To Rusi lažu da mogu bolje lagati svom narodu i uveličati značenje okupiranja tog seoceta.
Ко те је слагао да је ово стратегијска тачка? Ово је само политичка борба.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To Rusi lažu da mogu bolje lagati svom narodu i uveličati značenje okupiranja tog seoceta.
Tako je,imace vise jaja i belog luka.To Rusi lažu da mogu bolje lagati svom narodu i uveličati značenje okupiranja tog seoceta.
Kako ti ne dosadi?Kako napreduje trodnevni blitz krieg?
Jesu li agresori zauzeli još koje stablo breze ili bora?
Vidim da Bojan dodatno uveličava mape fronta i da se sad vide i cestovni znakovi...
Uskoro ćemo moći razaznati cvijet maćuhice.
I opet su u krizi.Sta je razlog?Europa je imperija, ima slobodan pristup tržištu( bez carina) većine bivših kolonija...Novo Franačko Carstvo, samo veće i moćnije
![]()
za istočni front navedeni dnevni gubici u vojnom smislu nisu veliki....Mislim da je brojke od 200 poginulih i 1000 ranjenih malo preterane, ali ko će ga znati.
Masakr je svakako bio velik. Nije bez razloga blokirano Selidovo i stavljen embargo na bilo kakve informacije od strane Zelenog Rajha.
Doduše, bio je triple-tap. Prvo bombardovanje je trajalo preko 20 minuta.
![]()
Pa pogledaj europski imeprij, širi se na sve strane..apsorbirali su Ukrajinu, Moldaviju i Gruziju, te cijeli Z.Balkan...a ti mi o nekoj adivike smaraš, postali ste toliko mali i očajni...![]()
нудили мир америци и британијиKoja je veza izmedju njih ?
gledam na hrvatskim dalekovidnicama da je u ukrajini uništeno 3000 ruskih tenkova.......mislim se....ne zna mali hrvoje šta je 3000 tenkova...
ispravak...samo u vukovaru je uništeno 1500...sveukupno je uništeno 3261...dokumentirano u muzeju domovinskog rata u zagrebu...Kako ne zna, tolko je imala JNA - 3000 tenkova...
Od toga Hrvati zarobili 300 tenkova, a uništili 1500...
Što samo govori da se rat Ukrajine i Rusije u nekim segmentima može mjeriti sa ratom Hrvatske i Srbije...
.
Drago mi je da slavite realnost Z-armije...seoce.....i.koja livada za dvije godine.

koliko čujem u avdejci ne uzimaju zarobljenike„- Када су убијалили Беркути на Мајдану, украинци су ћутали.
-Када су спаљивали људе у Дому синдиката,украинци су ћутали. .
-Када су рекли да су у Донбасу сви москали [погрдна реч за „русе“] и да их све треба побити,украинци су ћутали.
-Када су им пред изборе обећали мир, а онда наставили да убијају становнике Донбаса, украинци су ћутали......
А онда сам једног дана одеш на посао као и обично...и завршио у Авдејевки. И схватиш сам да је ово карта у једном правцу и одмазда за ћутање
На снимцима нећете видети више ниједног Абрама, Леопарда или других Бредлија који би могли да заштите војнике својим оклопом. Можете видети само људи које ће кољачи Зеленског сада послати у млин за месо.
Војници Оружаних снага Украјине имају шансу да спасу своје животе упркос Зе-месарима
– зову „Волга“. А ако није успело пре јуриша, док седе у „рупи“ (тешко је погрешити), треба да баце оружје испред ње како би са дрона и са стране руса било видљиво и када су се руси приближили, и из свег гласа требали би викнути „Предајем се!!” .
Ратници Оружаних снага Украјине! Ако желите да живите и вратите се породици и пријатељима, подесите фреквенцију 149.200, 449.200, 49.200 на било којој радио станици Баофенг и позовите Волгу.
Тако ће руси разумети да желите да одустанете.
Нико вам неће наудити, и сами знате да руска армија поштује сва међународна правила за поступање са затвореницима.
У свакој јединици Оружаних снага РФ на овој фреквенцији стално дежурају радио-оператери и уколико се јавите бићете обавештени о поступку предаје.![]()
Ukrajinu nisu,za Gruziju nisam siguran i ne bih da lazem,ceo zapadni Balkan nisu,evo mi Srbi smo dokaz za to,zar ne?I dalje,kada se EU kojekakvim lazima i ucenama siri na prostor drugih drzava,to je po tvom misljenju u redu,zar ne?Kada tim istim lazima i ucenama,pa i kojekakvim pretnjama u vidu dobronamernih "saveta" guraju drzave u nato,to je takodje u redu,jel?A kada Rusija pokusava da zastiti svoje interese,eee TO ne moze,to je okupacija,tiranija,varvarstvo i sta sve ne.Zar ne?Pa pogledaj europski imeprij, širi se na sve strane..apsorbirali su Ukrajinu, Moldaviju i Gruziju, te cijeli Z.Balkan...a ti mi o nekoj adivike smaraš, postali ste toliko mali i očajni...![]()
Zato sto su mnogim Rusima u vojsci ti artiljerci pobili familije tokom granatiranja od 2014.koliko čujem u avdejci ne uzimaju zarobljenike
Dao sam ti osobu koja je poginula sa punim identitetom a ne piskaranje nekih trećerazrednih novina.
Ту и не треба , јер одатле убијају и гранатирају по Донбасу веђ 10 годинаkoliko čujem u avdejci ne uzimaju zarobljenike
Кијев и Кијевска Рус је колијевка Руског народа.
Koliko su se hvalili Iskanderima,Kalibrima,Hipersoničnim,SU 5 generacije,Crnomorska flota Armate,S500 i što već nisu bulaznili ...očekivao sam Ruse 7 dan u Lisabonu....vidim da su 18 km od Donjecka nakon početka trodnevnog blitz kriega.Dakle talašika.Pogledajte prilog 1498298Sve ove drzave pomazu Ukrajinu i njoj ni to nije dovoljno protiv Z armije i stalno gubi od iste.M?Sta kazes ti na ovo?