Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu svaki izbori sprdnja, osim u autokratijama kao što su Srbija i Rusija.
Mi smo imali 10 puta normalnije izbore čak i 90-tih kad je Milošević krao glasove Šiptara, nego sada.
Makron preti iz prazne puške i svi to znaju. Završio bi mandat u roku od odmah da mu se vrati u Francusku 1000 mrtvih regruta zbog rata koji ih se ne tiče. Ovo što ginu pripadnici Legije i dobrovoljci je jedna stvar, ovo bi bila druga.
Nisam siguran, sve zavisi od Rusije i njihove realne moci. Ako postoji minimalna mogucnost da se nanese poraz Rusima nece oklevati i gledati na svoje zrtve.

Хаг мора хитно да реагује! Па зар овако по пријатељима и патнерима који су само дошли на консултације, неки као болничари, а неки као активисти за права угрожених врста?

Svi ćete umrijeti. ‼️🇷🇺Za 4 mjeseca Rusija će imati FPV dronova koliko i ukrajinskih vojnika, - vojni specijalist Oružanih snaga Ukrajine
▪️S takvim brojem vjerojatnost da će svaki ukrajinski vojnik poginuti je 99%.
Naši marinci već sjede pod zemljom, to nas čeka u skoroj budućnosti na svim frontama.

Hajde napiši mesta gde su locirane te dve rafinerije a ja ću tebi priložiti kartu Rusije.A ti me posle ubedi da su to jedine dve rafinerije koje Rusi poseduju na svojih 17,5 miliona kvadratnih kilometara teritorije.
Неизбежно се погубио у времену и простору!
Са једне стране РФ нема коме да прода своје угљоводонике и трпи стравичне последице санкција, а сада изгледа да нема ни шта да прода, пошто им је све уништено.
Нека се бојна макар мало консолидује и чита шта они они сами пишу.

1710664954688.png

BREAKING: Tara Reade (
@ReadeAlexandra
), žena koja je optužila predsjednika Bidena da ju je seksualno napastvovao 1993., EKSPLODIRA, piše iz Rusije, “U Rusiji sam već nekoliko mjeseci na sigurnom pod političkim azilom. Nema sigurnog puta natrag u Ameriku. Govorio sam istinu o tome što mi je Joe Biden učinio dok sam radio za njega. Iskoristio je svoju moć da krene za mnom i ja sam izgubila sve.

“Od obitelji me dijele oceani. Ali siguran sam. Moja kćer ima ovu odgovarajuću narukvicu. Rekla je kako bismo se ponovno našli u svijetu. U našoj priči Rusija je heroj. Kad budete glasali u SAD-u, sjetite se ljudi poput mene koji su kažnjeni zbog ustajanja. Ne glasajte za Bidena, za više siromaštva, rata i korupcije. Zaustavite njihovo zlo. Zaslužujemo slobodu.”

NAPOMENA: Tara Reade tvrdi da se incident dogodio dok je radila kao pomoćnica u Bidenovom uredu u Senatu. Biden je odbacio optužbe.

1710665045387.png

Покојни отац му се окреће у гробу!
Али, није џаба причала моја преминула тетка - соко роди буљину, а буљина сокола. Прва асоцијација ми је Никола Самарџић, а примерима нема броја.

Ukrajinska granata ubila je 16-godišnju učenicu u Belgorodu
Tekst: Dmitrij Zubarev

Šesnaestogodišnja djevojka je poginula kada je granata pogodila stambenu zgradu u Belgorodu, njen otac je ranjen i prebačen u bolnicu, rekao je guverner Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov.
Kako je Gladkov izvijestio na svom Telegram kanalu, kao rezultat granatiranja Oružanih snaga Ukrajine, zapalila se privatna stambena zgrada i poginula 16-godišnja djevojka. Gladkov je dodao da je otac preminulog u stanju šoka, ima opekotine po tijelu, zatvorenu ozljedu glave i trovanje ugljičnim monoksidom, s kojim je žrtva prevezena u Belgorodsku gradsku bolnicu broj 2.

