Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.624
Avdejevka u totalnom kotlu,oni sto su ostali tesko da ce izaci zivi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji to "mi" hoholjbote?Jel ti vidis da se opet desava u Evropi ista situacija kao pred ww2?Nije mi jasno zašto vi kremljoboti kmečite o antisemitizmu kad ste veći antisemiti od nacista?
По задаткуne znam koj se krac vraćao u Rusiju.. bolje da je ostao u Nemačku
Pa hteo da zameni Putina na vlasti.On je bio pulen zapada i zamisljen na mestu predsednika RF.ne znam koj se krac vraćao u Rusiju.. bolje da je ostao u Nemačku
pobegoše natopaktovci sve im jbm![]()
Pa šta sad, hoćeš medalju što si se setio jednog slučaja? Ima ljudi koji trpe torturu i umiru svaki dan, a ti se sad baviš samo jednim.Taj podanički duh koji se predstavlja kao tobož liberalni ni reč nisu rekli u vezi slučja Gonzala Lire koji je pretrpeo stravičnu torturu i na kraju jednako tako groznu smrt.
isao je da pogine. da bi bio jos jedan revolucionar koji je platio svojim zivotom ideologiju blablatrucne znam koj se krac vraćao u Rusiju.. bolje da je ostao u Nemačku
У многим касарнама се ишло на стражу без бојеве муниције. Моја је била изузетак, чудним стицајем зато што је била у Загребу, додуше на периферији, близу Јакушевца.Đuka, nisi normalan. Kakvo tvoje vreme? Porediš mirnodobsko sa ratnim vremenom.
Ko je lud da nosi dodatnu municiju u kasarni ili na poligonu.
''Maršal Tito''У многим касарнама се ишло на стражу без бојеве муниције. Моја је била изузетак, чудним стицајем зато што је била у Загребу, додуше на периферији, близу Јакушевца.
Idi i ti,ko te sprecava?Volodji ni to sto je Navalni bio u zatvoru nije bila dovoljna garancija. Zemlja slobode i napretka gde nasi kremljobotici ne idu ni po zivu glavu.
Gde su ga potpisali, u Avdejevki možda?Njemačka i Ukrajina potpisale sigurnosni sporazum
https://www.index.hr/vijesti/clanak...scholz-ovo-je-povijesni-trenutak/2539196.aspx
Reichskommissariat Ukraine![]()
Kao jedan za bivsu nam drzavu? Kromanjonac.Чини ми се да ће Сирски у Кремљу и пред родбином да изјави - "Задатак је извршен, Украјине више нема. Хвала љепа"
U njemačkom HarkovuGde su ga potpisali, u Avdejevki možda?
Ne zoveš ga više "Harkiv"? To od stresa zbog još jedne velike bitke koju je tvoj NATO izgubio?U njemačkom Harkovu![]()
Nikad biloU njemačkom Harkovu![]()
Као што је и милион Американаца дигло побуну због убиства америчког новинара Гонзало Лира у Украјини.A bas nesto razmisljam. Zar ovo nije pre svega sramota za Rusiju? Narocito za Putina koji u istoriju ulazi kao ubica Navalnog.
Da kaze covek, sta mu je ovo trebalo?
Nadam se da ce Navalnom doci milion ljudi na sahranu i da ce dici pobunu protiv Putina.
Боље да се нису сликали, него што су се сликали без Макрона. А могли су неку клупицу да ставе и за АВ.Zelenski stigao u posjetu Njemačkoj
![]()