heroin?Kontingent semenki, kikirikija i leblebija da imaju nacisti šta da grickaju dok čekaju da im FABovka padne na glavu.
Pametno, to smanjuje stres.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heroin?Kontingent semenki, kikirikija i leblebija da imaju nacisti šta da grickaju dok čekaju da im FABovka padne na glavu.
Слика и прилика запада.Естонски посланик из странке ЕКРЕ Реин Еплер позвао на бојкот председничких избора у Русији
![]()
Лепо момче
Зашто су увек моралне и физичке гнјидице најкурцовитије ?
Какви их комплекси растурају то ?
Trenutno se ne pitaju !!! Tako daukrajinci kažu da nije
Или су сви Колумбијци послани Бандери.Kontingent semenki, kikirikija i leblebija da imaju nacisti šta da grickaju dok čekaju da im FABovka padne na glavu.
Nisu još svi, ali 90% je otpakovano !!!Или су сви Колумбијци послани Бандери.
Једном ријечју, аријевац.Слика и прилика запада.
Зајебан, згодан, леп, паметан, савршени хомо сапиенс.
То питање може и у супротном смеру да се постави, дакле, да ли можеш да докажеш да је већа цензура у Русији него у ЕУ и америци?Jeste.
Ti si lažov.
Da li mozes da dokazes da je u EU i Americi veća cenzura nego u Rusiji?
Ah, vidim da je neko odlučio da deli statistike iz ratnih sukoba kao da je to neka vrsta umetničke izložbe.Губици Оружаних снага Украјине у зони специјалних операција од почетка године премашили су 71 хиљаду људи и 11 хиљада комада оружја.
То је скоро три пута више него у истом периоду прошле године, рекао је Шојгу.
Поред тога, од почетка године уништена су четири тенка Абрамс, пет Леопарда, 27 возила Бредли, шест лансера Химарс, 11 ракетних бацача ПВО, укључујући пет Патриота.
Ne znaš ti ništa, jer ne želiš da naučiš.Ah, vidim da je neko odlučio da deli statistike iz ratnih sukoba kao da je to neka vrsta umetničke izložbe.
Pa dobro, hajde da analiziramo ovu "umetnost" - izgleda da je tužna simfonija gubitaka i uništenja.
Zaista, svet je poput šaha, gde se figure žrtvuju u ime nekih većih planova i interesa.
No, umesto da se divimo ovom "kompozitoru" gubitaka, možda bi bilo korisnije pitati se šta bi moglo da se učini kako bi se izbegle takve tragedije.
Ali šta ja znam, to je samo moje skromno mišljenje.
Ma daj, šta ti sad kenjaš? Zar ne vidiš da sam upravo pokušao da dam neku dublju perspektivu? Ali ne, ti moraš da budeš taj koji će opljuvati svaku misao koja nije u skladu sa tvojim uskim pogledima na svet. I šta ako ne želim da učim od tebe? Možda bi trebalo da pogledaš sebe u ogledalo i shvatiš da je problem u tvom odnosu prema drugima, a ne u tome što drugi ne prihvataju tvoje divljačke izjave.Ne znaš ti ništa, jer ne želiš da naučiš.
Ali jedno si u pravu, Rusi su podigli uništavanje nacista na nivo umetnosti.
![]()
A tek je MART gospodnje 2014Губици Оружаних снага Украјине у зони специјалних операција од почетка године премашили су 71 хиљаду људи и 11 хиљада комада оружја.
Поред тога, од почетка године уништена су четири тенка Абрамс, пет Леопарда, 27 возила Бредли, шест лансера Химарс, 11 ракетних бацача ПВО, укључујући пет Патриота.
Sad se svi kao sekirate što Sloveni ginu, drugu ste pesmu pevali dok je postojala nada (tj sigurnost) u Ukrajinsku pobedu.Ma daj, šta ti sad kenjaš? Zar ne vidiš da sam upravo pokušao da dam neku dublju perspektivu? Ali ne, ti moraš da budeš taj koji će opljuvati svaku misao koja nije u skladu sa tvojim uskim pogledima na svet. I šta ako ne želim da učim od tebe? Možda bi trebalo da pogledaš sebe u ogledalo i shvatiš da je problem u tvom odnosu prema drugima, a ne u tome što drugi ne prihvataju tvoje divljačke izjave.
Mora da se pita ukrajinska strana dokle misle da prave slaughterhouse,dok ovde traje lozana na noelreports i neki nafo fella trust me kretene.Ma daj, šta ti sad kenjaš? Zar ne vidiš da sam upravo pokušao da dam neku dublju perspektivu? Ali ne, ti moraš da budeš taj koji će opljuvati svaku misao koja nije u skladu sa tvojim uskim pogledima na svet. I šta ako ne želim da učim od tebe? Možda bi trebalo da pogledaš sebe u ogledalo i shvatiš da je problem u tvom odnosu prema drugima, a ne u tome što drugi ne prihvataju tvoje divljačke izjave.
Ko tebe laze TIXI ili SOJGUГубици Оружаних снага Украјине у зони специјалних операција од почетка године премашили су 71 хиљаду људи и 11 хиљада комада оружја.
BRT misliMora da se pita ukrajinska strana dokle misle da prave slaughterhouse,dok ovde traje lozana na noelreports i neki nafo fella trust me kretene.
Zato se ukrajina i raspala,jer tovare debile da rusi gube,mislim da je sve kontra.