Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Lazirana je mapa teritorija koje su rusi navodno osvojiliKao i sve do sada![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lazirana je mapa teritorija koje su rusi navodno osvojiliKao i sve do sada![]()
Pa jedino to i umeju, za izbuse rupu u zemlji i prodaju
Zato su se izgazili kad je otvoren prvi McDonalds, toliko su bili zeljni.
Lazirana je mapa teritorija koje su rusi navodno osvojili![]()
Ameri znaju da nastampaju dolare ili da prodaju obveznice NR Kini . inace bi sutra bankrotirali.Pa jedino to i umeju, za izbuse rupu u zemlji i prodaju
neNe znam da li bi ih bilo dovoljno da napune i jedan kombi, a tek što taj kombi ne bi imao ko da vozi pošto su ovoj gerijatriji sa slike odavno konfiskovane vozačke dozvole...
Zapravo nisu, s obzirom da svi ti lanci brze hrane posluju po licencama, što znači da osim direktnog prihoda od prodaje licence ništa drugo ne ide u džep mrskim Amerima, a i ono što je otišlo bilo je jednokratno i pre mnogo godina![]()
Ne, Vucic je gotov pre njegaБеограЏани комада два.
Путин је готов.
Другу би он песму певао да којим случајем Украјинци успешно парирајуCinjenica je da sve sto bi uradila Rusija ne bi zadovoljilo zapad.
A ni tebe.
Bukvalno svaki scenario.
Jedino kad bi Rusi skinuli gace i viknuli "f*** me" mozda bi zapad bi bio srecan....
Zato je njihovo misljenje Rusima danas nebitno.
ne
isao sam ranije na ta mesta gde su se nudile
imas obavezu da svake godine placas.
Imam zdravog razuma cak i na prodaju, na primer tebiKao ti što si željan zdravog razuma, nego nemaš gde da ga pazariš
Reče Tviter brigada![]()
Imam zdravog razuma cak i na prodaju, na primer tebi
Nemoj da pises lazi, bices kaznjen.
Pa meni nešto nije poznato da je Putin napao Ukrajinu, kao što je ni Zelenovski ne brani.Pa Putin nije Rusija, to je jasno ali Putin jeste diktator.
To znaju i Beogradjani pre neki dan
Pogledajte prilog 1122070
Nije, al bi se mogla usporedit sa Hrvatskom. Takodjer sve sluti na identičan ishod kao u HrvatskojУкрајина = НДХрватска
Nije, al bi se mogla usporedit sa Hrvatskom. Takodjer sve sluti na identičan ishod kao u Hrvatskoj![]()
Samo cu ostaviti ovo ovde.Ameri znaju da nastampaju dolare ili da prodaju obveznice NR Kini . inace bi sutra bankrotirali.
Армата није тип тенка који ће се правити у ненормалним количинама и којима ће моћи да управља приучени десетар.
Мислим да сам прочитао да је договорено да се испоручи армији Русије 134 комада до краја 2022. а онда иде производња за продају.
Египат је већ најавио куповину и извозна дозвола је обезбеђена.
На тему, поента је да Руси троше неке залихе оклопа на украјинском ратишту, да нису употребили ништа претерано модерно, тактички добар потез, јер знају да нато зна да имају и боље и јаче, и то их држи на узди да не улећу. Да нато верује да Русија има само то што је послала у Украјину, брзо би они утрчали да се играју рата.
Осим тога, од 150.000 војника на граници, само 40.000 је ушло у Украјину. Изгледа да су неки рекли : да сачекамо ми ипак, да видимо...
Оно дезинтегрисање страних плаћеника је било поучно, изгледа.
Milioni i Milioni Ukrinaca zele da iskoriste mogucnost koju im je pruzio rat i da napuste tu raspalu Ukrianu ( bdp per kapita nizi od Moldavije) i da se kao izbjeglice ispale na Zapad
Malo je to pretenciozno , pravac ka Pavlogradu kao mesta spajanja severne i južne grupe (to su prikazane narandžaste strelice na istoku) bila bi prava mera. To bi bio i kraj rata na istoku zemlje (istočn od dnjepra).У суштини по картама да се закључити како би могао ићи правац операције под условом да се рат настави.
Pogledajte prilog 1122004
Voleo bih da mi navedete bilo koji član iz povelje UN kojom se rat zabranjuje i pri tom kažnjava sankkcijama i izolacijom.Papa: Rat u Ukrajini je perverzna zloporaba ovlasti iz osobnih interesa
PAPA Franjo rekao je danas da je rat u Ukrajini "perverzna zloporaba ovlasti" iz osobnih interesa koji su osudili bespomoćne ljude na nasilje.
Oprosti im Pape![]()
Država koja je ta tebe nedostižan sanMože, i jedni i drugi veštačke nacije i veštačke države sklepane od strane komunista.
Pa jedino to i umeju, za izbuse rupu u zemlji i prodaju
Samo cu ostaviti ovo ovde.
Jedna od 50 drzava iz USA je jaca ekonomski od "mocne" Rusije
Na sta se vi palite, klosari?
Pogledajte prilog 1122074
vidi ovakoPa dobro, svake godine se plaća licenca, a direktan prihod od prodaje hrane ide vlasniku licence.