Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Одеса се враћа кући
GIukpycW0AApSOX

Kao sto se Jerusalim vraca Hamasovcima. :mazi:

hahaha.gif

Окупираће европу без испалјеног метка !
Орбан је цар над царевима !

Муслимански имигрант који је добио немачки пасош руга се Немцима:
"Ви сте беспомоћни, ја сам освојио вашу земљу. Сада припадам систему, све припада мени, све је под мојим ногама!"

Сцена из Берлина, пре пар година..

Неки Турчин, или шта већ, виче неком Немцу: "Нас је овде 6 милиона, за пар година ћемо вас прогутати..."

Поред пролази бакица, од једно 80 година...заустави се и каже дотичном Турчину (или шта је већ):

" И Јевреја је било 6 милиона..."

И настави лагано даље...

Јандекс има преводилац

https://yandex.com/

(под условом да можеш отворити јандекс :D )
ne , i kada se otvori i ubacim ruske ,
na vrhu mi kaze se da ne moze da se stranica prevodi
pokusah i za sada nista, inace desava se , tako da ne mogu ovde u demokratiji da i dobijam ruske kanale, internet vesti , pa mi se pojavi kasnije
ovo je po prvi put da ne dozvoljavaju prevod

Премијер Естоније је недавно говорио о уласку у НАТО и НАТО конфронтацији
Мале земље су заправо језик будуће политике хегемона
Различите земље су ушле у распрострањену конкуренцију за место Украјине као последње спаљене земље глобалних хегемонистичких сукоба
GIphhoSXEAAURQx

ne , i kada se otvori i ubacim ruske ,
na vrhu mi kaze se da ne moze da se stranica prevodi
pokusah i za sada nista, inace desava se , tako da ne mogu ovde u demokratiji da i dobijam ruske kanale, internet vesti , pa mi se pojavi kasnije
ovo je po prvi put da ne dozvoljavaju prevod
E moj marsijaner kad živiš u zemlji kojoj je demokratija i sloboda medija samo slovo na papiru . No znaš ti to bolje i osećaš . Putovao si na sve strane
Ako ti je za utehu takav je većinski zapad !

ЏЕФРИ САКС:
„Председник Обама је потписао тајну наредбу под називом Операција Тимбер Сицаморе за ЦИА да свргне Башара ел Асада.
То је било пре десетак година.Направили смо хаос у Сирији и на ширем Блиском истоку.
Да ли неко зна за то?
Па, Њујорк тајмс је о томе писао једном 2015. и једном 2016. — кратке приче. То је крај.
Не причамо о овоме.Добијате невероватне лажи.'О, Сирија?
Е, ту се умешао Путин.' Да, интервенисао је 2015. године на позив сиријске владе, која је била под претњом да ће је свргнути ЦИА.
Знао сам за то на различите начине, јер се у највишим дипломатским круговима – а мислим и на највишим дипломатским круговима – знало да је мир у Сирији могао да дође пре десетак година, али су Сједињене Државе то блокирале.

🇷🇺 Руски град Мариупољ гласа за Русију, за свог председника

Пре две године овде су се водиле разорне борбе са неонацистима и град је веома страдао. Али током протеклог времена, Мариупољ је трансформисан и поново изграђен. Радови на обнови су и даље у току.

Ране у срцима људи такође зарастају. Мариупољ бира бољи живот.

🇷🇺📊 Излазност на основу резултата првог дана гласања у новим регионима:

▪ Запорошка област - 55%
▪ Херсонска област - 68,66%
▪ ДНР - 69,28%
▪ ЛНР - 36,02%
...https://twitter.com/Alisa_Vasilisa_/status/1768713381651853457 - 7:58 AM · Mar 16, 2024

GIu7cmNXMAArlK5

🇺🇦 На фотографији је командант батаљона „Цунами“ Александар Гостишчев, који је данас погинуо у нападу на базу Оружаних снага Украјине у Одеси.

Он је 2022. лично добио награду од Зеленског за „ослобођење Херсона“. Велики Јарошов пријатељ. Пре тога, током казнене операције Кијева у Донбасу (тзв. „АТО“), учествовао је у Иловајској бици у саставу пука „Дњепр-1“.

Укупно је до сада познато 16 тела погинулих. Одмазда је неизбежна.

voenkorKotenok

Opa opa opa

Brat gradonačelnika Kijeva Vitalija Klička, poznati bokser Vladimir Kličko pozvao na održavanje izbora u Ukrajini

Prema Kličku mlađem, „ako tokom rata možete da zamenite vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine [Zalužnog], zašto onda ne i predsednika?“

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back