Zasto bi "naduvavali" broj ruskih zrtava (Ukrajinci mozda radi motivacije). Ali Ameri? Za donosenje politickih odluka bitno je imati sto moguce tocnije podatke.Isti kao što naduvaju broj Ruskih žrtava !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto bi "naduvavali" broj ruskih zrtava (Ukrajinci mozda radi motivacije). Ali Ameri? Za donosenje politickih odluka bitno je imati sto moguce tocnije podatke.Isti kao što naduvaju broj Ruskih žrtava !!!
Rusi usli u Kijev? To mi je nepoznatoДАГЛАС МАКГРЕГОР ОТКРИВА ДА ЈЕ РАТ У УКРАЈИНИ ЗАВРШЕН И РУСИЈА ЈЕ ПОБЕДИЛА!
![]()
rusi nemaju žrtve!Isti kao što naduvaju broj Ruskih žrtava !!!
ДАГЛАС МАКГРЕГОР ОТКРИВА ДА ЈЕ РАТ У УКРАЈИНИ ЗАВРШЕН И РУСИЈА ЈЕ ПОБЕДИЛА!
![]()
Da bi duze trajalo, vise stete naneli Rusiji, ojacali "vojno industrijski kompleks", napravili i prodali vise opreme i oruzja i oteli jos vise novca od poreskih obveznika.Zasto mislis da im je u interesu da umanjuju broj zrtava?
Ne ide ti bas procentualni racun, poradi malo na tome.Pa nebitno dal su prva, druga il dvesta sezdeset treca, sa lopatama, bojlerima uzeše 20% + Krim, a vi samo mekećite
![]()
Evo ti prevedeno pošto ne znaš engleskipa sam navodiš da većina parlamenta ukrajine može da oduzme predsedništvo ukrajine
s druge strane, ni jedna državna institucija rusije nije potvrdila da je putin predsednik rusije
Pa valjda bi onda trebali umanjiti broj zrtava da bi opravdali jos vece izdatke za oruzje ako su misljenja da Ukrajinci moraju dobiti ovaj sukob.Da bi duze trajalo, vise stete naneli Rusiji, ojacali "vojno industrijski komplekst", napravili i prodali vise opreme i oruzja i oteli jos vise novca od poreskih obveznika.
Odlicno mi ide, ne brini !!!Ne ide ti bas procentualni racun, poradi malo na tome.
Lažeš, kopirano sa tvog linka.pogledo dam i on nije istinit
i sve je po ustavu i zakonima ispoštovano i predsednik je otpušten sa posla odlukom većine poslanika ukrajinskog parlamentaEvo ti prevedeno pošto ne znaš engleski
Pitanje smjene predsjednika Ukrajine s dužnosti postupkom
opoziv pokreće većina ustavnog sastava
Vrhovna Rada Ukrajine.
Za provođenje istrage, Vrhovna Rada Ukrajine uspostavlja poseban
privremeno istražno povjerenstvo u čiji sastav ulazi posebna
prokurist i posebni istražitelji.
Zaključci i prijedlozi privremenog istražnog povjerenstva su
razmatran na sjednici Vrhovne Rade Ukrajine.
Za uzrok, Verkhovna Rada Ukrajine, ne manje od dvije trećine svog
ustavnom sastavu, donosi odluku o optužbi predsjednika od
Ukrajina.
Odluku o smjeni predsjednika Ukrajine s dužnosti postupkom opoziva donosi Vrhovna Rada Ukrajine s najmanje tri četvrtine svog ustavnog sastava, nakon razmatranja slučaja od strane
Ustavni sud Ukrajine i primitak njegovog mišljenja o poštivanju
ustavni postupak istrage i razmatranja slučaja
opoziv, te dobivanje mišljenja Vrhovnog suda Ukrajine da djela za koja se optužuje predsjednik Ukrajine sadrže elemente državne izdaje ili drugog kaznenog djela.
Ovo je sa tvog linka, znači da parlament mora prethodno da pokrene proceduru, uspostavi specijalnu komisiju i dobije mišljenje Vrhovnog i Ustavnog suda prije nego izglasa smjenu.
Ništa to nije ispoštovano u proceduri pa seljaci poput tebe misle da se sve može izglasati većinom. Ne može, sam si postavio link.
A mišljenje sudova, specijalne komisije i istražitelja prije toga?i sve je po ustavu i zakonima ispoštovano i predsednik je otpušten sa posla odlukom većine poslanika ukrajinskog parlamenta
Brane Donetsk vrlo uspesno.Smatraš li pothvatom uspjehe samoprozvane druge sv.vojne sile što je i nakon 2 godine još uvjek u predgrađima Donjecka?
I to je diskutabilno.Brane Donetsk vrlo uspesno.![]()
Pa upravo to i rade.Pa valjd bi onda trebali umanjiti broj zrtava da bi opravdali jos vece izdatke za oruzje.
Svasta moze da se kaze, ali to ne znaci da je nesto tacno.Mislim ako ih Ukrajinci vec ubijaju na meleone samo sa ak-47 i sa 20 ATACMS onda nema potrebe slati nista modernije
Pola ovih bi pobjeglo na zapad, i veceras da moguВидите шта се дешава када не дозволите глобалистима да униште вашу културу и учине да ваше друштво дегенерише? Ово је Белорусија, која је повезана са Путиновом Русијом. (И они су успешно осујетили вишеструке револуције у боји од стране САД)
N etreba mi digitron za tako jednostavnu operaciju, 20% zajedno sa KrimomOdlicno mi ide, ne brini !!!
Ako ne verujes digitron u ruke i kreni
pretsednik ukrajine je prestao da dolazi na posao, nije dostavio nikakav dokument o tome (bolovanje, neplaćeno odsustvo, rešenje o korišćenju godišnjeg odmora... te je zbog toga dobio otkaz na radno mestoLažeš, kopirano sa tvog linka.
parlament je iznad svakog suda i komisijeA mišljenje sudova, specijalne komisije i istražitelja prije toga?
Mislim umanjiti broj ruskih zrtava.Pa upravo to i rade.
Samo ti mislis iz nekog razloga da su podaci tacni...
Svasta moze da se kaze, ali to ne znaci da je nesto tacno.