Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
98% ukrajinskih parlamentaraca je glasalo za impičment predsednika koji je prebegao u neprijateljsku državu. S druge strane ne postoji legalna odluka bilo koje ruske institucije za agresiju na ukrajimu i izvršavanje ratnih zločina nad ukrajinskim narodom
Opet lažeš. Nisu mogli glasati bez komisije i sudske odluke. Ne znam zašto misliš da stalno ponavljanje tvojih seljačkih laži ičemu služi?

Broj mrtvih NATO vojnika jos uvijek nula. Unisteno pola ruske profesionalne vojske do sada a rat tek pocinje.
Kako da ne...jedan Kroasan tvrdi da je unisteno pola Ruske vojske, drugi da je ruska drzava pred propascu, da Rusi jedu slamu, a treci da Rusi vise nemaju ni vojsku ni drzavu...da vas nema, trebalo bi vas izmisliti, kao dvorske lude nekad...

Zasto mislis da ovaj anonimus bolje zna broj poginulih od CIA-e na primjer? Zasto mislis da nema neku svoju agendu? Zato sto ti se svidja sto prica?
Zašto je on anonimus ? I što bi CIA bolje znala od njega ? Pa do sada je broj poginulih držan u strogoj tajnosti, e sada fali vojske, i to što priča mi deluje logično

Ko po tebi zna približno tačan broj i koja je cifra u pitanju ?
I za jednu i za drugu stranu

Odoše do bandere, kakvi moroni, da bi neke sekaperse kupovale hotele po svetu, dilovala droga, e kad im roditelji jednog dana shvate da su uzalud dali zivote

Screenshot_32.png

98% ukrajinskih parlamentaraca je glasalo za impičment predsednika koji je prebegao u neprijateljsku državu. S druge strane ne postoji legalna odluka bilo koje ruske institucije za agresiju na ukrajimu i izvršavanje ratnih zločina nad ukrajinskim narodom
Prevešću ti ako ne znaš, ovo je sa tvog linka

Article 108​

The President of Ukraine exercises his or her powers until the assumption of office by the newly-elected President of Ukraine.
The powers of the President of Ukraine terminate prior to the expiration of term in cases of:
  1. resignation;
  2. inability to exercise his or her powers for reasons of health;
  3. removal from office by the procedure of impeachment;
  4. death.

Article 109​

The resignation of the President of Ukraine enters into force from the moment he or she personally announces the statement of resignation at a meeting of the Verkhovna Rada of Ukraine.

Zašto je on anonimus ? I što bi CIA bolje znala od njega ? Pa do sada je broj poginulih držan u strogoj tajnosti, e sada fali vojske, i to što priča mi deluje logično

Ko po tebi zna približno tačan broj i koja je cifra u pitanju ?
I za jednu i za drugu stranu
Oko 70 tisuca poginulih ukrajinsih vojnika, prema americoj obavjerstajnoj sluzbi, zvusi realno
https://www.independent.co.uk/news/world/europe/russian-losses-in-ukraine-war-cia-b2463129.html

Prevešću ti ako ne znaš, ovo je sa tvog linka

Article 108​

The President of Ukraine exercises his or her powers until the assumption of office by the newly-elected President of Ukraine.
The powers of the President of Ukraine terminate prior to the expiration of term in cases of:
  1. resignation;
  2. inability to exercise his or her powers for reasons of health;
  3. removal from office by the procedure of impeachment;
  4. death.

Article 109​

The resignation of the President of Ukraine enters into force from the moment he or she personally announces the statement of resignation at a meeting of the Verkhovna Rada of Ukraine.
taman si stigo do odgovora na svoje pitanje i tu si iznenada stao, dali od neznanja ili su ti zapretili... ne znam...

Article 111​

The President of Ukraine may be removed from office by the Verkhovna Rada of Ukraine by the procedure of impeachment, in the event that he or she commits state treason or other crime.

Tvoj problem je što ne dobivaš informacije izvan uskog kruga medija.
Kako znas kad ja nikad nisam ni objavio neku informaciju?
Citiraj post u kome sam objavio neku informaciju.
Odmah se vidjelo tko si i što si,
Pa? Ako se to ne svidja nekome kao sto si ti, to samo znaci da je to dobro i da sam odlican.
samo još jedan koji ne vjeruju svojim očima
Video jednog stana od ko zna kad, bez grejanja iz ko zna kog razloga, ne mogu da poverujem da je to sada i zbog nemanja centralnog grejanja samo zato sto je neko to negde napisao.
nego Informeru, Srbin Infu, Politici, Kuriru, Alo itd
Kako si to "zakljucio"?
CItiraj neke primere koji su te naveli na taj zakljucak.
A kad iz čistog mira počneš nekog nazivati fašistom
Nije iz cistog mira nego kada si pokazao da si neko ko nema problem sa slanjem mentalno zaostalih osoba na front.

A svi, osim vas nekoliko stranaca ovde, zna da je Arijevska rasa imala problem ne samo sa drugim rasama, nego i sa "slabima" u svojim redovima, bilo kome ko je imao neki hendikep, i nije imala problem sa eliminisanjem i svojih, ne bi li "procistili" rasu i bili blize "superiornosti" Arijevske rase.

Upravo to isto radite i sada.

jer ruši tvoj pogled na svijet
Rusi, hvala Bogu. Ja i ne zelim da moj Svet bude kao tvoj i imam problem sa slanjem mentalno zaostalih osoba na front. Nisam Arijevac.
i ne znaš dalje argumentirati,
Mislim da je svima bilo ocigledno zasto si nacista. Osim tebi samom. Eno ti argumentacije.
dobrodošao u svijet forumskih putinoljuba koji ne odišu nekim znanjem i karakterom.
Rece pripadnik grupe "nikad nisam odgovorio ni na jedno pitanje u vezi svojih objava" forumasa...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back