Ima veze koliko i dogadjaji u Burmi, a oni su mu omiljeni.Marine care,da nemas ti vrucicu?Kakve to veze ima sa porazom jos jednog zapadnog pokusaja da urusi Rusiju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima veze koliko i dogadjaji u Burmi, a oni su mu omiljeni.Marine care,da nemas ti vrucicu?Kakve to veze ima sa porazom jos jednog zapadnog pokusaja da urusi Rusiju?
Radi FSB prekovremene..Sin generala Sirskog koji zivi u Australiji - je svog rodjenog oca nazvao izdajnikom i teskim smecem.
Sirski ima dva sina u Australiji, jednom je ocuh drugom bioloski otac. Nijedan ne govori sa njim jer sluzi neprijatelje ruskog naroda.
Sin Sirskog kazao je da je on ruski patriota a da je njegov otac izdao sve sto im je sveto stavivsi se u sluzbu NATO pakta i nacizma.
Sirski je inace kreator zagran otriadi . Specijalnih jedinica cija je uloga da ubijaju ukrajinske vojnike koji se povlace sa linije fronta.
Zato ga njegova bivsa porodica smatra najvecim smecem od coveka.
da znaš da demografija određuje budućnost, ne bi me pitao kakve to veze ima...Marine care,da nemas ti vrucicu?Kakve to veze ima sa porazom jos jednog zapadnog pokusaja da urusi Rusiju?
Tebi sam postavio diagnozu prije pola godine...imaš Dunning-Krugerov sindrom.Aspergerov sindrom? Tvoja ograničenost interesovanja i repetitivno ponašanje ukazuju na ozbiljan poremećaj.
To su makete Gerasimova
Slušaj, da možeš da biraš i ti bi izabrao Dunning - Krugerov.Tebi sam postavio diagnozu prije pola godine...imaš Dunning-Krugerov sindrom.
Hoće to kad se umisliš sa skromnim znanjem

Izgubila je u smislu da nije uspjela anektirati cijelu Ukrajinu, samo mene ne zanima takva pobjeda, već ruski bezuvjetni poraz, i cijela Ukrajina slobodna.
Nego Marine, što ne javljaš da ni Princ od Velsa neće isploviti?Iran TFR:
- 2015 2.14
- 2023 1.54
----------------------------
Brazil TFR :
- 2015 1.80
- 2023 1.49
I to su te BRICS uzdanice pred kojima je svijetla budućnost, kad bi se zezali...![]()
Malo zahvalnosti ne bi bilo na odmet jer sam bio blag i praktično te neutemeljeno pohvalio da ti je znanje skromno.Slušaj, da možeš da biraš i ti bi izabrao Dunning - Krugerov.
Sad ce Sirski verovatno da pokusa deblokadu Avdejevke po svaku cenu,to sto ce da salje kasike na tenkove nema veze

Sjećam se jedne (od mnogih )
IZUZETNE VESTI za Srbe petog dana trodnevnog blitz kriega
Pogledajte prilog 1497081
Ispoljavaš znake Hubrisovog sindroma, potpuno iznenadjujuće za nekog ko ne poseduje nikakvu moć. Ali, valjda svaki izuzetak potvrdjuje pravilo.Malo zahvalnosti ne bi bilo na odmet jer sam bio blag i praktično te neutemeljeno pohvalio da ti je znanje skromno.
galicija je ipak dio njemačko svijeta;tu je vladao beč stoljećima
Колико од Украјине? Лавов?Stvarno je simpaticno kako se palite na Trumpove izjave. Ovo je samo predizborna kampanja, jer su balticke drzave vec tiho presle prag od 2% GDP godisnje za obranu.
Kad republikanci dodju na vlast tek onda slijedi masovno naoruzanje Ukrajine.
Kolovrat jer od prastarih slavenskih simbola (kako su zakazale javne škole)galicija je ipak dio njemačko svijeta;tu je vladao beč stoljećima
Samo nastavi, pazljivo te slusamo.Tebi sam postavio diagnozu prije pola godine...
Misti im je general-bojnik, a Dobro situirani visimir je pola ročnika,a puni ročnik postaje kad završi prvi razred osnovne škole i nauči osnovne računske operacije, sabiranje, množenje i djeljenje!Nemoj da preskačeš Mistija, pa on je stub statističke obrane ukrowermaht bojne, tu je u Dobro situirani visimir video mastering
Izvor je?Nacionalni sastav Odese 1894. godine:
Rusi: 188.082 ljudi
Židovi: 112 235 ljudi
Poljaci: 13462 ljudi
Nijemci: 8897 ljudi
Grci: 5272 ljudi
Francuzi: 1129 ljudi
Gdje su Ukrajinci?
Pogledajte prilog 1497172