Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko vidimo, manje od mesec dana je trebalo da im se unište skoro sve vojne efektive, sad je ostalo ravnanje terena. Pružili su smešan otpor, verovatno zato što su duboko u sebi svesni da su veštački narod na veštački sklepanoj zemlji.

Meni je žao 99% Ukrajinaca, koji ovaj rat ne razumeju, па се са њим ни не баве, али их погађа !

Pazi u jednopartijskoj, komunistickoj Kini imas 300 lokalnih jezika.

Neki imaju status zvanicnog pored mandarinskog u svojim provincijama.

U "demokratskoj" Ukrajini u Evropi imas nacisticke mere zabrane jezika koji govori pola drzave. Zabrana ucenja ruskog jezika i uvoza knjiga na ruskom jeziku.

Hitler preponosan.
na ostrvu imas muslimane specificnu etnicku grupu zvanu Miao , ako sam dobro zapamtio.
tokom dana su na ulicama u svojoj garderobi sa prodajem nogih stvari , i uz to i siju, s obzirom da mi se ranac , na kaisu prekuinuo , pitah ih da li s emoze popraviti , Ruski znaju , engleski jok i inace na ostrvu , sve je dvojezicno Kineski , Ruski.
bez reci su mi uzeli i poravili i odbili da mi naplate , tako da je moja ex , od njih kupila njihove stvari , i imali su stvarno lepe rukom radjene.
navece smo ih susretali gde su ih Muski clanovi i vozili kuci i zastali su da se i pozdrave.
jedan od razloga , a to mi i je bilo super
je da sam sa bradom i da su i mislili da sam i ja njohov , sto i na nacin kako sam im se i recima obratio ..normalno kao i prema drugima.

i tamo na plazi , stotine kineza iz raznih delova kine . grupe sa svim jednakim kosuljama i ksorcevima, te plave , te crveni , te zuti i po komandi svi u vodi
ma za uzivanje je bilo ih gledati.
na zalost sve te slike , ex ih je , hmmm odnela.

:hahaha:
Kako da ne, nek ih pošalju u Ukrajinu da završe stvar, da ne ginu ljudi u ovoj neadkvatnoj gvožđuriji kao do sada...

Posle ovog rata, NATO nema razloga da se posebno plaši konvencionalne ofanzivne moći Rusa, sve da im svaki vojnik ima Armatu.

A i Armatu ove raketice što gađaju krov tenka rešavaju bez problema, samo, bogu hvala, ne gine posada kao do sada.
Jel ovo adekvatna gvozdjurija?
Potrudi se nadji i razvaljene leoparde i to od pg7 po mina iz 50 i neke godine proslog veka.

Koji je smisao ovog ismevanja?
Imas li predstavu sta je rat i sta su kumulativna sredstva i da nije moguce napraviti oklop od 2 metra debljine?

Evo , mislim da je trebao ako je imao informacije da kolju i spaljuju ruse i to niko drugi nego neonacisti koji preziru ruse.
Dakle cekao je 8 godina i kalkulisao a zastitio samo Krim.

То му мањи део руског народа замера и скоро пола руске стратегократије.

Не одлучује Путин сам, он није тупавац као Вучић па да се разуме у сву Полистратегологију.

Руска стратеголошка аристократија се тиме бави.

Šta će im transhumani wolfenstein kada imaju svog heroja Beowulf-a.

Nordijski (Germanski) heroj Beowulf će osloboditi dvor Kralja Hrothgara (Zelenskog) od terora čudovišta Grendela, koji u ljudskom liku liči na Putina

Mitologija na zapadu počinje da se racionalizuje

Уз помоћ Морганиних чаробних напитака (био-лабораторије)

da je udario tad rekao bi-a trebalo je da pokusa diplomatskim putem

ono sto je fakt je da zapad ne poznaje jezik diplomatije i da *ebe svakog onoliko koliko im dopuste
Njemu je diplomatija pukla onog dana kada se desio majdan.
Znaci ako su tacni ti navodi da su rusi bili ugrozeni onda je to sve krivica Putina sto nije reagovao ...
Tako je i ovima iz RS i BG-a bio bitniji dogovor sa Tudjmanom nego Srpski narod u Krajini.

Krim ti je tu RS
A Donjeck i Lugansk - SK :(

Čovek nemora biti nikakav Genije da shvati, da ovaj rat najviše odgovara Americi.
Pri tom, ne mislim na obične građane Amerike,. Rat u Americkoj blizini nije bio, još od kad su ratovali protiv Nikaragve.
EU je sad ostala bez energenata i sirovina, o gubitku tržišta neću govoriti. Zbog svega toga evro ima osetniju inflaciju.
Amerika je prodavala oružje u EU (americke proizvodnje), pa zbog toga dolar jača.
Americi nije odgovarao Tramp, jer nije započeinjao ratove već se iz ratova povlačio. Nažalost, sad im je super kad Rusi i Ukrajinci ginu, dok oni navijaju protiv Rusije.
Jasno je ko je organizovao Majdan, dok je u Sočiju bila olimpijada. Nadam se da će se i njihovo doba završiti, i da će nastupiti Kinesko.

Njemu je diplomatija pukla onog dana kada se desio majdan.
Znaci ako su tacni ti navodi da su rusi bili ugrozeni onda je to sve krivica Putina sto nije reagovao ...
Tako je i ovima iz RS i BG-a bio bitniji dogovor sa Tudjmanom nego Srpski narod u Krajini.

Krim ti je tu RS
A Donjeck i Lugansk - SK :(
Cinjenica je da sve sto bi uradila Rusija ne bi zadovoljilo zapad.
A ni tebe.
Bukvalno svaki scenario.

Jedino kad bi Rusi skinuli gace i viknuli "f*** me" mozda bi zapad bi bio srecan....

Zato je njihovo misljenje Rusima danas nebitno.

da izokrenemo ovo jer je malo komplikovano za moj jutarnji mozak...

meni nije zao 99 posto ukrajinaca, koji ovaj rat jako dobro razumeju i njime se oruzano bave, jer ih nimalo ne pogadja sta ce na kraju da se desi :lol:
Уаа...:thumbdown: ... хејтеру ...

- -

1% је 500,000, а ових осталих јадних 49,500,000 статира у будућем кукурузу без овогодишње сетве или бежи из стана у стан, док наоколо грува. !!??!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back