- Poruka
- 12.133
Mislio sam da si pametniji od toga da se palis i ložis na Irinu , poznatu pronacisticku propagandnu senfaru. Vise od 90% njenih objava su fejk. LGBT+ i minus aktivista i ideoloski zatrovano djubre…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislio sam da si pametniji od toga da se palis i ložis na Irinu , poznatu pronacisticku propagandnu senfaru. Vise od 90% njenih objava su fejk. LGBT+ i minus aktivista i ideoloski zatrovano djubre…
Ruskinja,rodjena u Moskvi pa se odselila u Maroupolj.Onda je bila u Srbiji pa lajala protiv nas svasta i otisla u SlovenijuMislio sam da si pametniji od toga da se palis i ložis na Irinu , poznatu pronacisticku propagandnu senfaru. Vise od 90% njenih objava su fejk. LGBT+ i minus aktivista i ideoloski zatrovano djubre…
Sada laze okolo ljude kako joj je majka u Mariupolju i da pokusava da pobegne odatle, iako joj je majka u Rusiji i odrekla je se kada je saznala da je lezbejka i da je izdajnik i lazov.Ruskinja,rodjena u Moskvi pa se odselila u Maroupolj.Onda je bila u Srbiji pa lajala protiv nas svasta i otisla u Sloveniji
Oces kazes da oni nesretnici ce dobro prodjuRuskinja,rodjena u Moskvi pa se odselila u Maroupolj.Onda je bila u Srbiji pa lajala protiv nas svasta i otisla u Sloveniju

RIP Gonzalo Lira, navodno je umro u ukrajinskom zatvoru. Zločin: Kritizirati Zelenskog ISTINOM.
Zelensky i Hunter Biden imaju mnogo toga zajedničkog i toga biste trebali biti svjesni.
jel i tebi ovaj Bojan dvostruko trostruko NATO agent...ja ga odma prepozno..sjećam se 42. na livanjskom polju mi iz prve proleterske onako žedni pijemo iz učmale bare a onaj novi partizan iz zlosela počne o revoluciji,lenjinu,staljinu pa drži tirade kao da mu je lenjin kum a staljin ujak a ja gledam samo kako da se dokopam kapi smrdljive vode...poslje saznadoh da je radio za ustašku nadzornu službu...bio veči papa od pape samo da se približi vrhovnom štabu i da špijunira za didu kvaternika....bacismo ga u jamu 44. kraj travnika.Sada laze okolo ljude kako joj je majka u Mariupolju i da pokusava da pobegne odatle, iako joj je majka u Rusiji i odrekla je se kada je saznala da je lezbejka i da je izdajnik i lazov.
Inace Irina je deo propagandnog tima , grupa botova koja radi iz Slovenije a finansira Atifa . Primarna funkcija i fokus je na Rusiju.
Ukucaj njeno ime na guglu pa budi i ti nato agentjel i tebi ovaj Bojan dvostruko trostruko NATO agent...ja ga odma prepozno..sjećam se 42. na livanjskom polju mi iz prve proleterske onako žedni pijemo iz učmale bare a onaj novi partizan iz zlosela počne o revoluciji,lenjinu,staljinu pa drži tirade kao da mu je lenjin kum a staljin ujak a ja gledam samo kako da se dokopam kapi smrdljive vode...poslje saznadoh da je radio za ustašku nadzornu službu...bio veči papa od pape samo da se približi vrhovnom štabu i da špijunira za didu kvaternika....bacismo ga u jamu 44. kraj travnika.
Ali pricati istinu!Frontovi postoje upravo zbog okostalih mozgova raznih ideologa, verskih prvaka, apsolutista u politici i zivotu,tako da je o tome dobro pricati, nisu dovoljni samo izvestaji sa frontova da bi razumeli zasto se sve ovo desava.
