ли рећи "јесте јео сам говна, баш тим речима. Био сам слеп поред очију. Казните ме да окајем грехе"?Ovaj rat će sigurno uci u knjige gdje je slomljena kičma nekad velikoj državi Rusiji.
Nece,zato sto rusija nikad nije usla u berlin niti pobedila hitleraДобро. А рецимо да тако не буде - хоћеш ли рећи "јесте јео сам говна, баш тим речима. Био сам слеп поред очију. Казните ме да окајем грехе"?
Нећеш. Има само да нестанете и да кењате.
Malo te hebu ruski somuni..Znaš li koja je sad godina?Pogledaj u kalendar.Rusija je zauzela neka od najvećih tržišta na svetu poput Indije,Kine,Afrike,Indonezije.Svi proizvođači nisu i izvoznici pšenice,naprotiv.
Пројицираш.Mrze rusi ukrajince jako, a i ukrajinci mrze ruse još više, a nije im ni za zamjeriti, tko ne bi mrzio smrada koji ti dođe u kuću i ruši i ubija![]()
Slažem se, i sve je počelo kad su u Moskvi počeli pjevat: "Tko ne skače, tai Hohol", i poslije krenuli da granatiraju i ubijaju jadne ukrajinske civile !Strašna je mržnja nastala između rusa i ukrajinaca, prestrašna![]()

Patis ti sto nisi Rus,a ni dovoljno hrvat,pa se osecas kao Srbin.Malo te hebu ruski somuni..
Cijeli rat, osim možda zadnje godine Rusija nije proizvele nijedan kamion, traktor, lokomotivu, vagon., automobil ili motocikl. O nedostatku avionskog goriva, TNT-željezne rude, ugljena, te aluminija neću ni pričati... 1942 su bili na 65% njemačkog BDP, te su imali isti broj industrijskih radnika oko 9 milijuna svaki..Da nije bilo zapadnih saveznika visjele bi nacističke zastave po Rusiji.
-Staljin-
Štrc...Patis ti sto nisi Rus,a ni dovoljno hrvat,pa se osecas kao Srbin.
Stavio sam ti liniju fronta iz prosinca 2022 i linija fronta iz ožujka 2024, nema pomaka...ne pravite se glupi.Marin govori da se Rusi ukopavaju a idu napred a nece da odgovori za Kijev.Rusi idu napred
Stavi ti meni oboreni Tu22 pa onda kaci sta hoces.Stavio sam ti liniju format i prosinca 2022 i linija fronta i ožujka 2024, nema pomaka...ne pravite se glupi.
![]()
![]()
Karte su identične, prestanite prdit da napredujete, mislim napredujete na onaj svijet to da....
Ти као дете. Ништа људски, ништа војни, ништа економски ресурси, ништа шира слика. Само територија, сад и овдде а сутра баш ме брига, хаха.Stavio sam ti liniju fronta iz prosinca 2022 i linija fronta iz ožujka 2024, nema pomaka..
Karte su identične, prestanite prdit da napredujete, mislim napredujete na onaj svijet to da....
Ne znam što imaš od trolanja po cijele dane i samo sebe da uvjeravaš da Rusi napreduju...ako su imali net gain teritorija između ove dvi mape veći od 100km2 ruku u vatru. Što je užasno ponižavajuće za regionalnu silu Rusiju, koja i sa ovakvom Ukrajinom koju je Amerika ostavila na cijedilu, ne može izaći na kraj.Stavi ti meni oboreni Tu22 pa onda kaci sta hoces.
Ako nemas struje tuzi Putina
Sirski kad je povukao vojsku iz Avejevke oni su kacili pionokio blogere kako su Rusi opkoljeniТи као дете. Ништа људски, ништа војни, ништа економски ресурси, ништа шира слика. Само територија, сад и овдде а сутра баш ме брига, хаха.
Бежи бре.
Znaš li koja je sad godina?Pogledaj u kalendar.Rusija je zauzela neka od najvećih tržišta na svetu poput Indije,Kine,Afrike,Indonezije.Svi proizvođači nisu i izvoznici pšenice,naprotiv.
Sutra će biti Rusi osvojili selo posle xx dana, a trebali su početkom godineТи као дете. Ништа људски, ништа војни, ништа економски ресурси, ништа шира слика. Само територија, сад и овдде а сутра баш ме брига, хаха.
Бежи бре.