Slavenska
Iskusan
- Poruka
- 6.043
Мени сва ова хајка делује као припрема напада на Русију , званичног напада НАТО ПАКТА на Русију .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tesko da ruska vojska zna, kao svaka vojska slusa naredjenje...al da putin zna i to jako dobro sta radi, u to sam vise nego ubedjen.Veruj, znaju Rusi šta rade.
Само нико да раширених руку дочека Русе.Potpuno je logicno da se ubijate medju sobom jer ste totalno opkoljeni nema hleba, vode, nicega . Uskoro ce da se pojavi i kanlibalizam ako se ne predate.

Ispada da ga nismo vadili iz Šiptarki. Pa ko je onda uspeo sačuvati granicu i razbiti OVK širom KiM tokom NATO agresije.Ne znam.
Dok je trajao rat u BiH, samo mi Srbi smo ubili 300.000 Bošnjana dobrijeh, plus vaš ne baš nebitan doprinos 93-94-te...
Tako su mediji javljali dk je rat trajao.
Posle je ispalo da je ukupno u BiH za 3,5 godine nastradalo cca. 100.000 ljudi, što vojnika, što civila.
Mi smo na Kosovu (bez vas, doduše) 99-te za 3 meseca ubili preko 100.000 Šiptara, i silovali oko 50.000 Šiptarki.
To je bilo dok je rat trajao, posle je ispalo to nekih ukupno 11.000 šiptarskih žrtava ukupno 98 i 99-te.
Pa uzmeš rat kod vas...u vreme kada je u Hrvatskoj bila JNA (znači, brat bratu jedno 250.000 ljudi na obe strane tih pola godine) ukupni gubici su bliži broju od 10.000 nego 15.000...
Mislim da su i u ovom slučaju gubici ogromni, dok se puca...posle će da se svedu u realne okvire, na sreću.
Pa dolaze im rusi u pomoć jel to oni pozivaju ljude da sačekaju oslobodioce kao nekada u zagrebu?Пад у очај и на тњитеру - понестаје идеја, примјети се.
Вода у ушима ...
ВИДЕО: https://t.me/bograta/9059

to bi bio najsmesniji rat na svetuМени сва ова хајка делује као припрема напада на Русију , званичног напада НАТО ПАКТА на Русију .

А шта је вЕст ... да су побијени артиљеријом?
Наравно да су нацисти први објавили - били на лицу мјеста.
Ti si famozna..Naravno da nepostoji... to što ti veruješ u nešto ne znači da tako nešto i postoji
21 век, ЕУ, НАТОУ Италији, због поскупљења бензина, курири путују на коњима
Док су руске испоруке бесплатне за вожњу електричним бициклима и аутомобилима, становници италијанског града Барија дају све од себе да уштеде на гориву.
to bi bio najsmesniji rat na svetu![]()
Ti nisi normalan, pa kakva propast kad imaju sve što im treba?Ekonomska propast Rusije je zagarantirana, tu vise nema pomoci, pa da se i ove minute povuku iz Ukrajine
Кад оно, изгинуше Руси да својим генералом.УНИШТАВА СЕ И ИСТРЕБЉУЈЕ НАЦИЗАМ У МАУРИПОЉУ!!!
Према локалним изворима, неколико микро округа на западу Мариупоља заузеле су Оружане снаге РФ и снаге ДНР (17., 16., са великом вероватноћом северне 21, 22, 23, итд. такође су заузете). У простору биоскопа „Савона” и Полицијске академије основана је „З-техника”.
Чини се да ће пост-мост постати важан циљ, пресецањем којег ће бити могуће пореметити комуникацију између терориста који су се настанили у Азовсталу и у централном делу града.
Дивизија Азов прогласила је катастрофалну ситуацију, потпуно опкољење и позвала Украјинце у другим градовима и широм света да изађу на улице у знак подршке како би извршили притисак на кијевске власти како би издвојили резерву и преокренули ток.
Pogledajte prilog 1121001
Још мало фали да се Маурипољ пресече на пола и да се формирају два одвојена котла нациста!!!
@Patata Caliente i @Qing VIII na aparatima!
Njemacka ZDF je prikazala snimke sa drona Ruskih OMJ na auto putu Zitomir-Kiev ... to je vec skoro na jugo-zapadu, Dobrano juznije od Iprena i Buche (za koje je Zelneski rekao da se tu brani Kiev)
Sa sjevera je KIev blokiran vec 1-2 dana rata, nepobitni dokazi ukazuju da je blokiran sa zapadne strane i jugo-zapadne, na istoku je presjecen auto put Kiev-Harkov. Recimo da je Kiev u najoptimisticnojoj procijeni otovoren sa juga i jugo-zapada.
Svi dokazi, koji nisu Ruski ukazuju da je Kiev okruzen 60% do 70%.
ХахахахаTi nisi normalan, pa kakva propast kad imaju sve što im treba?
Baš se vi ustaše nikada nećete naučiti pameti, nije vam bio dovoljan jedan Staljingrad.
Атриљерија тврдиш (мине, гранате ....)?

Potpuno je logicno da se ubijate medju sobom jer ste totalno opkoljeni nema hleba, vode, nicega . Uskoro ce da se pojavi i kanlibalizam ako se ne predate.

Кад оно, изгинуше Руси да својим генералом.
Ti nisi normalan, pa kakva propast kad imaju sve što im treba?
Baš se vi ustaše nikada nećete naučiti pameti, nije vam bio dovoljan jedan Staljingrad.