e sad si baš rastužio @LakicevicB
dečko se toliko radovao i brojio procente osvojene ukrajinske teritorije i častio drugove iz razreda sokom za svaki veći napredak rusa u ukrajini...a ispade da nisu ništa osvojili već se bore na svojoj teritoriji
Budi malo kulturniji.Nema smisla.Ja sam te procitao jos sinoc da ces bas ovo da uradis,zato i nisam hteo da ti odgovorim.U sustini su Rusi pobedili na tom delu fronta i i oslobodili toliki deo teritorije od tih bezumnika i @LakicevicB nije bas nista pogresio.E sad,cinjenica da se hvatas za bilo sta sto neko napise govori da ne baratas cinjenicama i da tvoji puleni gube.Ja imam natpis ispod svake moje poruke vec odavno,i namenjena je bas takvima poput tebe.Procitaj je.Одакле ти то? Руси уче да су одавде отишли тамо. Чак и чувени руски академик Кљосов је то потврдио на основу генетике и генетских истраживања.nismo, cak i u ruskim školama i univerzitetima se uči o selidbi i maseljavanju slovena. Jedini su možda Makedonci ovde u većini starosedeoci jer su im i teritorija i narod zadržali drevno ime, sve ostalo su novi narodi sa novim imenima i nazivima
Nema
imsš u svakom narodu mekog akademika ili čika koji lupne neku svoju glupost pa čak i objavi knjigu. Ali zvanična istorija u svim zemljama stoji na tome da su sloveni i drugi narodi u nekoliko vekova migrirali i naselili balkanОдакле ти то? Руси уче да су одавде отишли тамо. Чак и чувени руски академик Кљосов је то потврдио на основу генетике и генетских истраживања.
Тако да..
Кљосов не лупета, човек је светски признати научник.imsš u svakom narodu mekog akademika ili čika koji lupne neku svoju glupost pa čak i objavi knjigu. Ali zvanična istorija u svim zemljama stoji na tome da su sloveni i drugi narodi u nekoliko vekova migrirali i naselili balkan
A nema se kaj žalostiti. Rusija je sve do Dnjepra, uključujući Kijev i cijelu crnomorsku obalu. To što su to sovjetski komesari darivali Ukrajini, ne pika se više.e sad si baš rastužio @LakicevicB
dečko se toliko radovao i brojio procente osvojene ukrajinske teritorije i častio drugove iz razreda sokom za svaki veći napredak rusa u ukrajini...a ispade da nisu ništa osvojili već se bore na svojoj teritoriji
on još uvek misli da rusi osvajaju ukrajiinsku teritoriju, i iskreno onako kako deca to umeju, se raduje tome, svaki dan premerava kartu i računa koliki procenat teritorije su rusi zauzeli, a sada mu rekoste da u stvari nema nikakvog osvajanja, da se to rusi bore za svoju teritoriju, i to ga jako puno rastužiloPogledajte prilog 1481586 Budi malo kulturniji.Nema smisla.Ja sam te procitao jos sinoc da ces bas ovo da uradis,zato i nisam hteo da ti odgovorim.U sustini su Rusi pobedili na tom delu fronta i i oslobodili toliki deo teritorije od tih bezumnika i @LakicevicB nije bas nista pogresio.E sad,cinjenica da se hvatas za bilo sta sto neko napise govori da ne baratas cinjenicama i da tvoji puleni gube.Ja imam natpis ispod svake moje poruke vec odavno,i namenjena je bas takvima poput tebe.Procitaj je.
Pa ruski je u Ukrajini zabrinjavan, progonili su profesore koji bi predavali na ruskom. Ludilo ukrajinskog nacionalizma je neusporedivo s bilo kojom drugom državom i njenim odnosima prema manjinama. Čak i kod nas su te budale koje razbijaju ćirilične ploče (neobrazovani jadnici koji ne znaju da je ćirilica i hrvatsko pismo) u debeloj manjini.Ranije je ruski po novom ukrajinskom ustavu bio samo upotrebni a Ukrajinski sluzbeni jezik u zemlji sa 17% Rusa tim povodom si pisala o zabranama i progonu ruskog jezika.![]()
Bolji datum im je Black Friday, ionako su ovce.4 jula
ukrajina i ukrajinci historijski postoje još od 11stog stoleća. rusi su drugi narod sa drugačijim jezikom i teritorijom.A nema se kaj žalostiti. Rusija je sve do Dnjepra, uključujući Kijev i cijelu crnomorsku obalu. To što su to sovjetski komesari darivali Ukrajini, ne pika se više.