Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kadirov o Bajdenu:

Kako je naveo, radi se o čoveku koji je "apsolutno bez sramote, s ponosom i sam iznosio dokaze, podsećajući kako je, na njegovu ličnu inicijativu, bombardovan Beograd i uništene srpske četvrti".

"Džo Bajden je u starosti konačno izgubio ostatke pameti. Sada, pokušavajući da uđe u ulogu plemenitog kauboja, odlučio je da oceni ruskog predsednika Vladimira Putina, nazvavši ga 'ratnim zločincem'".

Loše se izarzio. Reč je o mogućnosti velike obnove u Evropi.
Са деменцијом, педофил Џо, заборавља коме је шта рекао лаж или истину.
Па тако, мало-мало па избрбља и ствари које је крио.

AZOV u panik modu

АЗОВ
@Polk_Azov

21 день триває героїчна оборона форпосту України - Маріуполя! Я закликаю всіх, кому не байдужа доля Маріуполя - тих, хто виїхав з міста і чиї близькі і друзі лишилися тут. Хто народився в цій приморській фортеці і хто знав Маріуполь до його нищення російською ордою

якщо не в ваших силах тримати зброю в руках або ви не б'єтеся на інших фронтах України - виходьте, в якому місті чи в якій країні ви б не знаходились - виходьте на вулиці з меседжем "Маріуполь - це Україна!" Виходите поодинці, кличте знайомих! Робіть плакати,

звертайтеся до журналістів, розповсюджуйте пости в інтернеті! Зробіть так, щоб Маріуполь був на устах в усього світу! Щоб його не поховали під руїнами і не змирилися з його знищенням!!! Ви можете вплинути на ситуацію і на вашій совісті буде мовчання!

Щодня захисники міста, перебуваючи в повному оточенні, мужньо та самовіддано бють ворога, знищують техніку, знищують генералів, офіцерів, содат рф та просто зрадників Батьківщини. Якщо ви не серед нас зі зброєю в руках - озбройтеся словом і дійте

Ovi 'ladno pozivaju narod da izađe na ulice i plače :hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Nemam pojma. Zavisi koliko se kvari.

I pazi, ne zahebavam se, zaista zavisi od toga koliko se kvari, tj. koliko je pouzdan.

Nisu ni T-64,T-72, T-80 loši tenkovi. problem je što su koncepcijski napravljeni da se upotrebljavaju na polju, razvijeni u cetne linije, tako da jedni druge pokrivaju i dobro vide ciljeve ispred sebe.

Toga u naseljenim područjima nema. I to Rusi znaju. Ali, neadekvatna upotreba oklopa je očigledna.

Što se Armate tiče, Šojgu je najavio početak predserijske proizvodnju Armate, u svim varijantama (T-14, T-15, T-16) za 2022. godinu.

Možda je sada već počela, ali je malo verovatno da postoji ijedna operativno sposobna jedinica sa njima.

https://www.janes.com/defence-news/news-detail/t-14-armata-to-enter-series-production-in-2022
Армата није тип тенка који ће се правити у ненормалним количинама и којима ће моћи да управља приучени десетар.

Мислим да сам прочитао да је договорено да се испоручи армији Русије 134 комада до краја 2022. а онда иде производња за продају.
Египат је већ најавио куповину и извозна дозвола је обезбеђена.

На тему, поента је да Руси троше неке залихе оклопа на украјинском ратишту, да нису употребили ништа претерано модерно, тактички добар потез, јер знају да нато зна да имају и боље и јаче, и то их држи на узди да не улећу. Да нато верује да Русија има само то што је послала у Украјину, брзо би они утрчали да се играју рата.
Осим тога, од 150.000 војника на граници, само 40.000 је ушло у Украјину. Изгледа да су неки рекли : да сачекамо ми ипак, да видимо...
Оно дезинтегрисање страних плаћеника је било поучно, изгледа.

