Glasači u Melitopolju, Zaporoška regija, dolaze na biračka mjesta s cijelim obiteljima, govoreći da glasaju za mirnu budućnost svoje djece i unuka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam siguran, sve zavisi od Rusije i njihove realne moci. Ako postoji minimalna mogucnost da se nanese poraz Rusima nece oklevati i gledati na svoje zrtve.Nisu svaki izbori sprdnja, osim u autokratijama kao što su Srbija i Rusija.
Mi smo imali 10 puta normalnije izbore čak i 90-tih kad je Milošević krao glasove Šiptara, nego sada.
Makron preti iz prazne puške i svi to znaju. Završio bi mandat u roku od odmah da mu se vrati u Francusku 1000 mrtvih regruta zbog rata koji ih se ne tiče. Ovo što ginu pripadnici Legije i dobrovoljci je jedna stvar, ovo bi bila druga.
Хаг мора хитно да реагује! Па зар овако по пријатељима и патнерима који су само дошли на консултације, неки као болничари, а неки као активисти за права угрожених врста?
Неизбежно се погубио у времену и простору!Hajde napiši mesta gde su locirane te dve rafinerije a ja ću tebi priložiti kartu Rusije.A ti me posle ubedi da su to jedine dve rafinerije koje Rusi poseduju na svojih 17,5 miliona kvadratnih kilometara teritorije.
Dok je Djindjic bio ziv Draskovic je bio samo jedan od lidera partija, nije imao sans da dobije mesto ministra i potpisuje bilo sta.
Покојни отац му се окреће у гробу!
U Jekaterinburgu je žena sa zelenilom privedena na biračkom mjestu u gimnaziji broj 13.
Žena je doktorica znanosti i profesorica na Uralskom federalnom sveučilištu. Trenutno se nalazi u policijskoj upravi, a vodi se kaznena prijava.
Čini se da se uspavane ćelije CIA-e bude u goroj noćnoj mori: postati ruski zarobljenik
Bilo je nekoliko takvih slučajeva ulijevanja zelene tekućine u glasačku kutiju. Jasno koordinirana akcija zapadnih/ukrajinskih promicatelja "demokracije".
Zanimljivo je da su uglavnom žene korištene za počinjenje ove sabotaže kako bi se uništio/zatvorio glas glasača.
Nisu svaki izbori sprdnja, osim u autokratijama kao što su Srbija i Rusija.
Mi smo imali 10 puta normalnije izbore čak i 90-tih kad je Milošević krao glasove Šiptara, nego sada.
Makron preti iz prazne puške i svi to znaju. Završio bi mandat u roku od odmah da mu se vrati u Francusku 1000 mrtvih regruta zbog rata koji ih se ne tiče. Ovo što ginu pripadnici Legije i dobrovoljci je jedna stvar, ovo bi bila druga.
Изузетак је Француска! Макрон све сам савшерено ради на њеном самоуништењу, а ипак је то била велика нација која је значајно учествовала у светској историји и позитивно и негативно.![]()
![]()
![]()
ВЕОМА ЈАСНА ПОРУКА
"Кина је спремна да војно интервенише било где ако САД или НАТО одлуче да нападну Русију", рекао је званичник кинеског министарства одбране
Наброј само један, а да није новокомпоновани, топоним на КиМ а да није срски, почев од назива "државе"?Znaš li koliko su ova slika i ovi argumenti imbecilni
Zamisli kada bi sve zemlje i narodi potegli ovakve argumente i mape od pre 100, 200, 500 godina.
Daj odmah mi da tražimo pola Car Dušanove Grčke, da ne čekamo da nas drugi preduhitre.
Taj picopevac se pogubio skrozИзузетак је Француска! Макрон све сам савшерено ради на њеном самоуништењу, а ипак је то била велика нација која је значајно учествовала у светској историји и позитивно и негативно.