Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 13.012
Po svemu sudeci Rusi ce prioritetno napredovati ka Dnjepropetrovsku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rusija demilitarizuje Kima. Kim ima sve manje granata.
Lik koji misli, da ako u jednom dijelu Ukrajine ima snijega, da je tako u cijeloj Ukrajini, nije i čudno da ste popušili 90-tihMisljenje nekog ko vrsi ispitivanje naprednih tehnologija napolju na zelenom travnjaku u sred Ukrajinske zime.

Izgubila je u smislu da nije uspjela anektirati cijelu Ukrajinu, samo mene ne zanima takva pobjeda, već ruski bezuvjetni poraz, i cijela Ukrajina slobodna.Pa po tvojoj statistici,Rusija je izgubila,sto vise navijas?
Ево ја бих му потврдио само да је за ових 2 године поставио да буде бар једнако губитака на дневној недељној основи, не морају Украјинци да имају више губитака,.... ето....On je neprevaziđen na tom polju, ako on ne potvrdi onda se nije desilo

E to ces videti kao i tvoji preci na istocno frontuIzgubila je u smislu da nije uspjela anektirati cijelu Ukrajinu samo mene ne zanima takva pobjeda, već ruski bezuvjetni poraz, i cijelu Ukrajina slobodna.
Koliko moraš biti slupan da pozitivno pričaš o famoznoj ukro ljetnoj ofanzivi kada je i sam Zelenski priznao da je propala i da prelaze ponovo u defanzivni mod.Osvojili su više km kvadratnih, nego Rusi za zimske ofenzive zadnjih 3 mjeseca. Emile zar nije bilo dosta da si pisao gluposti prvih 12 mjeseci SVO, zar trebaš i sada???
Opet, koji je ovo *****??? Likovi izmisle da sam nešto rekao i onda o tome lamentirajuKoliko moraš biti slupan da pozitivno pričaš o famoznoj ukro ljetnoj ofanzivi kada je i sam Zelenski priznao da je propala i da prelaze ponovo u defanzivni mod.
Ne kontam stvarno šta je vama sa kro bojna, jeste li toliko zastranili, brljavite dobro ovih dana.![]()

Ovaj rat je super, pad wokera na Zapadu i pad Rusije i pravoslavlja...samo se koljite, mi čekamo...E to ces videti kao i tvoji preci na istocno frontu

Još je simpatičnije što ti misliš da je nekome ovde bitno da li je predsednik Tramp ili Bajden. Važno je da se krljaju i guraju klipove u točkove jedni drugima.Stvarno je simpaticno kako se palite na Trumpove izjave. Ovo je samo predizborna kampanja, jer su balticke drzave vec tiho presle prag od 2% GDP godisnje za obranu.
Kad republikanci dodju na vlast tek onda slijedi masovno naoruzanje Ukrajine.
Trumpove riječi će izazvati samo veća izdavanja za obranu, tako ne veselite se...Još je simpatičnije što ti misliš da je nekome ovde bitno da li je predsednik Tramp ili Bajden. Važno je da se krljaju i guraju klipove u točkove jedni drugima.
A vi ste? Nemoj se ustručavati.Ovaj rat je super, pad wokera na Zapadu i pad Rusije i pravoslavlja...samo se koljite, mi čekamo...![]()
Na ovakav komentar nemam neki smislen odgovor,pa se iskreno nadam da ce u slucaju eskalacije Rusije i nato pakta dobiti priliku da osvetlas obraz precima na istocnom frontu.Ovaj rat je super, pad wokera na Zapadu i pad Rusije i pravoslavlja...samo se koljite, mi čekamo...![]()
Зар ти ниси овде пре 2 године писао да су Совјети у Делти Дунава?
Каква сад Ав.. дијеивка?
Е да, и за њу сваки дан већ 2 године пишете да пада.
Koji vi? Hićo jugend?Ovaj rat je super, pad wokera na Zapadu i pad Rusije i pravoslavlja...samo se koljite, mi čekamo...![]()
... a Putin im šalje hranu, pa kad se Koreanci pogoje ima da ih opali Kolesterol.rusija demilitarizuje Kima. Kim ima sve manje granata.
A USA oslobadja ukrajinu idiota.

Ja se veselim svaki dan kad čitam tvoje postove.Trumpove riječi će izazvati samo veća izdavanja za obranu, tako ne veselite se...
Izgubila je u smislu da nije uspjela anektirati cijelu Ukrajinu, samo mene ne zanima takva pobjeda, već ruski bezuvjetni poraz, i cijela Ukrajina slobodna.