mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.746
Ili kontigent kineskih warrior tastatura?Pa nesto se svakako mora poduzeti, vidjet cemo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili kontigent kineskih warrior tastatura?Pa nesto se svakako mora poduzeti, vidjet cemo...

Ili kontigent kineskih warrior tastatura?![]()
Moze biti da su Rusi, moze biti da su Ukrajinci, i jedni i drugi imaju motive za tako nesto...
A cak i ovi nasi mediji ovde pisu gadjani civilni objekti i postave bas ovaj snimak, stvarno su bas bedni i mizerni, svasta bi im rekoSniper and ATGM positions of Ukraine forces in Mariupol getting destroyed
sledi snimak
Bosanac, idi bre...Zato što si nepametan.
davno sam bio u Zagrebu...Koji nenaseljeni deo grada?
Ne rqdi se o tome .. Tako razmisljane vas moze samo gurnuti da budete topovsko meso.. Ovaj rat nije Rusija vs Ukr vec USA vs Ruija preko leda dela uktajinskog naroda .. Sutra mozeti i vi biti zrtve viseg cilja velikih sila .da budete srbi, da budete ruska braća javno i trajno, a ne glumatati malo bi piškili pa malo kakili... jesmo se mi odmah svrstali ut ukrajinu, jesmo objavili da šaljemo oružje i opremu za 4 brigade, jesu li nam se rusi zaprijetili, jesu li nam jedinima poslali besposadnu letjelicu sa eksplozivom bez upaljača kao najizravnije upozorenje, i gle krca mi i dalje podržavamo ukrajinu unatoč opasnosti da bi rusija ili čak i vi u ime rusije mogli nas napasti, a kako ste se hvalili nije da nemate s čim... a evo kod nas se vidi da mi nemamo ni pzo... znači kako rekoh nemojte biti šmizle nego se jasno odredite... iako sam nekako siguran da nećete... jer ste svjesni kuda će vas to odvesti...
Halo Chief kako brat?
Sta otisao ratovati protiv Rusa u Mauripolj? Nikad nista od njega
видео: https://t.me/npo_dvina/4627„Уједињење Кине је неодољив историјски тренд. Сједињене Државе треба одмах да прекину сваки званичан контакт са Тајваном како не би нанеле озбиљну штету кинеско-америчким односима и миру и стабилности на Тајвану“.
Диктатор? О коме је реч и о каквој диктатури?Ne pljujem ja po Rusiji, ja pljujem po diktatorima![]()
Sledeći su rvati nisu slučajno šinuli onaj dron! To je bidermajer za sledeću!Ne rqdi se o tome .. Tako razmisljane vas moze samo gurnuti da budete topovsko meso.. Ovaj rat nije Rusija vs Ukr vec USA vs Ruija preko leda dela uktajinskog naroda .. Sutra mozeti i vi biti zrtve viseg cilja velikih sila .
Pa pao je 20 metara od studentskog doma, kakav nenaseljeni dio, a na 50 metara od toga imaš hrpetinu zgrada.davno sam bio u Zagrebu...
Sta imas ti jajaro govoriti za bilo koga, prijavi se za ruskog dobrovoljca pa se onda javljaj
Ti si prije 10 dana pričao kako je Mariupolj pao. Nakon 17 dana invazije okupator i dalje ne može ući u taj grad, a strateški je pozicioniran tako da je morao pasti za 3 dana.Halo Chief kako brat?
Sta otisao ratovati protiv Rusa u Mauripolj? Nikad pameti u tog mladca
Nego cujem ostali ste skroz bez gasa a mi kojim slucajem imamo odredjenu kolicinu... Cijena sitnica..

sve to CNN i BBC zna, sve su to prozivljavali po istoku kad su bombardovali civilne objekte jer se iz njih pucalo...naravno sad im smeta kad to Rusi rade, i koriste ko propagandu..zato i kazem zapadni licimjerni mamlazi..A cak i ovi nasi mediji ovde pisu gadjani civilni objekti i postave bas ovaj snimak, stvarno su bas bedni i mizerni, svasta bi im reko, nisu djabe Rusi gadjali te zgrade, tu su vojne pozicije ukrajinske vojske. Mogu da zamislim kako CNN i BBC izvestavaju.
Treba okupatora snajperima skidati iz zgrada, ali doći će i to. Okupator ne smije biti nigdje siguran
За њих је стигла руска слобода
: