Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislio sam da si pametniji od toga da se palis i ložis na Irinu , poznatu pronacisticku propagandnu senfaru. Vise od 90% njenih objava su fejk. LGBT+ i minus aktivista i ideoloski zatrovano djubre…
Ruskinja,rodjena u Moskvi pa se odselila u Maroupolj.Onda je bila u Srbiji pa lajala protiv nas svasta i otisla u Sloveniju

Ruskinja,rodjena u Moskvi pa se odselila u Maroupolj.Onda je bila u Srbiji pa lajala protiv nas svasta i otisla u Sloveniji
Sada laze okolo ljude kako joj je majka u Mariupolju i da pokusava da pobegne odatle, iako joj je majka u Rusiji i odrekla je se kada je saznala da je lezbejka i da je izdajnik i lazov.
Inace Irina je deo propagandnog tima , grupa botova koja radi iz Slovenije a finansira Atifa . Primarna funkcija i fokus je na Rusiju.

RIP Gonzalo Lira, navodno je umro u ukrajinskom zatvoru. Zločin: Kritizirati Zelenskog ISTINOM.

Zelensky i Hunter Biden imaju mnogo toga zajedničkog i toga biste trebali biti svjesni.
kim.png

Zabrinjavajuce upozorenje Gonzala na samom kraju prilozenog videa.

Sada laze okolo ljude kako joj je majka u Mariupolju i da pokusava da pobegne odatle, iako joj je majka u Rusiji i odrekla je se kada je saznala da je lezbejka i da je izdajnik i lazov.
Inace Irina je deo propagandnog tima , grupa botova koja radi iz Slovenije a finansira Atifa . Primarna funkcija i fokus je na Rusiju.
jel i tebi ovaj Bojan dvostruko trostruko NATO agent...ja ga odma prepozno..sjećam se 42. na livanjskom polju mi iz prve proleterske onako žedni pijemo iz učmale bare a onaj novi partizan iz zlosela počne o revoluciji,lenjinu,staljinu pa drži tirade kao da mu je lenjin kum a staljin ujak a ja gledam samo kako da se dokopam kapi smrdljive vode...poslje saznadoh da je radio za ustašku nadzornu službu...bio veči papa od pape samo da se približi vrhovnom štabu i da špijunira za didu kvaternika....bacismo ga u jamu 44. kraj travnika.

jel i tebi ovaj Bojan dvostruko trostruko NATO agent...ja ga odma prepozno..sjećam se 42. na livanjskom polju mi iz prve proleterske onako žedni pijemo iz učmale bare a onaj novi partizan iz zlosela počne o revoluciji,lenjinu,staljinu pa drži tirade kao da mu je lenjin kum a staljin ujak a ja gledam samo kako da se dokopam kapi smrdljive vode...poslje saznadoh da je radio za ustašku nadzornu službu...bio veči papa od pape samo da se približi vrhovnom štabu i da špijunira za didu kvaternika....bacismo ga u jamu 44. kraj travnika.
Ukucaj njeno ime na guglu pa budi i ti nato agent

e sad si baš rastužio @LakicevicB
dečko se toliko radovao i brojio procente osvojene ukrajinske teritorije i častio drugove iz razreda sokom za svaki veći napredak rusa u ukrajini... :( a ispade da nisu ništa osvojili već se bore na svojoj teritoriji
These Photos Are Just a Bit Too Difficult to Explain (64 Photos).jpg Budi malo kulturniji.Nema smisla.Ja sam te procitao jos sinoc da ces bas ovo da uradis,zato i nisam hteo da ti odgovorim.U sustini su Rusi pobedili na tom delu fronta i i oslobodili toliki deo teritorije od tih bezumnika i @LakicevicB nije bas nista pogresio.E sad,cinjenica da se hvatas za bilo sta sto neko napise govori da ne baratas cinjenicama i da tvoji puleni gube.Ja imam natpis ispod svake moje poruke vec odavno,i namenjena je bas takvima poput tebe.Procitaj je.

nismo, cak i u ruskim školama i univerzitetima se uči o selidbi i maseljavanju slovena. Jedini su možda Makedonci ovde u većini starosedeoci jer su im i teritorija i narod zadržali drevno ime, sve ostalo su novi narodi sa novim imenima i nazivima
Одакле ти то? Руси уче да су одавде отишли тамо. Чак и чувени руски академик Кљосов је то потврдио на основу генетике и генетских истраживања.
Тако да..

Одакле ти то? Руси уче да су одавде отишли тамо. Чак и чувени руски академик Кљосов је то потврдио на основу генетике и генетских истраживања.
Тако да..
imsš u svakom narodu mekog akademika ili čika koji lupne neku svoju glupost pa čak i objavi knjigu. Ali zvanična istorija u svim zemljama stoji na tome da su sloveni i drugi narodi u nekoliko vekova migrirali i naselili balkan

imsš u svakom narodu mekog akademika ili čika koji lupne neku svoju glupost pa čak i objavi knjigu. Ali zvanična istorija u svim zemljama stoji na tome da su sloveni i drugi narodi u nekoliko vekova migrirali i naselili balkan
Кљосов не лупета, човек је светски признати научник.

e sad si baš rastužio @LakicevicB
dečko se toliko radovao i brojio procente osvojene ukrajinske teritorije i častio drugove iz razreda sokom za svaki veći napredak rusa u ukrajini... :( a ispade da nisu ništa osvojili već se bore na svojoj teritoriji
A nema se kaj žalostiti. Rusija je sve do Dnjepra, uključujući Kijev i cijelu crnomorsku obalu. To što su to sovjetski komesari darivali Ukrajini, ne pika se više.

Pogledajte prilog 1481586 Budi malo kulturniji.Nema smisla.Ja sam te procitao jos sinoc da ces bas ovo da uradis,zato i nisam hteo da ti odgovorim.U sustini su Rusi pobedili na tom delu fronta i i oslobodili toliki deo teritorije od tih bezumnika i @LakicevicB nije bas nista pogresio.E sad,cinjenica da se hvatas za bilo sta sto neko napise govori da ne baratas cinjenicama i da tvoji puleni gube.Ja imam natpis ispod svake moje poruke vec odavno,i namenjena je bas takvima poput tebe.Procitaj je.
on još uvek misli da rusi osvajaju ukrajiinsku teritoriju, i iskreno onako kako deca to umeju, se raduje tome, svaki dan premerava kartu i računa koliki procenat teritorije su rusi zauzeli, a sada mu rekoste da u stvari nema nikakvog osvajanja, da se to rusi bore za svoju teritoriju, i to ga jako puno rastužilo

Ranije je ruski po novom ukrajinskom ustavu bio samo upotrebni a Ukrajinski sluzbeni jezik u zemlji sa 17% Rusa tim povodom si pisala o zabranama i progonu ruskog jezika. :mrgreen:
Pa ruski je u Ukrajini zabrinjavan, progonili su profesore koji bi predavali na ruskom. Ludilo ukrajinskog nacionalizma je neusporedivo s bilo kojom drugom državom i njenim odnosima prema manjinama. Čak i kod nas su te budale koje razbijaju ćirilične ploče (neobrazovani jadnici koji ne znaju da je ćirilica i hrvatsko pismo) u debeloj manjini.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back