Ovo je tvrdnja, a da bi bila prihvaćena kao istinita, treba je potkrijepiti argumentima. Daklem, da vidimo te argumente?Ne mozes biti normalan čovek ako si komunista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je tvrdnja, a da bi bila prihvaćena kao istinita, treba je potkrijepiti argumentima. Daklem, da vidimo te argumente?Ne mozes biti normalan čovek ako si komunista.
Tako je!
Očigledno je zašto je komunizam u suprotnosti sa razumnim razmišljanjem.Ovo je tvrdnja, a da bi bila prihvaćena kao istinita, treba je potkrijepiti argumentima. Daklem, da vidimo te argumente?
Moglo bi se desiti da uskoro to radno mesto bude pogubnije od onog u rovu.Зато су вам све јединице непопуњене најважнијим - људством.
Нестаје хохола, нема ко да се бори али је препуно оних шинтера који би могли да попуне многе јединице. Шта мислиш, колико кошта једно такво радно место, место шинтера? Мислим, да се купи, да уместо тебе други гину на фронту?
Meni nije, pa me prosvijetli, ako umiješ.Očigledno je zašto je komunizam u suprotnosti razumnim razmišljanjem.
Ti si neozbiljan sagovornik.Meni nije, pa me prosvijetli, ako umiješ.
jel to partizani grcki rade ili je los produkt usra drzave
![]()
The Canadian Press
Follow
145.3K Followers
A Greek F-16 crashes during a training mission, sparking a rescue operation for the pilot
ATHENS, Greece (AP) — Greek authorities said an F-16 fighter jet crashed in the Aegean Sea during a training flight Wednesday and a rescue operation was underway after the pilot ejected from the aircraft.
The incident occurred near the small island of Psathoura, 175 kilometers (110 miles) northeast of Athens, after the single-seat jet fighter took off from an air base in central Greece.
Two helicopters, two military planes and a navy frigate were involved in the rescue effort, joined by coast guard vessels in the area, officials said.
Other details were not immediately available.
Greece is currently upgrading its F-16 fleet as part of a major military modernization program aimed at keeping pace with regional rival Turkey.
Wednesday’s crash occurred hours after Greece took delivery of three U.S.-made MH-60R Seahawk navy helicopters at a ceremony near Athens. The manufacturer, Lockheed Martin, said it will deliver four more MH-60Rs in 2025.
Da zaključimo: nemaš valjanih argumenata, pa je ona tvrdnja lažna.Ti si neozbiljan sagovornik.
Očigledno je zašto ne možeš biti normalan čovek ako si komunista.Da zaključimo: nemaš valjanih argumenata, pa je ona tvrdnja lažna.
Lako za Odesu, nego stizu li kakvi izvestaji od tajnog agenta ZEIKSA16 iz BelgorodaAlarm za Ukrajince; Šojgu najavio: Stižu na front
Rusija je objavila da njeni vojnici potiskuju ukrajinske snage i da će do kraja ove godine biti pojačane sa dve nove armije i 30 formacija.
Videćemo uskoro da li će Ukrajinci ići na pregovore ili će mobilisati ovu omladinu od 18-25g kako im ameri zahtevaju...
Pa da krenemo
Da li je pala Odesa?
kad se zelenko skine sa kokeВидим у Русији намештени избори. А кад ће бити демократски избори у Украјини?
Za tebe je Bojan doktor nauka. Iskren., kulturan, piše istinu.BRT misli![]()
![]()
Dva puta sam ti ja odgovorio i još neko je pokušao da ti objasni. Malo li je? Pokušaću kasnije da ti NACRTAM.Da li mozes da dokazes da je u EU i Americi veća cenzura nego u Rusiji?
Da pogađamo?Ukraina ne zna gde joj je 700.000 vojnika, pa da li je to moguće ?
Ruski snajperisti likvidirali grupu Poljskih NATO vojnika za manje od minut
Galski cvrglani.Kazu da je pogodjen objekat sa 500 francuza u harkovu..iskanderima
Trololo