Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Буданов и Ција су широм отворили новчанике за све издајнике, потврда је и низ хаварија по Русији, бројна убиства... Није у питању пар хиљада долара, та цифра је сигурно много већа а уз то иде и други мотив који сам навео.

Није ни у ком случају добро за Русију све то, зато се "подмазује" али је много добро што надлежне службе врло успешно интервенишу. Макар до сад.
Ma da jedno prosipanje mastila milion dolara. :lol:

Министри одбране НАТО-а разговараће у понедељак у Рамштајну о спровођењу процеса конфискације замрзнуте руске имовине за помоћ Украјини - Шолц „Искористићемо руску имовину замрзнуту у Европи да финансијски подржимо куповину оружја за Украјину.
1. Tako nešto će naić automatski na odmazdu od strane rusije , a možda i i sa težim posledicama
2. Dokle dopire ukrainska glupost da ne vidi da njma nije stalo do obnove ukraine i mira nego samo do štete rusima bez obzira na broj mrtvih ukrainaca ??

Poslednja izmena:
Да не би лупетао, узми и прочитај услове које им је Медведев одредио за престанак рата. Он је ипак мнооооого значајнији од тебе и све антирусе на овом форуму.
Mislim da je to ipak bio sarkastičan odgovor na uslove za mir koje postavljaju Zeleni firer i Zapad.
Mada se situacija razvija tako da drugačije neće biti moguće.

Министри одбране НАТО-а разговараће у понедељак у Рамштајну о спровођењу процеса конфискације замрзнуте руске имовине за помоћ Украјини - Шолц „Искористићемо руску имовину замрзнуту у Европи да финансијски подржимо куповину оружја за Украјину.

1. U prevodu: Zamenićemo rusku imovinu za naše oružje koje ništa ne vredi i to po naduvanim cenama.

2. Lepo priznanje: Ukrajina će od nas dobiti K za obnovu u ratu koji je izgubila. Sva ruska imovina je već potrošena na oružje.

Naravoučenije: Mi nadoknadili troškove podrške ukrajini. Rusiju smo naterali da gradi i da se razvija što će ona lako nadograditi promenama cena nafte i gasa te konfiskacijom i jeftinomn kupovinom vlasništva naših firmi u rusiji.

Poslednja izmena:
Mislim da je to ipak bio sarkastičan odgovor na uslove za mir koje postavljaju Zeleni firer i Zapad.
Mada se situacija razvija tako da drugačije neće biti moguće.
Nisu ukrainci u nikakvoj poziciji da postavljaju uslove
Prokockali su zadnju šansu 2022 godine zahvaljujući onoj konjini Džonsonu i svojoj konstantnoj gluposti od 2014 godine
Biti ukrainac i biti u ukrainskoj vojsci je već dijagnoza :fdlan:
Žao mi onog prostodušnog civilnog ukrainskog stanovništva

''Bivši'' vojnik Bundesvera, izvesni Stefan, je skraćen za glavu u Ukrajini

GIt8Yv9XoAALVoF

To je bila iskljucivo Vukova odluka a ne tadasnje vlasti? Mnogo se pravis naivan.

Како је говорио Милош док још није био велики "Ој народе, стоко моја"!
Тако је и Ђинђић поступао потпомогнут Вуком коме је доста људи у Србији дотад још веровало.

Свугде у свету
Па не диже се војска због неких ретард од гласача
У Русији је сад мало специфично јер су украинци спремни на свакакве пакости и зато је можда појачано обезбедјиванје избора
Али не сигурно повлаченјем лјуди са фронта . То је глупост

Свугде у свету
Па не диже се војска због неких ретард од гласача
У Русији је сад мало специфично јер су украинци спремни на свакакве пакости и зато је можда појачано обезбедјиванје избора
Али не сигурно повлаченјем лјуди са фронта . То је глупост
Postavi se jedan ili nijednan pajkan ispred glasackog mesta a ne tri cetiri oko kutije.

Како је говорио Милош док још није био велики "Ој народе, стоко моја"!
Тако је и Ђинђић поступао потпомогнут Вуком коме је доста људи у Србији дотад још веровало.
Dok je Djindjic bio ziv Draskovic je bio samo jedan od lidera partija, nije imao sans da dobije mesto ministra i potpisuje bilo sta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back