Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dugo sam nešto razmišljao o suverenitetu država i pravu naroda na samoopredeljenje. Kažu da je volja naroda najviši zakon. A narod se u četiri ukrajinske oblasti odlučio na referendumu za ulazak tih oblasti, a pre i na Krimu, za ulazak tih oblasti u sastav Ruske Federacije.
A šta ćemo onda sa Kosmetom? Tamo nije bilo referenduma, ali nije ni teško pogoditi volju albanske većine.
Najbolje pripremiti sebi teren u međunarodnoj zajednici kao što je Azerbejdžan za Gorski Karabah. Za kakvu oluju na Kosmetu.
bio je referendum na Kosovu. 1991e. nema potrebe da se pogadja. i to referendum koji je Drzava na celu sa Smrdljosevicem dozvolila

od 900+ hiljada je glasalo za nezavisnost od milion registrovanih punoletnih gradjana

ne kao na Krimu ili ove cetiri oblasti pod okupacijom Rusije
nego pod nadzorom Beograda

tako da

Screenshot_132.png

DOŽIVOTNA - Auuu lepog vremena za razmišljanje

Na Krimu je privedena Ruskinja zbog pripremanja terorističkog napada na prugu.
FSB je obustavio pripremu za izvršenje terorističkog akta na teritoriji Republike Krim. Usled mera preduzetih u Simferopolju, priveden je ruski državljanin rođen 1999. godine, koji se, po nalogu ukrajinskih specijalnih službi, spremao da izvrši teroristički napad tako što je zapalio relejni kabinet Državnog jedinstvenog preduzeća. Republike Kazahstan „Krimske železnice“ u cilju ometanja vojnog transporta.
Od pritvorenika su oduzete domaće zapaljive naprave i komunikaciona oprema u kojoj se nalazila prepiska sa ukrajinskim koordinatorom u kojoj se govorilo o planiranom zločinu.
Pokrenut je krivični postupak po delu 1 čl. 30, deo 1 čl. 205 (priprema za teroristički akt). Učešće optuženog u veleizdaji je takođe dokumentovano u skladu sa članom 275 Krivičnog zakona Rusije, koji predviđa kaznu do doživotnog zatvora.

Screenshot_133.png

I po ovome se vidi da je Ukrajina zapadni projekat. Inače bi im zapad zbog ovoga uveo sankcije, rasporedio plave šlemove, sudio Zelenskom i ekipi u Hagu i svašta nešto još.

Pa na Zapadu ga tako i zovu: PROJEKT UKRAJINA. Project Manager je bila Vikorija Nuland, ona koja je dobila nogu u doope pre nekoliko dana. Naravno, zbog uspesnog projekta.

Ili Lakicevic a moze i LORD a i ionaj Ayden zajedno sa Geromanom dokazane russke TROLCINE i + jos par specijalaca koji laju sa zapada :rtfm: :hvala:
Ja sam do sada našao 20 snimaka vaše muljačine i sve lepo dokazao, vi za sada niste niti jedan moj snimak niti objavu dokazali da je laž. Pa prema tome !!! :plez: :plez: :plez: :plez: :plez: :plez:
Tako da ostaje da kačite te snimke i da fascinirate samo ukrowermaht bojnu i pripadnike plemena šuplja lobanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back