Prema njegovim riječima, požar je izbio u dvije privatne stambene zgrade u Belgorodu i sada je ugašen. Oštećeno je osam automobila. Na tri stambene i dvije privatne stambene zgrade razbijena su stakla.

Ranije u nedjelju gradska uprava je izvijestila da je u Belgorodu i Belgorodskoj oblasti proglašena raketna prijetnja.

U Jekaterinburgu je žena sa zelenilom privedena na biračkom mjestu u gimnaziji broj 13.

Žena je doktorica znanosti i profesorica na Uralskom federalnom sveučilištu. Trenutno se nalazi u policijskoj upravi, a vodi se kaznena prijava.

Čini se da se uspavane ćelije CIA-e bude u goroj noćnoj mori: postati ruski zarobljenik
Bilo je nekoliko takvih slučajeva ulijevanja zelene tekućine u glasačku kutiju. Jasno koordinirana akcija zapadnih/ukrajinskih promicatelja "demokracije".
Zanimljivo je da su uglavnom žene korištene za počinjenje ove sabotaže kako bi se uništio/zatvorio glas glasača.

Је ли то Аида Ћоровић? Стигла чак до Русије.

Medvedev prijeti "lopovima" koji počine palež tijekom izbora
Medvedev je upozorio one koji su zapalili glasačke kutije na kaznu za izdaju

Nitovi koji pokvare biračke kutije mogu biti kažnjeni prema članku "Izdaja", rekao je zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti Dmitrij Medvedev.
Svi nitkovi koji čine zločine na biračkim mjestima ili u njihovoj blizini moraju imati na umu da se njihovi postupci mogu kvalificirati kao veleizdaja u obliku pružanja bilo kakve pomoći stranoj državi tijekom rata, napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu.

Prema riječima zamjenika šefa Vijeća sigurnosti, radnje "ovih izdajnika" predstavljaju druga kaznena djela, čak i prema drugim člancima kaznenog zakona.

Medvedev je akcije piromana i kvarenje glasačkih listića u glasačkim kutijama nazvao ne dječjom igrom šibica, već izravnom pomoći "štreberima" koji granatiraju ruske gradove.

Ranije je čelnik Odbora Državne dume za sigurnost i borbu protiv korupcije Vasilij Piskarev rekao da će se podmetanje požara i druge slične radnje na biračkim mjestima strogo kažnjavati, au nekim slučajevima mogu se klasificirati kao sabotaža ili teroristički napadi.

Čelnica Središnjeg izbornog povjerenstva Ella Pamfilova izjavila je da su upute za kvarenje glasačkih listića na ruskim predsjedničkim izborima stigle iz Ukrajine i zapadnih zemalja.

Nisu svaki izbori sprdnja, osim u autokratijama kao što su Srbija i Rusija.
Mi smo imali 10 puta normalnije izbore čak i 90-tih kad je Milošević krao glasove Šiptara, nego sada.
Makron preti iz prazne puške i svi to znaju. Završio bi mandat u roku od odmah da mu se vrati u Francusku 1000 mrtvih regruta zbog rata koji ih se ne tiče. Ovo što ginu pripadnici Legije i dobrovoljci je jedna stvar, ovo bi bila druga.

Ено ти Бајдена па гласај за њега, ко ти брани, демобајденчићу? Прави људи ми, додуше, кажу да га не би гласали ни за чланство у пензионерској организацији.

Veteran Sjeverne vojne oblasti govorio je o pokušajima prevaranata da ga prisile da u glasačku kutiju ulije zelenu boju
Ukrajinski prevaranti pokušali su natjerati veterana Sjeverne vojne oblasti iz Gorlovke da sipa zelenu boju u glasačku kutiju

Ukrajinski prevaranti uspjeli su namamiti 3 milijuna rubalja od veterana specijalne vojne operacije iz Gorlovke, Kirilla Sidorova, ali ga nisu uspjeli prisiliti da napuni glasačku kutiju zelenim stvarima, izvijestila je ruska Uprava FSB-a za DPR u tisku. osloboditi.
Krajem siječnja prevaranti su nazvali Sidorova i, predstavljajući se kao zaposlenici mobilne kompanije iz Rusije, objavili da je SIM kartica blokirana, izvještava RIA Novosti.