AZOV u panik modu

АЗОВ
@Polk_Azov

21 день триває героїчна оборона форпосту України - Маріуполя! Я закликаю всіх, кому не байдужа доля Маріуполя - тих, хто виїхав з міста і чиї близькі і друзі лишилися тут. Хто народився в цій приморській фортеці і хто знав Маріуполь до його нищення російською ордою

якщо не в ваших силах тримати зброю в руках або ви не б'єтеся на інших фронтах України - виходьте, в якому місті чи в якій країні ви б не знаходились - виходьте на вулиці з меседжем "Маріуполь - це Україна!" Виходите поодинці, кличте знайомих! Робіть плакати,

звертайтеся до журналістів, розповсюджуйте пости в інтернеті! Зробіть так, щоб Маріуполь був на устах в усього світу! Щоб його не поховали під руїнами і не змирилися з його знищенням!!! Ви можете вплинути на ситуацію і на вашій совісті буде мовчання!

Щодня захисники міста, перебуваючи в повному оточенні, мужньо та самовіддано бють ворога, знищують техніку, знищують генералів, офіцерів, содат рф та просто зрадників Батьківщини. Якщо ви не серед нас зі зброєю в руках - озбройтеся словом і дійте
Trenutno je u neoslobodjenom dijelu Ukriane u modi nekakav TICKE-TOCKE čelendŽ DA JEDNI drug pozivaju da objavuju klipove da se Mariupolj deblokira ? drito se loze ko Bajden na djecu da ce to da pomogne

dakle
glavni iz burger kinga
traze da se njihova bransa zapravo kako se kaze franshiza burger kinga za tvori u Rusiji
ali Rus koji ima pravo da otvara Burger King u Rusiji
NECE da zatvori , jednostavno covek je platio njima da moze koristiti ime i da prodaje svoje proizvode na Rusko trziste i nece da bude u gubitku

Financial Post

Burger King says rogue franchisee won't shut down Russian restaurants​

Jake Edmiston

15 hrs ago
Like|

https://www.msn.com/en-ca/news/us/n...eless-men-in-nyc-and-dc/ar-AAVdBOb?li=AAggNb9
1647608115537.png
Women walk outside a Burger King restaurant in Moscow, Russia.
© Provided by Financial Post Women walk outside a Burger King restaurant in Moscow, Russia.
Video player from: YouTube (Privacy Policy, Terms)
Burger King’s attempts to shut down its operations in Russia are being thwarted by a rogue franchisee in the country, the fast-food chain’s Toronto-based parent company said.

A wave of global consumer brands and retailers suspended their Russian operations or pulled their products in response to the invasion of Ukraine last month, including McDonald’s Corp. and Starbucks Corp. But Burger King’s restaurants in Russia are still open, to the dismay of owner Restaurant Brands International Inc. (RBI).
RBI, which also owns Tim Hortons, said it has been in contact with Burger King’s main operator in Russia, Alexander Kolobov, and demanded he shut down operations at the roughly 800 locations across the country.
“He has refused to do so,” David Shear, president of RBI’s international business, wrote in an open letter to employees on March 17.

Nacizma?? Valjas gluposti..
Naravno u ukrajini je čist nacizam u pitanju. ne nemački nego ukrajinski ekstremni nacionalizam. prepoznaćeš ga prema netolarantnosti prema drugim nacijama i uzdizanju vlastite nacionalne ideologije i države iznad svih vrednosti. zemlja normalnim ljudima služi da se pišaju po njoj. država je birokratsko ustrojstvo. a nacionalizam kuga novoga veka.

nisi švarceneger i red je da ne brkaš etnikum i nacizam.

Naoruzavanje je pocela 1 dan posle ruskog napada. Cak i tu su odbili da im daju raspale migove stare 40 godina. Ne zato sto se boje Rusije. Nego za te Migove, paradoksalno, trebaju delovi za ratno odrzavanje jer to nije 1 2 sata leta, to je ekstremni nivo eksploatacije cak i za nov avion, a delove moraju nabaviti iz te iste Rusije.

