Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?


  • Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Himars strikes again. Dve ture rusoagresora grilovane u dva dana. :kokice:

Руси су се превише опустили након Авдејевке. Одмах су се почели постројавати за доделу одликовања. На сваког војника по 5-6 нових одликовања, како то већ иде у складу са руском традицијом, па се додела одликовања отегне па полете хајмарси.
 
1708555113843.png

kola sina sirskog
 
Neće ići bez općeg rata protiv Rusije i Kine u paketu. Nažalost, zapadna neodlučnost oko Ukrajine i vrdanje čini da to sve više postaje neminovnije. Takvi ljudožderski sistemi ne razumiju ništa do toljage.
Uzme recimo članica Hrvatska u ruke pomenutu toljagu, batinu, kijaču ili možda i buzdovan, a Rusi to ozbiljno shvate, šta onda? Gde se sakriti? Gde bežati? Zažmuriti u nadi da će Rusi nekako nestati?

 
🇺🇸🇺🇦 Без обнове америчке помоћи, Украјина ће морати да одлучи које градове може задржати.

Ово је саопштио Пентагон.🇺🇦 Према New York Times-у, током бекства Оружаних снага Украјине из Авдејевке, Оружане снаге Украјине изгубиле су до 1000 људи само као заробљеници и нестала лица. Овим не рачунају мртве и рањене.

©Colonelcassad

...https://twitter.com/Alisa_Vasilisa_/status/1760035400020578458 – 9:15 PM · Feb 20, 2024
Ko njih pita koje od Lenjinovih darova mogu da zadrže?
 
Uzme recimo članica Hrvatska u ruke pomenutu toljagu, batinu, kijaču ili možda i buzdovan, a Rusi to ozbiljno shvate, šta onda? Gde se sakriti? Gde bežati? Zažmuriti u nadi da će Rusi nekako nestati?
Ne, samo otvorimo ovu kartu i sve je jasno...
Uz nadopis - Rusi su takvi papci da su ih čak i Englezi počeli prebijat jedan na jedan (Aspinall prebio Pavlovića...)
1708557237652.png
 
„Бесмислени и страни рат у Украјини
“:Отворено писмо генерал-мајора у пензији Герда Шулце-Рхонхофаобјављено у http://Ansage.org - 18.02.2024„37 година нисам служио као војник за очување мира у Немачкој, да бих сада пасивно сведочио како се Немачка полако, али вероватно усмерава ка активном учешћу у страном и бесмисленом рату.
Наша „три мудраца“, г. Канцелар Шолц, господин Линднер и господин министар др Хабек су у младости у почетку одбијали служење војног рока, наводно за права, слободе и очување наше демократије Немачке, а сада издвајају преко 10 милијарди евра годишње из наше порези за 'десницу', 'слободу', 'демократију' и 'западне вредности' у страној држави која не оличава ни демократију ни западне вредности.
Нашим порезима и крвљу страних регрута продужавају рат који је постао бесмислен ."„Украјина није демократија и њене вредности нису наше. У Украјини је забрањено 11 опозиционих партија. Селенскиј је забранио председничке изборе заказане за март 2024.
Сви медији у Украјини су контролисани. Критички извештаји немачких новинара стационирани у Украјини. Украјина није дозвољена (док су руско-критички коментари немачких новинара из Москве прилично чести) Политичка убиства су уобичајена у Украјини (према тронедељним протоколима Савезне агенције за грађанско образовање пре почетка рата) Украјина и Русија су заједно две најкорумпираније државе у Европи (према Транспаренси интернешенел).
Избегавање војног рока је уобичајено у Украјини као и у Русији.
Рекорд Украјине у кршењу државних уговора и кршењу конвенција УН и међународних повеља је у рангу са руским по учесталости и озбиљности Природа и учесталост украјинских ратних злочина су упоредиви са онима са руске стране, с тим што је једина разлика у злоупотреби међународно заштићених хуманитарних институција као штита за борце, што се дешава искључиво на украјинској страни (према извештају ОЕБС-а из јуна 29, 2022).“
„Ова Украјина није нити демократија нити представља наше вредности, како то приказују немачки медији и већина наших партија. Тумачење званичних извора, да Украјина брани наше вредности, глупо је колико и Штрукова 'одбрана Немачке на Хиндукуш је био. Очекујем да ће бивши приговарачи савести у Бундестагу и савезној влади, верни својој прошлости мирољубивости, активно залагати за брзи завршетак рата у Украјини и да се одвоје од својих нереалних фантазија о украјинској победи
То исто очекујем и од свих других владара и парламентараца.Идеја о могућем поновном уједињењу два завађена и сада међусобно омражена дела народа, који је био у рату осам година пре руске инвазије, у будућу Украјину своје старе Што се тиче жара већине немачких странака да помогну Украјинцима новцем и испоруком оружја да остваре победу, сећам се изјаве руског генерал-потпуковника Александра Лебеда, који је током Првог чеченског рата рекао: ' Дозволите ми да регрутујем чету од синова елите, и рат ће бити готов сутрадан.' (Лебед је био неуспешан председнички кандидат у Русији 1996. године).“
„Немци су уморни. Друго питање је да ли је Руска Федерација заправо претила Западу или чак некој земљи НАТО-а или некој другој суседној земљи од свог повлачења из централне Европе након распада Совјетског Савеза.
Одговорићу на ово питање свеобухватно у образложењу за следеће писмо политичарима (види доле).
Од 15. августа 2022. покушао сам да обавестим стотине посланика о позадини руске инвазије и дешавањима у Украјини. Тада сам предложио немачку иницијативу за брзо окончање рата канцелару Шолцу и бившим канцеларима и највишим политичарима
GG5FEgVXYAAV8l0
 
Ne, samo otvorimo ovu kartu i sve je jasno...
Uz nadopis - Rusi su takvi papci da su ih čak i Englezi počeli prebijat jedan na jedan (Aspinall prebio Pavlovića...)
Pogledajte prilog 1502805
Qoorchi se dok ne sevne neka, kad ustanoviš da na TV nema programa, da na mobilnom nema signala pa onda lagano nestane struja tad će biti kasno. :per:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top