Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.898
Мож' комотно завршити факултет у прд*кани.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мож' комотно завршити факултет у прд*кани.
Evo za sve koji podržavajui ukrainske naciste, amblemi za vaše džekete. navalite
Pogledajte prilog 1477324
Možda sam se pogrešno izrazio, bolji termin od "opravdava" je "objašnjava".Ništa ja ne opravdavam, otkud ti to? Samo predočujem kako stvari stoje. Kao ljevičar sam ideološki izvan svega ovoga jer je ovo sukob kapitalističkih država. Činjenica da živim na Zapadu me ne sprječava da kritički gledam i tu stranu medalje.
Nije,ali neka ga pipne neko.E da, Kalinjingrad, još jedno vekovno rusko tle![]()
Svaki dan gledaš snimke uništavanja tehnike obje strane, ovo je samo sumirani popis.Potvrđeni?
![]()
![]()
![]()
Pogotovvo kad je sumirano sa tvoje strane, batali se bre tih statistika, nije to za tebe.Svaki dan gledaš snimke uništavanja tehnike obje strane, ovo je samo sumirani popis.
Po običaju ništa ne shvaćaš.
Moći će 3 faksa, al dobro za naukМож' комотно завршити факултет у прд*кани.![]()
Oni su uvjereni da su to kulise u Kataru ili neke snimke sa početka rataSvaki dan gledaš snimke uništavanja tehnike obje strane, ovo je samo sumirani popis.
Po običaju ništa ne shvaćaš.
Ne idu zastave zla uz ova prelepa zdanja.
Sad si im ulepsao dan.Evo za sve koji podržavajui ukrainske naciste, amblemi za vaše džekete. navalite
Pogledajte prilog 1477324
Najavljeno pre nove godine . Sve će da stane u Nemačkoj !?
Poklonu se u zube ne gleda.Preloš fotošop...možete vi bolje, ovo je za Low IQ Arape i Afrikance. Savjetujem vam da ovo puno ne širite, jer ćete Indijce totalno okrenit protiv sebe
Само да му б*ља издржи.Moći će 3 faksa, al dobro za nauk
Највећи европски сајам аутомобила у Минхену је годинама био база за немачке брендове, али је сада постао кинески сајам. Фабрике у Кини засјениле су Немачку новим производима и бројем нових брендова. Сада сви европски брендови зависе од Кине и губе трку.
![]()