Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Уништене НАТО канте где год погледаш

IMG_20240216_002536_011.jpg

IMG_20240215_230937_145.jpg

Screenshot_20240216_111829_org.telegram.messenger_edit_3810528721052930.jpg

Није гаф. Ријана и јесте краљица.
Pusti me više sa tom Rijanom, čujem je na svakom koraku, kao da je svetica ili ne znam šta.

Da se razumemo, nije da nemam poštovanja prema njoj, ali daj, nije ona jedina koja nešto znači u svetu.

Ima milion drugih ljudi koji rade teške poslove, bore se za bolje sutra, a svi pričaju samo o njoj. Pa dobro, što je ona toliko posebna? Baš me zanima.

Sterilizacija u toku

🔴Непријатељ потврђује да је напустио већину положаја унутар административних граница Авдејевке. Нису сви отишли.

🔴Тренутно наши борци чисте напуштене положаје широм града.

🔴Главне војне операције се одвијају у стамбеном насељу 9. кварта Химика, као и на територији АКХЗ. У протекла 24 сата непријатељ је претрпео огромне губитке. Бројање иде на хиљаде мртвих и рањених.

Kina je noćna mora u nastajanju, za Kineze, sve ono čega se grozim u Kini se događa, od nadzora do totalne kontrole stanovništva, oni su zapravo pokazna vježba za sve ostale diktature u nastajanju, totalna kontrola putem tehnologije :roll:
Ljudi sa zapada koji godinama žive u Kini su na jutubu, prikazuju život, opisuju kako sistem funkcioniše, hvale i kude ali znaju kako se živi.

Vi bukvalno lupetate gluposti koje vam serviraju zapadni mediji na kojima trtljaju "eksperti o Kini" koji Kinu u životu nisu videli.

Sterilizacija u toku

🔴Непријатељ потврђује да је напустио већину положаја унутар административних граница Авдејевке. Нису сви отишли.

🔴Тренутно наши борци чисте напуштене положаје широм града.

🔴Главне војне операције се одвијају у стамбеном насељу 9. кварта Химика, као и на територији АКХЗ. У протекла 24 сата непријатељ је претрпео огромне губитке. Бројање иде на хиљаде мртвих и рањених.
Противник бежи,
Борци чисте град пуст,
Губитак велик.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back