Jel znaš da si uticao i na "rusofilski" žargon? Sad se više ne govori "smaraš", nego "marinišeš".Pa za mene zna pola rusofilne Srbije, meni dosta![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel znaš da si uticao i na "rusofilski" žargon? Sad se više ne govori "smaraš", nego "marinišeš".Pa za mene zna pola rusofilne Srbije, meni dosta![]()
Jel ima koji snimak cirkonizacije?RUSIJA je prošlog tjedna prvi put u gotovo dvogodišnjem ratu pogodila Kijev hiperzvučnim projektilom Cirkon i postavila novi izazov ukrajinskoj protuzračnoj obrani, rekao je ravnatelj kijevskog istraživačkog instituta.
Rusija provodi redovite zračne napade na Ukrajinu koristeći niz različitih projektila dugog dometa i bespilotnih letjelica. Cirkon je isprva osmišljen kao oružje za lansiranje s mora, da bi kasnije bila razvijena i verzija za lansiranje sa zemlje.
U napadu 7. veljače ubijeno je najmanje petero ljudi, a oštećene su stambene zgrade i energetska infrastruktura, obavile su ukrajinske vlasti.
Rusima ponestalo lopata i sada biju Cirkonima jbg
Poceo si i da bulaznis...uz redovne gluposti koje prosipas...Irak i Afganistan su vjekovne anglosaksonke zemlje...tako ide vaša imperijalna logika zar ne???
Ma da Avdievka kokošinjac koga to još interesujePa pogledaj europski imeprij, širi se na sve strane..apsorbirali su Ukrajinu, Moldaviju i Gruziju, te cijeli Z.Balkan...a ti mi o nekoj adivike smaraš, postali ste toliko mali i očajni...![]()

NATO je udario na Srbiju, sada se Rusi brane u Ukrajini kao što ste se vi branili u AvganistanuUdrili su na Ukrajinu..i zato se moramo pripremit, jer su prljavi imperijalisti.

Znam, znam, bilo mi je lino dopisivat.![]()

Izgubljeni ti više ne znaš ni šta postavljaš , snimak je od pre dve godine.
Nije udario samo malo osamarioNATO je udario na Srbiju, sada se Rusi brane u Ukrajini kao što ste se vi branili u Avganistanu![]()

Izgubljeni botorussu jel kanta sama pala ili ukrajinci roknuliIzgubljeni ti više ne znaš ni šta postavljaš , snimak je od pre dve godine.
Oće to posle toliko poraza.

To je mstislavov helić koga je ovde pre par dana provozao hvaleći se kako ipak postoji ukrajinska avijacija

I ovaj je bio u dometuSve sto ulazi i izlazi iz Avdejevke je u kratkom dometu Konkrusa, Fagota i Korneta