Potom su zaprimljeni pozivi navodno iz Središnje banke i snaga sigurnosti. Kako je sam Sidorov rekao, pozivatelji su igrali na njegovom strahu, govoreći mu da "pronađe bankomat kako prilikom podizanja novca prevaranti ne bi mogli presresti sredstva". Pod izlikom tajnosti uvjerili su ga da podigne novac s računa i prebaci ga prema priloženim uputama, prenosi TASS.

15. ožujka kontaktirali su ga navodno službenici banke. Rekli su mu da u izbornom povjerenstvu “ovaj prevarant sjedi na svom biračkom mjestu”. Veteran je morao napuniti glasačku kutiju briljantnom zelenom bojom kako bi, kako su tvrdili pozivatelji, bio priveden Istražnom povjerenstvu da svjedoči u slučaju prevaranata. Nakon čega je navodno morao dobiti novac natrag.

Tiskovna služba Uprave FSB-a za DPR objasnila je da se muškarac obratio agencijama za provođenje zakona čim je shvatio da ga pokušavaju natjerati na zločin. Pojašnjava se da je Sidorovu isplaćena velika svota za ozbiljnu ozljedu koju je muškarac zadobio tijekom sudjelovanja u SVO.

Javni stožer za promatranje izbora u Moskvi izvijestio je da je u glavnom gradu u subotu muškarac pokušao zelenilom pokvariti glasačke listiće u glasačkoj kutiji, ali nije uspio. Osim toga, stanovnik okruga Alekseevsky u Belgorodskoj regiji poplavio je stacionarnu glasačku kutiju zelenom bojom, žena je privedena. Istražne vlasti u Kalinjingradskoj oblasti pokrenule su kazneni postupak zbog incidenta na biračkom mjestu u gradu Zelenogradsku, gdje je 64-godišnja žena 16. ožujka ulila boju u glasačku kutiju.

Podsjetimo, čelnica Središnjeg izbornog povjerenstva Ella Pamfilova upozorila je one koji su pokvarili glasačke kutije na biračkim mjestima na duge rokove. Prema Pamfilovoj, uhićenici nisu znali da oštećenje glasačkih kutija povlači kaznenu odgovornost do pet godina zatvora.
https://vz.ru/news/2024/3/16/1258437.html

:namcor: :namcor: :namcor: :sad2:

ВЕОМА ЈАСНА ПОРУКА
"Кина је спремна да војно интервенише било где ако САД или НАТО одлуче да нападну Русију", рекао је званичник кинеског министарства одбране
Изузетак је Француска! Макрон све сам савшерено ради на њеном самоуништењу, а ипак је то била велика нација која је значајно учествовала у светској историји и позитивно и негативно.

Znaš li koliko su ova slika i ovi argumenti imbecilni

Zamisli kada bi sve zemlje i narodi potegli ovakve argumente i mape od pre 100, 200, 500 godina.

Daj odmah mi da tražimo pola Car Dušanove Grčke, da ne čekamo da nas drugi preduhitre.
Наброј само један, а да није новокомпоновани, топоним на КиМ а да није срски, почев од назива "државе"?

Изузетак је Француска! Макрон све сам савшерено ради на њеном самоуништењу, а ипак је то била велика нација која је значајно учествовала у светској историји и позитивно и негативно.
Taj picopevac se pogubio skroz
Mislim da je u želji da povrati poodavno pali rejting dao brzopletu izjavu , a sada mu javnost ne dozvoljava da nadje elegantan izlaz iz toga . Kad lažno živiš , lažno se predstavljaš i imaš lažna i tudja mišljenja lako upadaš u taj svinjac . To su ljudi bez obraza i morala .
Uglavnom psihopate kojima je splet okolonosti omogućio da dodju do takvih funkcija gde mogu da iživljavaju sve svoje mokre snove !
Normalno je i da se ukakiš nekada :namcor:

Njih to ne dotiče jer njima je sramota i stid nepoznat pojam !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back