Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.190
Koje je ovo kolo koje igra AZOV?
Sibirski sitan vez?
Sibirski sitan vez?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da tražu Katu. Nestala žena....Britanci da mogu sravnili bi Rusiju i sve one koji im ne odgovaraju ..ovako samo kevcu
A dugo je i trajala, kaj je, je.Mstislave, Ukrajina je gotova. Slobodno uplati misu zadušnicu.
Počivala u miru.
Našu pokojnu sestru Ukrajinu koja u tvojoj ljubavi prijeđe s ovoga svijeta
dobrostivo primi u svoje kraljevstvo,
gdje se i mi nadamo zajedno s njom vječno uživati u tvojoj slavi,
po Kristu, našem Gospodinu,
po kojemu sva dobra svijetu daješ.
Po Kristu, i s Kristom, i u Kristu,
tebi Bogu, Ocu Svemogućemu,
u jedinstvu Duha Svetoga,
svaka čast i slava u sve vijeke vjekova.
Amen.
Svaka država ima Minken bojnu.Otkuda znas da je bilo samo "nekoliko demonstracija gradjanskog neposluha" sigurno je da nesto ne stima u drzavi kao npr. odlazak mnogih posle pocetka rata.
Koja je "dobit" zapada?
Još da Zoki i Trumpika pobijede, ja zadovoljnakepec pobijedio na ''izborima'', e kad me sad nije šlogiralo od iznenađenja![]()
To Zapad najviše boli. Oni su za demokraciju i ljudska pravaA i to što je pobio opoziciju nije naškodilo![]()
To su ruski HDZ-ovci. Ološ i lopovi.rezultati izbora u ambasadi Rusije u Beogradu, glasovi ruskih drzavljana u Srbiji
Putin 3%
ostali kandidati 97%
Gospodja Nuland se smeje
Naravno. Čim ga vidiš da iscrtanog, znaš mu IQ, a da ne otvori usta.То су приватне ствари шта ће људи шарати по себи.
Prirodna selekcija.Kako su sada mirni .......................... satrunuće tamo.
Blago u Gospodinu preminula u cvijetu mladosti svoje nakon dugog i teškog rata. Počivala u miru.A dugo je i trajala, kaj je, je.
Može, preko bookinga.Rezerviraj, plati i brčkaj sema koliko sutra kupanje na Krimu :d![]()
![]()
Žrtva evolucijeBlago u Gospodinu preminula u cvijetu mladosti svoje nakon dugog i teškog rata. Počivala u miru.
Neka joj je laka ruska zemlja.
Tamane SlaveneKoja je "dobit" zapada?
Koja je "dobit" zapada?
Jedino Srbija moze raspisati referendum na Kosovu zato zapad ne pokusava tako nesto, pogodi ko ima to pravo na Krimu?