Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dakle
glavni iz burger kinga
traze da se njihova bransa zapravo kako se kaze franshiza burger kinga za tvori u Rusiji
ali Rus koji ima pravo da otvara Burger King u Rusiji
NECE da zatvori , jednostavno covek je platio njima da moze koristiti ime i da prodaje svoje proizvode na Rusko trziste i nece da bude u gubitku

Financial Post

Burger King says rogue franchisee won't shut down Russian restaurants​

Jake Edmiston

15 hrs ago
Like|

https://www.msn.com/en-ca/news/us/n...eless-men-in-nyc-and-dc/ar-AAVdBOb?li=AAggNb9
Pogledajte prilog 1122066
Women walk outside a Burger King restaurant in Moscow, Russia.
© Provided by Financial Post Women walk outside a Burger King restaurant in Moscow, Russia.
Video player from: YouTube (Privacy Policy, Terms)
Burger King’s attempts to shut down its operations in Russia are being thwarted by a rogue franchisee in the country, the fast-food chain’s Toronto-based parent company said.

A wave of global consumer brands and retailers suspended their Russian operations or pulled their products in response to the invasion of Ukraine last month, including McDonald’s Corp. and Starbucks Corp. But Burger King’s restaurants in Russia are still open, to the dismay of owner Restaurant Brands International Inc. (RBI).
RBI, which also owns Tim Hortons, said it has been in contact with Burger King’s main operator in Russia, Alexander Kolobov, and demanded he shut down operations at the roughly 800 locations across the country.
“He has refused to do so,” David Shear, president of RBI’s international business, wrote in an open letter to employees on March 17.
Putin je inače izjavio da više ne važe licence i da ljudi mogu slobodno da štancuju šta im padne na pamet tako da tog lika zabole uvo za licencu burger kinga. Mekdonalds je malo drugačija priča čini mi se? I tu bi trebao neko da se uvali i pravi slično ali zdravu hranu, treba opaliti kontru amerima neka bude biomek! Domaće meso, sosovi sve bio! Ima tu mesta za posao itekako nekoliko nutricionista i tehnologa to sve lepo spakuju i uoblikuju mek je ionako preskup za ono što nudi!

pa dobro hajde da vidimo kakvu ekonomiju bi imala bilo koja zemlja da je izolujes ka Srbiju devedesetih....

bukvalno "ah taj zli zapad"

bukvalno nikad nista dobro od njih nismo imali u proteklih 30 godina
Mi zavisimo iskljucivo od uvoza i izvoza u EU.

Ne znam sta ti tu nije jasno.
Sa Kinom i Rusijom imamo veci uvoz nego izvoz.

Tako je i pre bilo , mi nismo ni mali rusi ni mali kinezi ... mi smo Srbi u Evropi.

Putin je inače izjavio da više ne važe licence i da ljudi mogu slobodno da štancuju šta im padne na pamet tako da tog lika zabole uvo za licencu burger kinga. Mekdonalds je malo drugačija priča čini mi se? I tu bi trebao neko da se uvali i pravi slično ali zdravu hranu, treba opaliti kontru amerima neka bude biomek! Domaće meso, sosovi sve bio! Ima tu mesta za posao itekako nekoliko nutricionista i tehnologa to sve lepo spakuju i uoblikuju mek je ionako preskup za ono što nudi!
Kako nisu bili pametni od 1990. da tako nesto naprave, nego su punili dzepove mrskim im Amerima? :cepanje:

Rabljene klimaktericne babuskare i poneki LGBTQ. Drugosmrdijanska margina

Ne znam da li bi ih bilo dovoljno da napune i jedan kombi, a tek što taj kombi ne bi imao ko da vozi pošto su ovoj gerijatriji sa slike odavno konfiskovane vozačke dozvole...

Kako nisu bili pametni od 1990. da tako nesto naprave, nego su punili dzepove mrskim im Amerima? :cepanje:

Zapravo nisu, s obzirom da svi ti lanci brze hrane posluju po licencama, što znači da osim direktnog prihoda od prodaje licence ništa drugo ne ide u džep mrskim Amerima, a i ono što je otišlo bilo je jednokratno i pre mnogo godina :whistling:

cini mi se da sam ven na ruskim medijama i procitao da su i krenuli u istim tim mcdonalsima da rade uz cirilicno slov ; B.
a iste sve boje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back