Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.731
I po ovome se vidi da je Ukrajina zapadni projekat. Inače bi im zapad zbog ovoga uveo sankcije, rasporedio plave šlemove, sudio Zelenskom i ekipi u Hagu i svašta nešto još.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I po ovome se vidi da je Ukrajina zapadni projekat. Inače bi im zapad zbog ovoga uveo sankcije, rasporedio plave šlemove, sudio Zelenskom i ekipi u Hagu i svašta nešto još.
bio je referendum na Kosovu. 1991e. nema potrebe da se pogadja. i to referendum koji je Drzava na celu sa Smrdljosevicem dozvolilaDugo sam nešto razmišljao o suverenitetu država i pravu naroda na samoopredeljenje. Kažu da je volja naroda najviši zakon. A narod se u četiri ukrajinske oblasti odlučio na referendumu za ulazak tih oblasti, a pre i na Krimu, za ulazak tih oblasti u sastav Ruske Federacije.
A šta ćemo onda sa Kosmetom? Tamo nije bilo referenduma, ali nije ni teško pogoditi volju albanske većine.
Najbolje pripremiti sebi teren u međunarodnoj zajednici kao što je Azerbejdžan za Gorski Karabah. Za kakvu oluju na Kosmetu.
То су приватне ствари шта ће људи шарати по себи.Za naciste - "opozicija", za normalne, razumne, objektivne, informisane - nacista.
To je bolest. Izlečiva doduše.То су приватне ствари шта ће људи шарати по себи.
ФРАНЦУСКА ХОЋЕ ИЗ НАТО-а Француски демонстранти желе да напусте НАТО пре него што буду увучени у рат Русије и Украјине. Извор: Спринтерфацтори
On se izlečio !!!To je bolest. Izlečiva doduše.
To kaže svako ko ne ume bolje.Za vas kremljobotice i vase dnevne bisercice sasvim adekvatan.![]()
русија још увијек не може изаћи на крај са азовцимаKako su sada mirni .......................... satrunuće tamo.
18. mart 2024. 14.06 | Izvor: Tanjug
Sijarto: Lideri zapadne Evrope da priznaju da im je vojna strategija u Ukrajini propala
https://www.rtv.rs/sr_lat/evropa/si...na-strategija-u-ukrajini-propala_1525026.html
Vidimo iz priloženog !!!русија још увијек не може изаћи на крај са азовцима
Ili Lakicevic a moze i LORD a i ionaj Ayden zajedno sa Geromanom dokazane russke TROLCINE i + jos par specijalaca koji laju sa zapadaKad spadnu na jedan izvor NoelReport koji se dokazano bavi muljanjem, a oni se na to prime kao saučešće. Dotakl su dno jada i očaja !!!
Ja sam do sada našao 20 snimaka vaše muljačine i sve lepo dokazao, vi za sada niste niti jedan moj snimak niti objavu dokazali da je laž. Pa prema tome !!!Ili Lakicevic a moze i LORD a i ionaj Ayden zajedno sa Geromanom dokazane russke TROLCINE i + jos par specijalaca koji laju sa zapada![]()
![]()