Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze biti da su Rusi, moze biti da su Ukrajinci, i jedni i drugi imaju motive za tako nesto...

Halo Chief kako brat?

Sto? Otisao je ratovati protiv Rusa u Mauripolj? Nikad pameti u tog mladca

Nego cujem ostali ste skroz bez gasa a mi kojim slucajem imamo odredjenu kolicinu... Cijena sitnica..

Poslednja izmena:
Krim ima vodu. Rezervoar u Simferopolju napunjen 90%

FNuLR81XsAAoByE

da budete srbi, da budete ruska braća javno i trajno, a ne glumatati malo bi piškili pa malo kakili... jesmo se mi odmah svrstali ut ukrajinu, jesmo objavili da šaljemo oružje i opremu za 4 brigade, jesu li nam se rusi zaprijetili, jesu li nam jedinima poslali besposadnu letjelicu sa eksplozivom bez upaljača kao najizravnije upozorenje, i gle krca mi i dalje podržavamo ukrajinu unatoč opasnosti da bi rusija ili čak i vi u ime rusije mogli nas napasti, a kako ste se hvalili nije da nemate s čim... a evo kod nas se vidi da mi nemamo ni pzo... znači kako rekoh nemojte biti šmizle nego se jasno odredite... iako sam nekako siguran da nećete... jer ste svjesni kuda će vas to odvesti...
Ne rqdi se o tome .. Tako razmisljane vas moze samo gurnuti da budete topovsko meso.. Ovaj rat nije Rusija vs Ukr vec USA vs Ruija preko leda dela uktajinskog naroda .. Sutra mozeti i vi biti zrtve viseg cilja velikih sila .

„Уједињење Кине је неодољив историјски тренд. Сједињене Државе треба одмах да прекину сваки званичан контакт са Тајваном како не би нанеле озбиљну штету кинеско-америчким односима и миру и стабилности на Тајвану“.
видео: https://t.me/npo_dvina/4627

biglaughh.gif

Ne pljujem ja po Rusiji, ja pljujem po diktatorima :kafa:
Диктатор? О коме је реч и о каквој диктатури?
Да ли ти у опште знаш шта је диктатура?
Како би требало дефинисати то што вам диктирају Брисел и Вашингтон а ви без поговорно испуњавате?

Halo Chief kako brat?

Sta otisao ratovati protiv Rusa u Mauripolj? Nikad pameti u tog mladca

Nego cujem ostali ste skroz bez gasa a mi kojim slucajem imamo odredjenu kolicinu... Cijena sitnica..
Ti si prije 10 dana pričao kako je Mariupolj pao. Nakon 17 dana invazije okupator i dalje ne može ući u taj grad, a strateški je pozicioniran tako da je morao pasti za 3 dana.
A oni bi Kijev osvajali :lol:

A cak i ovi nasi mediji ovde pisu gadjani civilni objekti i postave bas ovaj snimak, stvarno su bas bedni i mizerni, svasta bi im reko🤬 , nisu djabe Rusi gadjali te zgrade, tu su vojne pozicije ukrajinske vojske. Mogu da zamislim kako CNN i BBC izvestavaju.
sve to CNN i BBC zna, sve su to prozivljavali po istoku kad su bombardovali civilne objekte jer se iz njih pucalo...naravno sad im smeta kad to Rusi rade, i koriste ko propagandu..zato i kazem zapadni licimjerni mamlazi..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back