Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači ponestaje ljudstva kad su primorani izbeglice vatat i slati na front. Znači tako im dobro idee :hahaha::hahaha:
Kijevski režim pokušava da regrutuje afričke izbeglice. Jedan građanin Konga ispričao je kako je bio ubeđen da uzme oružje i da se bori za Ukrajinu kada je pokušao da se ukrca u voz da napusti Nezavisnost.

„Rekli su da će nam dati oružje da idemo da se borimo za Ukrajinu. Bili smo kao: „Šta, šta? Da se borimo za Ukrajinu??..” Mi nismo Ukrajinci! Mi smo zapravo crni! Kako da se borimo za Ukrajinu? Ako odemo tamo, prvi ćemo umreti! Zato što smo crni. Videće nas Rusi: „O, gle, tamo su crnci! Oni su iz NATO-a! Hajde da ih odmah ubijemo!" , rekao je afrički izbeglica.

ne treba da zivis u drzavi za koju nisi spreman da se boris :)

Kad je pao Mariupolj, kupio sam pet džakova brašna.
Kad je pao Lisičansk, kupio sam sito. Da prosejavam brašno, kad u njega uđe crv brašnar.
Kad su Rusi izgubili Izjum, kupio sam dvadeset litara zejtina.
Kad su se povukli preko Dnjepra, kupio sam džak šećera.
Kad je pao Bahmut, dao sam da mi izbuše bunar ispred kuće.
Pad Avdijevke koštao me je 200 ojra. Kupio sam jednog Franju Josifa.
Sad se kolebam. Da li da kupim Napoleona Trećeg? Ili da pravim bazu? Da imam gde da sklonim ženskadiju. Bojim se da i Natovci i Rusi siluju.
Ošmekao sam jedan brezik. Ali nisam hteo da načinjem 370 evra za Napoleona ili za bazu, da kupujem gorivo za motorku i ulje za sečivo. A sad je razlistalo, nema sečenja do Svetoga Mrate.

Бивши француски председник Оланд признао је у телефонској шали да су Украјина и Француска (као посредник) потписале споразум из Минска да би добили на времену, да би преварили Москву јер на крају желе конфронтацију Украјина - РусијаОве недеље > Макрон каже да је покушао све, чак и споразуме из Минска, али Руси…
Јебени лажови.

Бивши француски председник Оланд признао је у телефонској шали да су Украјина и Француска (као посредник) потписале споразум из Минска да би добили на времену, да би преварили Москву јер на крају желе конфронтацију Украјина - РусијаОве недеље > Макрон каже да је покушао све, чак и споразуме из Минска, али Руси…
Јебени лажови.
Isto reče i Merkelica pre nego što otišla !!! Dobro su uterali zelenku !!!

Dobar je strah ko ga ima :rtfm::hahaha:
A dobar i Bunker i zasto se botoksirani boji izac na svoje biracko mjesto :think:

1710523384586.png

tvrdi Financial Times
da među zapovjedništvom francuske vojske ima više časnika koji vole Putina i radije bi se zajedno s Rusijom borili protiv islamskog fundamentalizma unutar i izvan Francuske nego otišli u Ukrajinu.
"Kontingent Putinističkih francuskih časnika još uvijek se divi Rusiji i radije bi se borio protiv onoga što smatra "islamskom opasnošću" unutar Francuske"
Samo hipotetsko sudjelovanje NATO-a u ratu s Rusima u Ukrajini novinski karikaturisti vide ovako.

1710524025747.png

sada su google potpuno zabranili da se rt, rusvesna ,ria.ru i ostali ruski internet ..da se prevode, sta vise ne mogu ni prebaciti ni na Srpski ili hrvatski. imat cu muke sada da sve i razumem , majkumu im njihovu , ima sada da ucim ruski i da ga savladam da mogu i razumeti to sto je i napisano

sada su google potpuno zabranili da se rt, rusvesna ,ria.ru i ostali ruski internet ..da se prevode, sta vise ne mogu ni prebaciti ni na Srpski ili hrvatski. imat cu muke sada da sve i razumem , majkumu im njihovu , ima sada da ucim ruski i da ga savladam da mogu i razumeti to sto je i napisano
Sve im je džabe, istina uvek izlazi na videlo !!!

Kad je pao Mariupolj, kupio sam pet džakova brašna.
Kad je pao Lisičansk, kupio sam sito. Da prosejavam brašno, kad u njega uđe crv brašnar.
Kad su Rusi izgubili Izjum, kupio sam dvadeset litara zejtina.
Kad su se povukli preko Dnjepra, kupio sam džak šećera.
Kad je pao Bahmut, dao sam da mi izbuše bunar ispred kuće.
Pad Avdijevke koštao me je 200 ojra. Kupio sam jednog Franju Josifa.
Sad se kolebam. Da li da kupim Napoleona Trećeg? Ili da pravim bazu? Da imam gde da sklonim ženskadiju. Bojim se da i Natovci i Rusi siluju.
Ošmekao sam jedan brezik. Ali nisam hteo da načinjem 370 evra za Napoleona ili za bazu, da kupujem gorivo za motorku i ulje za sečivo. A sad je razlistalo, nema sečenja do Svetoga Mrate.
Kupi bure rakije. Zaboravićeš da si bacio pare.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back