Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.699
Osim što ste otvoreni poput konzerve tunjevine, i Eu ima pristup srpskom tržištu, bez ograničenja i bez carina...jbg to ti ne vidim, jer živiš u carstvu bajki...evo mi Srbi smo dokaz za to,zar ne?I
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osim što ste otvoreni poput konzerve tunjevine, i Eu ima pristup srpskom tržištu, bez ograničenja i bez carina...jbg to ti ne vidim, jer živiš u carstvu bajki...evo mi Srbi smo dokaz za to,zar ne?I
I ovim snifačima lijepila, to je velebni uspjeh o kojem pišu ima već ravno 6 mjeseci.vidim da su 18 km od Donjecka nakon početka trodnevnog blitz kriega.Dakle talašika.
Ti uopšte ne shvataš koliko je bolesno tvoje radovanje novom svetskom ratu?The Finnish Nammo Lapua's ammunition factory will increase production fivefold in 2024
Finci dižu proizvodnju granata 5 puta u 2024![]()
Ja ne želim rat, Putin je prijetnja miru, moramo biti spremni ovaj put...P
Ti uopšte ne shvataš koliko je bolesno tvoje radovanje novom svetskom ratu?
Ti se iskreno raduješ mogućnosti da izginu milioni?
Njemu je zivotna zelja da obuce ss uniformu pa makar trajao na prvoj liniji 2 minuta.P
Ti uopšte ne shvataš koliko je bolesno tvoje radovanje novom svetskom ratu?
Ti se iskreno raduješ mogućnosti da izginu milioni? Šta ćeš ti imati od toga?
Kako ne želiš rat, zašto lažeš?Ja ne želim rat, Putin je prijetnja miru, moramo biti spremni ovaj put...
Ajd,ajd... izgubili su trodnevni blitz krieg...razbili su im desantne grupe na Gostomelu i oko Kijeva ...pa Sumija i Harkiva ....pa oslobodili Herson....dobro su ih izudarali vaspitnim.Кијев и Кијевска Рус је колијевка Руског народа.
Тако када брат хоће да ти раскући родну кућу мораш му опалити васпитну.
Ja samo želim da je Europa sposbna obranit se od agresivne Rusije, Turske i Arapa.Kako ne želiš rat, zašto lažeš?
Ti otvoreno navijaš za rat.
Uvek se vi branite a uvek je vaša vojska ta koja ide kod njih.Ja samo želim da je Europa sposbna obranit se od agresivne Rusije, Turske i Arapa.
Што правиш будалу од себе !Ja samo želim da je Europa sposbna obranit se od agresivne Rusije, Turske i Arapa.
Pljuc, nije piskaranje slika srboruskihh *****aDao sam ti osobu koja je poginula sa punim identitetom a ne piskaranje nekih trećerazrednih novina.

Dobro je,vratio si kalendar za ono sto ce tek biti.Ajd,ajd... izgubili su trodnevni blitz krieg...razbili su im desantne grupe na Gostomelu i oko Kijeva ...pa Sumija i Harkiva ....pa oslobodili Herson....dobro su ih izudarali vaspitnim.
Ja samo želim da je Europa sposbna obranit se od agresivne Rusije, Turske i Arapa.
Dobro je Gedeon rekao...dvije godine za seoce...kada će osvojiti grad veličine Hersona ili Harkiva....a izmišljena vjekovna Ruska prestolnica Kijev će zauvjek ostati u EU.I ovim snifačima lijepila, to je velebni uspjeh o kojem pišu ima već ravno 6 mjeseci![]()
Kad to kaze BRT Baron mor daj takoNjemu je zivotna zelja da obuce ss uniformu pa makar trajao na prvoj liniji 2 minuta.

Koje je ovo bulažnjenje?? Ovo je isto kao da Ameri prisvajaju sebi britansku povijest, niđe veze...Ukrajini su bili u Ukrajini i Kijevu i za Kijevskog Rusa, te su se zvali Rusini, tako su u Hrvatskoj i danas zovu.Кијев и Кијевска Рус је колијевка Руског народа.

Pa moram prvi udrit ,ako se misliš obranit od očigledne ruske invazije, napad je najbolja obrana. Povučite se iz Ukrajine pa ćemo i mi stat.a uvek je vaša vojska ta koja ide kod njih.
Ti ne zivis u ukrajini,smanji maloPa moram prvi udrit ,ako se misliš obranit od očigledne ruske invazije, napad je najbolja obrana. Povučite se iz Ukrajine pa ćemo i mi stat.
Ukrajina je 28 savezna država EU, i branit ćemo je do zadnjega.Ti ne zivis u ukrajini,smanji malo
Na krstarici pogotovo.Ukrajina je 28 savezna država EU, i branit ćemo je do zadnjega.