febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.559
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al interesantno kako se oni međusobno teše, a kad se ugase svetla grizu sebi tojaš od muke !!!!Ukrovermaht puca po svim šavovima.
Извештаји да су Украјинци напустили Тоненкое и да је у току руска операција чишћења терена.
Samo neka ih šalju u Rusiju, neka ostave tamo mlade kosti kao što su im dedovi i pradedovi ostavili.Nemačka Ministarka obrazovanja Betina Stark Vacinger
![]()
Putin je komunista koji je imao srece da ne bude na vlasti 90-ih kada je cena nafte bila najniza ako se gleda realna vrednost dolara, posrecilo mu se jer se su cene rasle posle njegovog dolaska na vlast ili mozda zelis reci da je to njegova zasluga? Rusija se stvarno nikada ne bi izvukla iz tadasnjih obaveza da se cene energenata nisu promenile i da nije naglo porasla potraznja za ruskim gasom i drugim resursima. Taman da je uzdizanje Rusije njegova licna zasluga a nije, sve je zasro ovim nepotrebnim ratom koji ce obogaljiti Rusiju a Ukrajinu unistiti. Nije mi jasno sto si spomenuo Srbiju jer ona nema veze sa "velicinom" Putina. Rusi nisu budale ali odluke donose citajuci i gledajuci Putinove pamflete, lako je doneti pravu odluku kada imas pred sobom sve podatke i otvoreno drustvo gde se malo sta krije od naroda..
А што мало не потражиш на нету период 1998. до доласка Путина на власт 2000, за почетак. Западне изворе, има их брдо и то врло озбиљних анализа. Чисто да имаш представу о чему пишеш.
Не би било лоше да погледаш и период од распада СССР. Није то велико штиво, а тебе ће да обогати знањем.
Сигурно ти није познато да је злочиначка организација НАТО планирала напад на Србију у октобру 1998. То поуздано знам јер су све амбасаде у Београду добиле упутство да напусте Србију, а све је било синхронизовано са следећим догађајима.
Дакле, 1998. Русија је била на ивици грађанског рата. У септембру 1998, Русија је прогласила банкрот, како сам негде прочитао, као једина земља која је то у историји урадила.
Русија је такође у то време, по савету западних "добротвора", преузела на себе све обавезе бивших совјетских република, које су постале нове државе, према иностраним кредиторима у износу 99 милијарди УСД.
Цена барела нафте у то време износила је 11 УСД и прогнозе су биле да се Русија никада неће извући из преузетих обавеза.
Такву Русију је Путин преузео.
Данас је то земља која нема спољни дуг и међу је највећим власницима златних резерви у свету.
И сада ми кажи, да ли су будале људи који оваквог лидера подржавају или који позивају на 15 минута мржње према режиму и "више демократије"?
.
Nikada, razlog ovog rata jeste sto se izbori i odluke namestaju od strane dripaca koji su uzurpirali vlast u obe vukojebine, divljaju bez da iko pokusava da im stane na put.Видим у Русији намештени избори. А кад ће бити демократски избори у Украјини?
ZEIKS znam da citas ovu temu, molim te vrati se jer nam mnogo nedostajes bez tebe je dosadno, obecavam da te vise necu zaebavati.Lako za Odesu, nego stizu li kakvi izvestaji od tajnog agenta ZEIKSA16 iz Belgoroda
Sta kaze General Gerasimov kako je stanje prema Kursku![]()
a kod Rusa 110% ispravno.KOod nemaca vise od pola neispravno, kod britanaca takođe, a oni bi da ratuju, hahahahaha, zaebalo vek
Puskomitraljez MG 42 na prvoj slici nasledili od Bandere.Pri bežaniji nacisti zaboravljaju oružje i opremu. Očigledno brzo su zbisali
Pogledajte prilog 1517791Pogledajte prilog 1517792
Pogledajte prilog 1517793
Pogledajte prilog 1517794
Eee cero vreme ti je da se iselis samo ne znam gde bi tebi bilo bolje izvan Francuske.
Zakljucak, Ukrajinci se trebaju predati ali oni ne misle tako.Mir nikome nije interesantan, samo prodaja oružja, zaduživanje države, sverc oružja,
Pogledajte prilog 1517890
Sve citirano kaze da "mali zeleni Firer" bas i nije neki firer i da se moze kritikovati i osporavati sto je nazmislivo kada je u pitanju pravi firer odnosno "gensek" Volodja.Tom malom zelenom fireru dve ovdde na papiru da daš izgubio bi![]()
![]()
![]()
Pogledajte prilog 1517893
Pogledajte prilog 1517894
Gde to cekas u fotelji?Samo napred, jedva čekamo da napadnete.
Mir bi nastupio u roku od odmah kada Putin sa podrepasima morao u rovove Donbasa.Када су Британија и Француска тајно склопиле заверу да нападну Египат током Суецке „кризе“ (коју су тајно планирале са Израелом 1956.)Дефинисао је крај Француске и Британије као глобалних сила, али оне остају гладне тог мириса моћи и релевантности
.Сада, Макрон и Сунак, обојица очајнички непопуларни код куће, виде „прилику“ да се одврате од својих страшних домаћих невоља тако што ће „одбити да искључе“ слање онога што је остало од њихових потпуно нефункционалних и сићушних војски у Украјину.
То је класичан трик да се извуче нека релевантност у политичким каријерама обележеним неуспехом и поделама код куће.
Французи и Британци нису глупи и неће жртвовати остатке своје нормалности да умру у Украјини за ова два елитистичка фантастика.
Све је то позориште, а ви сте публика.
Останите на својим местима, ни под којим околностима не будите убеђени да ступите на сцену за ове неискрене лажове, ово је фарса осуђена да постане трагедија, нека пожању оно што су посејали током своје дволичне каријере, где животи обичних грађана ништа не вреде .Пустите их да се боре у Украјини, у рату започетом, а режиран из Овалне канцеларије у Вашингтону.
Ако би они или њихове породице морали да крену ка рововима Донбаса, ми бисмо имали Мир у Украјини за 24 сата.
mislim da je zeiks odapnuoZEIKS znam da citas ovu temu, molim te vrati se jer nam mnogo nedostajes bez tebe je dosadno, obecavam da te vise necu zaebavati.
а није им сигурно ни требала борба на живот и смртZakljucak, Ukrajinci se trebaju predati ali oni ne misle tako.