psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.357
А они бељи од Стаљина.Čečeni su još u PSR bili elitne udarne jedinice u ruskoj armiji. Prema njihovim rečima, borili su se za Velikog Belog Cara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А они бељи од Стаљина.Čečeni su još u PSR bili elitne udarne jedinice u ruskoj armiji. Prema njihovim rečima, borili su se za Velikog Belog Cara.
Denacifikovace ga putin , bez brige.
Primetices da je zamaglio odgovor i napisao da 80/90% podrzava Rusiju
Ne rat, a to nikako nije slucaj
У старту си се заебо. Знају они ко им се '48-е усрао у планове и направиоJa samo pokazem porodicnu partizansku spomenicu, ima da me postave za lice koje ce praviti spiskove koga treba denacifikovati.
Pitanje je bilo jasno. Nisam ga pitao je li podržavaju Rusiju Katarine Velike ili Sovjetsku Rusiju. Pitao sam ga koliko podržavaju ovakvu Rusiju sada.Primetices da je zamaglio odgovor i napisao da 80/90% podrzava Rusiju
Ne rat, a to nikako nije slucaj
90%,slicno kao sto u hrvatskoj podrzavaju nacizam i ustaslukPitanje je bilo jasno. Nisam ga pitao je li podržava Rusiju Katarine Velike ili Sovjetsku Rusiju. Pitao sam ga koliko podržavaju ovakvu Rusiju sada.
Pitanje je bilo jasno. Nisam ga pitao je li podržava Rusiju Katarine Velike ili Sovjetsku Rusiju. Pitao sam ga koliko podržavaju ovakvu Rusiju sada.
Pitas me da li je CNN propaganda?@nonaligned sta kazes jel cia cnn propaganda ?
Dobro su ih utrenirali
CIA trenirala ***********e da ubijaju Ruse . Tako kaze americka televizija.
Итекако можемо да будемо сигурни.Дакле, ми не можемо увек бити сигурни да ли је нешто тачно
Не, побогу...па открили су нам да се граничимо са Украјином!Pitas me da li je CNN propaganda?
oligarsi vladaju zapadom....u rusiji putin vlada oligarsima...Broke Oligarch Says Sanctioned Billionaires Have No Sway Over Putin
In an exclusive interview, Mikhail Fridman—one of Russia’s original oligarchs—argues that punishing billionaires like him shows a troubling misunderstanding of power in Russia.
![]()
Mikhail Fridman, vlasnik Alfa grupe, rekao je za Bloomberg da je pokušaj prisiljavanja ruskih oligarha da izvrše pritisak na Putina nerealan cilj. „Ako ljudi koji su nadležni u EU veruju da bih zbog sankcija mogao da priđem gospodinu Putinu i kažem mu da zaustavi rat i to će uspeti, onda se plašim da smo svi u velikoj nevolji“, rekao je Fridman, piše BBC.
„To znači da oni koji donose ovu odluku ne razumeju ništa o tome kako Rusija funkcioniše. A to je opasno za budućnost“.
Fridman, kog su Velika Britanija i EU sankcionisale, rekao je da je malo verovatno da bi iko u Putinovoj orbiti mogao da razgovara o okončanju rata s njim.
„Udaljenost moći između Putina i bilo koga drugog jeste kao udaljenost između Zemlje i svemira“, rekao je Fridman. „Reći bilo šta Putinu protiv rata, za bilo koga, bilo bi samoubistvo“, dodao je.
Evropa gleda samo da krade ništa drugo, to su i nacisti imali u glavi kada su krenuli na risiju u drugom sv ratu. To isto i danas rade!Broke Oligarch Says Sanctioned Billionaires Have No Sway Over Putin
In an exclusive interview, Mikhail Fridman—one of Russia’s original oligarchs—argues that punishing billionaires like him shows a troubling misunderstanding of power in Russia.
![]()
Mikhail Fridman, vlasnik Alfa grupe, rekao je za Bloomberg da je pokušaj prisiljavanja ruskih oligarha da izvrše pritisak na Putina nerealan cilj. „Ako ljudi koji su nadležni u EU veruju da bih zbog sankcija mogao da priđem gospodinu Putinu i kažem mu da zaustavi rat i to će uspeti, onda se plašim da smo svi u velikoj nevolji“, rekao je Fridman, piše BBC.
„To znači da oni koji donose ovu odluku ne razumeju ništa o tome kako Rusija funkcioniše. A to je opasno za budućnost“.
Fridman, kog su Velika Britanija i EU sankcionisale, rekao je da je malo verovatno da bi iko u Putinovoj orbiti mogao da razgovara o okončanju rata s njim.
„Udaljenost moći između Putina i bilo koga drugog jeste kao udaljenost između Zemlje i svemira“, rekao je Fridman. „Reći bilo šta Putinu protiv rata, za bilo koga, bilo bi samoubistvo“, dodao je.
Очајни сте ...Usled spontanosti promasis par slova u vodjinom prezimenu.