Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

giphy.gif

Штефан Зандер

37 година

Шајзе :(

Мислио је да ће да буде изи ко убосни

Pogledajte prilog 1515664

Али не не не НАТО и даље нема ни једног погинулог

Pogledajte prilog 1515665

Verovatno u porodicnom albumu ima zardjalu kacigu od dede mu koji pohrani černozem kod Harkova 1943.

Karma ja cudo, a istorija se ponavlja...
NATOcizam to nikad nece nauciti...

...

Verovatno u porodicnom albumu ima zardjalu kacigu od dede mu koji pohrani černozem kod Harkova 1943.

Karma ja cudo, a istorija se ponavlja...
NATOcizam to nikad nece nauciti...
Nemaju druge. Ajnštajn objasnija. Ako želi srist dida u paklu mora uskočit u istu crvotoćinu. Inaće će da se naoda po paklu a da dida nevdi.:lol:

Poslednja izmena:
GDE STE POŠLI SA ČIVIJOM U GLAVI - GLUPLJE OD OVOGA NISU MOGLI

Uništavanje grupe diverzanata koji su pokušali da upadnu u selo Kozinka, Belgorodska oblast

Britanci stoje iza pokušaja ukrajinske DRG da upadne na teritoriju Ruske Federacije, ali nisu ostvarili svoje ciljeve, izjavio je Rodion Mirošnik, ambasador ruskog Ministarstva spoljnih poslova za specijalne zadatke za zločine kijevskog režima.

🐦‍⬛
🇷🇺⚔️🇺🇦 Покољ у Одеси

Координате: 46.3760847, 30.733856 - територија бившег санаторијумског комплекса "Мрија"

У комбинованом
ракетном удару на санаторијум "Мриа" у Одеси, потврђени су украјински губици од неколико стотина људи, укључујући неколико генерала и високих безбедњака.

У објекту су биле стациониране јуришне јединице Националне полиције Украјине "Љут"
и "Цунами".

Главна мета удара био је центар контроле и одлучивања украјинских снага безбедности
у Одеси.
Од почетка СВО, ово је једна од најбољих операција Оружаних снага Русије која је имала за циљ уништавање командног особља паравојних, безбедносних и специјалних јединица Украјине.

Према доступним информацијама, ракетни удар је изведен током састанка командног штаба украјинских формација уз учешће страних инструктора
и "партнера".

У нападу су ликвидирани
командант пука Љутске бригаде, командант јуришног батаљона Националне гарде "Цунами", Александар Гостичов, као и бивши заменик градоначелника Сергеј Тетјухин.

Поред тога, сазнало се за имена неких
ликвидираних странаца:
Клаус Фишер (Немачка) , Јирген Шмит (Немачка) , Кевин Милер (САД) , Филип Леблан (Француска) , Стефан Драгомиреску (Румунија).
На којим су позицијама били и каквим структурама су припадали, за сада се не наводи.

Укупно је у удару погинуло
око 100 плаћеника из Француске и других земаља.

Локалне, украјинске
власти у овом тренутку,
говоре о 20 жртава напада.

photo_2024-03-16_13-01-48.jpg

Штефан Зандер

37 година

Шајзе :(

Мислио је да ће да буде изи ко убосни

Pogledajte prilog 1515664

Али не не не НАТО и даље нема ни једног погинулог

Pogledajte prilog 1515665
Da,svi oni odjednom i bez ikakvog povoda napuste aktivnu vojnu službu i sigurnost koju ona pruža,i odu u Ukrajinu da pomognu napaćenom narodu.Poverovaću u ovo,ali juče,danas mi mozak to jednostavno ne dozvoljava.
Ali to ne smeta simpatizerima neonacistickog ukrajinskog pokreta da dobošare na forumu kako je zapravo to istina i da mi pojma nemamo.

Znaci i danas dvije ruske rafinerije nastradale. Odlicno. Ide cak i mnogo brze nego sto sam to prosle godine pretpostavio.

Izgleda da su Ukrajinci odlucni da pored demilitarizacije sprovedu i deindustrijalizaciju Rusije.
Hajde napiši mesta gde su locirane te dve rafinerije a ja ću tebi priložiti kartu Rusije.A ti me posle ubedi da su to jedine dve rafinerije koje Rusi poseduju na svojih 17,5 miliona kvadratnih kilometara teritorije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back