Nemoj ko rusofili, nemaju oni oruzja ko u bajci. Cak ni sa ovom hitnom intervencijom Evrope, nemaju dovoljno. Zato se Rusi tako slobodno setaju okolo sa oklopom od pocetka bez ikakve pesadijske podrske. Sad kad je stiglo ponesto, a nisu ni obuceni za to kako treba u praksi, ali ide to, Rusija zaglavila u blato
Наоружавање је почело раније.Сјећаш ли се када су почели куповати дронове од Турске, ту су већ ушли у нови левел.Ја вјерујем да су добили и за паре али и на поклон доста наоуружања јер ова позиција Украјине одговора НАТО пакту.Није у НАТО пакту али исцрпљује Русију.Вин вин ситуација.

Мислим да су многи овдје подцјенили процјену Русије и ово сматрају као неки хир аутократе Путина.Зато све чешће чујемо на западу Путин напао Украјину а не Русија алудирајући да треба скинути диктатора.
Мислим да је у питању озбиљна служба информисања која уз Израелску, Америчку и Британску важи за једну од најјачих на свијету.Зато и не чуди стална тефонска линија Израел-Русија од почетка рата.Русија није ушла у овај рат из хира Путина већ на основу безбједносних информација.Да ли су биле погрешне, искрено не вјерујем.Да је сачекао још коју годину мислим да ова опција више не би била могућа.Последња шанса да Украјину ресетује на фабричка подешавања.

Poslednja izmena:
Jel prati neko ove lupetarije bajdena ovih dana kako vređa putina? Čim se završi akcija deratizacije ukrajine ameri će da objavi kako je bajden lud i bolesan i da nastave kao da se ništa nije dogodilo. Bolesan svet!

Uhapsen i proteran. Nije procesurian, jer se pozove na imunitet. To sto imas imunitet od gonjenja, ne znaci da ne mogu da te uhapse. Zemlja odakle si moze da odluci da povuce imunitet i dozvoli sudjenje. Ali to su sve tehnicki detalji od nimalo znacaja, znacajno je da je DOS branio drzavu. Onako kako Vucic ne radi.

Nisam spominjao ni BIA u okviru MUP, ni KOS. Nijedno ime zapravo.

Napisao sam sluzbe bezbednosti.

To cepidlacenje je za idiote, to zadrzi za tvoje drugare iz SNS.
" Da

I uhapsio ga je DOS, i proterao. Branili su drzavu, onako kako to Vucic ne radi.

Na primer kao kad u CG uhapse naoruzanu bandu a u njoj srpski general Dikic, i onda Vucic pocne da kmeci nesto, kao to nema veze blabla, on je dobar decko, imo je petice u skoli, a nikako da kaze sta ce im oruzje.
Poruka je automatski spojena: pre 32 minuta

Ima u Beogradu naselje Kotez, vecina ulica tamo nosi imena raznih Hrvata. "
Ovo je tvoj post na koji sam se nadovezao. Niti ga je uuhapsio DOS niti ga je proterao već je povučen u US (vrv na drugu lokaciju) jer je kompromitovan a DOS niti kojem državnom organu nije palo na pamet da se kači sa amerima.
Više neću na ovu temu da ne bi đubrili nepotrebno.

Наоружавање је почело раније.Сјећаш ли се када су почели куповати дронове од Турске, ту су већ ушли у нови левел.Ја вјерујем да су добили и за паре али и на поклон доста наоуружања јер ова позиција Украјине одговора НАТО пакту.Није у НАТО пакту али исцрпљује Русију.Вин вин ситуација.

Мислим да су многи овдје подцјенили процјену Русије и ово сматрају као неки хир ауторкрате Путина.Зато све чешће чујемо на западу Путин напао Украјину а не Русија алудирајући да треба скинути диктатора.
Мислим да је у питању озбиљна служба информисања која уз Израелску, Америчку и Британску важи за једну од најјачих на свијету.Зато и не чуди стална тефонска линија Израел-Русија од почетка рата.Русија није ушла у овај рат из хира Путина већ на основу безбједносних информација.Да ли су биле погрешне, искрено не вјерујем.Да је сачекао још коју годину мислим да ова опција више не би била могућа.Последња шанса да Украјину ресетује на фабричка подешавања.
Pa Putin nije Rusija, to je jasno ali Putin jeste diktator.

To znaju i Beogradjani pre neki dan

Putin-is-not-Russia-banner-800x450.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back