Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.268
Mi ćemo biti prva čiji će prezidente El Zoki posjetiti Moskvu.Prva evropska drzava koja u četvrtak IGRA sa rusijom je SRBIJA!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi ćemo biti prva čiji će prezidente El Zoki posjetiti Moskvu.Prva evropska drzava koja u četvrtak IGRA sa rusijom je SRBIJA!!!
Arlauces vec 2 godine za russsima pa nisu dalje odmakli od Awdiievke pa arlauci i dalje, Zoki premijer kao i ja sto cu bit Gubernator Yakutie i smanji znas vec sta![]()
Na vreme , pametan je ZokiMi ćemo biti prva čiji će prezidente El Zoki posjetiti Moskvu.
HDZ je kompletan dobio menzis.Na vreme , pametan je Zoki
Bolje sprečiti nego lečiti
Samo ima budala koje to ne shvataju
Prepoznajte naseg Gedu u klipicu....imate pravo pogadjati samo jednom...Gde bi to to razumeo. Vidi se pripadnost civilizaciji ražnja i rakije.
Američki i francuski izvoz oružja raste, ruski znatno pao
https://www.danas.rs/svet/izvoz-oruzja-sipri/
Nije to nikakva dobit.Ništa zapad nema od tuđe smrti jer ne ostvaruje baš nikakav interes,Rusija mu to ne dozvoljava.Čak im je uništavanje naoružanja u Ukrajini krajnje negativna reklama.Zapad stagnira dok Rusija raste i jača i zauzima bolje mesto pod suncem,što se vidi.Na zapadu problemi a u Rusiji napredak,stabilnost,jačanje svih institucija.Vidiš li da zapad nije mogao da progura ni jednog svog igrača,niti može ikako da utiče na život u Rusiji.Руси гину. На обе стране.
Факат то јесте добит за њих.
Nije to nikakva dobit.Ništa zapad nema od tuđe smrti jer ne ostvaruje baš nikakav interes,Rusija mu to ne dozvoljava.Čak im je uništavanje naoružanja u Ukrajini krajnje negativna reklama.Zapad stagnira dok Rusija raste i jača i zauzima bolje mesto pod suncem,što se vidi.Na zapadu problemi a u Rusiji napredak,stabilnost,jačanje svih institucija.Vidiš li da zapad nije mogao da progura ni jednog svog igrača,niti može ikako da utiče na život u Rusiji.
Pa jel ti znaš ko je pobegao iz Rusije,kakvi su to ljudi?To je prvo.Drugo i mnogo važnije jeste činjenica da je Putin pobedio.Kako god da su glasali kojekakvi koji se busaju da su protiv SVO u Ukrajini,odnosno,da su simpatizeri onog zla iz Kijeva.Prema službeno objavljenim rezultatima glasanja u Beogradu, od 4.726 ruskih državljana koji su izišli na izbore, za aktualnog šefa države glasalo ih je tek 512..
Ovo zlata vredi !!!Zašto su u Ukrajini otkazani izbori.
Pa zato jer se boje da bi i tamo pobijedio Putin.
Kasno, može samo da bude - do prvog.Mi ćemo biti prva čiji će prezidente El Zoki posjetiti Moskvu.
A ukrajini ne treba ? Oni ga prave za 20 minuta sa 3d štampačem !!!Итекако је добит, за оно што евентуално може да буде сутра.
Паре се штампају, гранате се праве и троше...а крв је скупа.
Руси праве 3.000.000 граната годишње, али да направе војника, треба 20 година.
A ukrajini ne treba ? Oni ga prave za 20 minuta sa 3d štampačem !!!
![]()
Nikada nije kasno da se prizoveš pameti ! na žalost ima ih koji neće nikadaKasno, može samo da bude - do prvog.
Pogledajte prilog 1516885
Kasno je da bude prvi, jer je bila tvrdnja da će Zoki biti prvi evropski lider koji će da poseti Moskvu od početka SVONikada nije kasno da se prizoveš pameti ! na žalost ima ih koji neće nikada
Svi će oni u red polako jedan po jedan kad ukraina bude zgažena !
Kasno, može samo da bude - do prvog.
Pogledajte prilog 1516885
Ja sam htjela biti perevodčikomKasno je da bude prvi, jer je bila tvrdnja da će Zoki biti prvi evropski lider koji će da poseti Moskvu od početka SVO
Imaju oni sasvim dovoljno vojnika.Velika je to populacija.I posle ovog u Ukrajini,a uzevši u obzir ono što su Kinezi izjavili(da će biti uz Ruse ako ih neko napadne) za Rusiju su sukobi završena priča.Итекако је добит, за оно што евентуално може да буде сутра.
Паре се штампају, гранате се праве и троше...а крв је скупа.
Руси праве 3.000.000 граната годишње, али да направе војника, треба 20 година.
Za par dana ce neko da okaci i arlaukne sprzilo ukre