Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ništa ja ne opravdavam, otkud ti to? Samo predočujem kako stvari stoje. Kao ljevičar sam ideološki izvan svega ovoga jer je ovo sukob kapitalističkih država. Činjenica da živim na Zapadu me ne sprječava da kritički gledam i tu stranu medalje.
Možda sam se pogrešno izrazio, bolji termin od "opravdava" je "objašnjava".

Svaki dan gledaš snimke uništavanja tehnike obje strane, ovo je samo sumirani popis.

Po običaju ništa ne shvaćaš.
Pogotovvo kad je sumirano sa tvoje strane, batali se bre tih statistika, nije to za tebe.

3intotal.png

:namcor:
Највећи европски сајам аутомобила у Минхену је годинама био база за немачке брендове, али је сада постао кинески сајам. Фабрике у Кини засјениле су Немачку новим производима и бројем нових брендова. Сада сви европски брендови зависе од Кине и губе трку.
GDOOaGGWoAAhKED

:namcor:
Највећи европски сајам аутомобила у Минхену је годинама био база за немачке брендове, али је сада постао кинески сајам. Фабрике у Кини засјениле су Немачку новим производима и бројем нових брендова. Сада сви европски брендови зависе од Кине и губе трку.
GDOOaGGWoAAhKED

Ruski sajam sa Ladama i Moskvicima nista. Cudno.

The amount of UK electricity generated from fossil fuels fell 22% year-on-year in 2023 to the lowest level since 1957, Carbon Brief analysis reveals.
Low-carbon sources made up 56% of the total, of which renewables were 43% and nuclear 13%. The remainder is from imports (7%) and other sources (3%), such as waste incineration.

Game over komšije... :plez:

Пекинг ће увести санкције пет америчких компанија због испоруке оружја Тајвану - Министарство спољних послова Кине Кинеске власти ће увести узвратне санкције против пет америчких компанија у вези са испоруком америчког оружја Тајванцима
У складу са Законом НР Кине о сузбијању страних санкција, Кина је одлучила да уведе санкције БАЕ Еартх Системс и компанијама за наоружање, стадионским операцијама Тецхсистемс, АероВиронмент, Виасат Дата и Линк Солутионс“.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back