Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mora da se pita ukrajinska strana dokle misle da prave slaughterhouse,dok ovde traje lozana na noelreports i neki nafo fella trust me kretene.
Zato se ukrajina i raspala,jer tovare debile da rusi gube,mislim da je sve kontra.
Naravno da se mora pitati ukrajinska strana, ali dokle god imaju tu glavu u oblacima i ne shvataju stvarnost, teško da će išta postići.

S druge strane, imamo mudrog vođu poput predsednika Vučića, koji vodi Srbiju snažno i mudro.

Dok Ukrajina tapka u mraku, mi imamo vođu koji vodi zemlju ka prosperitetu. Zato je Srbija stub stabilnosti i napretka na Balkanu.

Samo gledajte i učite od Vučića, a možda će vam ići bolje.

Mora da se pita ukrajinska strana dokle misle da prave slaughterhouse,dok ovde traje lozana na noelreports i neki nafo fella trust me kretene.
Zato se ukrajina i raspala,jer tovare debile da rusi gube,mislim da je sve kontra.
Pratioci naloga noelreports su samo ti što se lože, kad im čovek pošalje dokaz da lažu odma slebi brisanje posta i blokiranje. :hahaha: :hahaha:

Naravno da se mora pitati ukrajinska strana, ali dokle god imaju tu glavu u oblacima i ne shvataju stvarnost, teško da će išta postići.

S druge strane, imamo mudrog vođu poput predsednika Vučića, koji vodi Srbiju snažno i mudro.

Dok Ukrajina tapka u mraku, mi imamo vođu koji vodi zemlju ka prosperitetu. Zato je Srbija stub stabilnosti i napretka na Balkanu.

Ovo su neke nove taktike provociranja, originalno nema šta :D

Nego zašto se ovde nisi sekirao oko ljudskih tragedija na ratištu:
1710934700135.png

Jer Rusi nisu ljudi, to su orkovi, jel tako?

Onda je vreme da se pita Vucic kako da se spasu ukrajinci.

samo da napomenem...navedeni ljudi žive duboko u nerazumjevanju današnjeg trenutka...francuski lik hladno spominje ww1 i sebe prepoznaje kao amerikanca koji je pomogao da saveznici dobiju ww1 a u ovom slučaju ukrajincima...čovjek ne zna da je glavni razlog njemačkog poraza ili tkz.primirja bila izdaja njemačke od strane židova u kajzerovoj vladi koji su prepoznali trenutak ponuđen od britanaca da se stvori država izrael...treba znati da u to vrijeme njemačka je dobila rat na istoku...a postoji i moja sumnja da su židovi pristali na poraz da bi skupa sa saveznicima zaustavili crvenu plimu...drugu značajku zanemaruju a to da su današnje sve afričke i azijske države bile kolonije francuske i britanije što je danas upravo naprotiv i podržavaju rusiju...bliski istok da ne spominjem.
Ne znam gde si pokupio ovaj narativ, ali je bukvalno prepisan iz Majn Kampfa.
Ovako će i Ukrajinci da lupetaju: sve je bilo ok, držali smo se 2 godine i onda izdaja/jevreji/pm

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back