Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo totalni idiot moze da pomisli da moze da porazi danasnju rusiju naoruzanu nuklearkama, kinzalima cirkonima

Rusija je jasno rekla da ce vas sve pre pretvoriti u prah i pepeo nuklearkama nego sto ce dozvoliti da dozivi poraz.

Ne znam cemu se nadate. U vasem licnom interesu je da izgubite ovaj rat u suprotnom zivot u EU prestaje da postoji.
Nato,ustase i cvijece cita izmedju redova.Skontali su da iza ove pretnje stoje zardjale nuklearke.

Kakvi crni rusi, rusa nije ni bilo tamo dok se nisu naselili po tim teritorijima u sklopu moskovskog imperijalnog širenja, rusi su naseljavani i u ukrajinu, i na baltik, i na krim, i u sibir, i u srednjeazijske države, i u kareliju, rusi su se naseljavali na te teritorije kad bi osvojili teritorij, prije ih nije bilo, je li shvaćaš? Ili misliš da su ukrajinci, čečeni, finci, balti, dagestanci, pali s neba tamo gdje su sad?
U redu,kako ti kažeš.Samo odvoji malo vremena proveri ono što sam ti rekao,da vidiš da živiš u zabludi.

Ja licemjer, a ti podržavaš Rusiju da radi Ukrajini ono što je tebi radila Amerika? :roll:

Poglavico, stavi očale sa debelom dijoptrijom pa pažljivo pročitaj moj post,i nađi gdje u njemu piše da ja nešto podržavam, ili ne podržavam, piše samo da međunarodno pravo više ne postoji zahvaljujući tvojim zapadnim mentorima, gotovo, ende, crklo !
A i nešto ne znam da si se baš previše potresao kad su padale NATO bombe na Beograd, Bagdad ili Tripoli !
Tako da prestani da troluješ i izigravaš naivnu francusku sobaricu, kad svi znamo kakav si !!!:aha:

Месецима пре СВО:

- Након Сирије нема Русија снаге ни за шта више
- Путин умире

На дан почетка СВО:

- Мимими цију цију кев кев НАТО хеееелп :rida:
- Путин умире
- Шојгу умро
- Герасимов убијен

Након прве недеље СВО:

- Чим је избаце из Свифта Русија је за два дана банкрот.
- Чим им уведу санјције у Русији креће револуција против Путина
- Русија има муниције, хране, воде и горива за још три дана рата.
- Путин умире
- Шојгу умро
- Герасимов убијен

Након 6 месеци СВО

- Украјина добила НАТО гејм ЋејнЂере, за два дана на Криму
- Руси остали без ракета
- Путин на самрти
- Шојгу умро
- Герасимов убијен
- Песков убијен
- Конашенков убијен

Пред зиму 22/23

- Бахмут је клопка за Русе
- Руси остали без ракета, боре се лопатама
- Путин умире
- Шојгу убијен
- Герасимов убијен
- Лавров умро
- Захарова убијена

Пролеће лето 22/23

- Руси беже из Мариупоља
- Укро офанзива у тИЈеку, за два дана на Криму
- Руси остали и без лопата
- Путин убијен
- Шојгу умире
- Конашенков убијен
- Суровикин убијен
- Герасимов убијен

Јесен 23

- Авдејевка је клопка за Русе
- Руси остали без војске и оружја

Moraćemo jednom napraviti best of kolekciju rusjačkih ispala iz Volume 1 i 2 ove teme.
- Газа је готова за два дана
Bukvalno, niko nikad nije rekao.
Ja sam rekao "Uništiće Gazu" ;$
- Путин не сме нигде ван Русије
Vidim, do jaja putuje :lol:

🇺🇦🇵🇱 ****** са украјинске стране довозе на границу са Пољском пољопривредну технику украјинских фармера, уништену током борби

Они ће то показати пољским фармерима као деци и кривити Руску Федерацију за све своје грехе 🤣

Као да су пољски фармери јахали на Мајдану, спалили Беркут и Дом синдиката, а затим прогласили антитерористичку операцију против становништва Украјине. Нико ти ништа није дужан, шерпице (носили на глави када је био Мајдан). Нисте чак ни члан ЕУ!

Што их не пусте да се мирно повуку? Људи се повлаче а ови антихристи удри по њима. Руси немају нимало војничке части. Тако су урадили у Авганистану. Дали су реч при повлачењу и талибани их нису дирали, а на крају су Руси убили њиховог команданта. Исти су ко и кремаљски антихрист Путин, подли, дављења, тровања, лагање... Образ им је ко ђон.
Повлачи се у расулу разбијена под борбама а не у договору са руском старном. лол
Па стварно кро бојна брљави добро ових дана, ништа смислено да напишете?
jack nicholson laugh GIF

🇷🇺 Предсједник Републике Српске Милорад Додик опрао је са говором на руском језику Орден Александра Невског, који му је додијелио предсједник Руске Федерације. По нашем старом обичају, умочио га је у чашу вотке и отпио гутљај, додајући гостима за столом.

Владимир Путин је указ о додјели ордена Додику потписао још у јуну 2023. године, али је свечано уручење одржано тек прекјуче у Казању, када је тамо било отварање „Игара будућности“.

Ne znam zasto ocito samo kremljobotima nije jasno da u tom scenariju dolazi do nestanka civilizacije. Dakle, ni od Rusije ni od Azije nista vise nebi ostalo niti bio itko tko bi upravljao resursima.

Ili vama jos nije jasno da i zapad ima oko 6000 atomskih bombi?
od tih 6000 10% je ispravno po njihovim sopstvenim podacima ruske rakete su za trecinu brze tako da prvi udar ce biti na ruskoj strani ono sto ostane od amerike i evrope ce biti radioaktivna prasina

Poslednja izmena:
Направи, наттогуззна бест оф колекција нема конкуренцију.
Vaša histerija februara i marta 2022 jeste nešto što se retko događa.
Trajala bi i duže da nije slomljen nos na Gostomelju.

Буквално, јесте рекао.
LOL, nope
Шта, опет умро?
Nije umro, druži se sa Parkinsonom
GIF-Putins-jelly-legs.gif

Gde vam je Surovikin?
Jedno vreme bili ste mnogo zaljubljeni u njega? "Uuuu šta će Surovi da im uradi!!!!" itd

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back