- Poruka
- 34.705
Мислио на колеге, лош рукописTvoji kolaži![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислио на колеге, лош рукописTvoji kolaži![]()
Nije smesno preminulim ruskim posada. Mozda i jeste na nekon drugom svetu.
jel pao vise taj mariupolj..
Шта ти је то чудно? Имали сте и ви могућност да будете оно штоDoziveh dan da srbin postavlja čečensku ilahiju i raduje se ubijanju rusa i ukrajinaca u Mariupolju.
Mašallah.
Pitam te sta se prica u Kini povodom ovoog rata ako i sme neko tamo nesto da komentarisePitas me da li je CNN propaganda?
Da li neko ima detaljnije informacije, čujem na TV da Rusi zauzeli aerodrom u Mariupolju?
Nije.jel pao vise taj mariupolj..
Vojnika , jel su to nacisti ili nisu ?60000-70000 ukrainskih vojnika je okruzeno
o ruskih trupa nedaleko o odessi
Kinezi su neostrasceni po vom pitanju i neutralniPitam te sta se prica u Kini povodom ovoog rata ako i sme neko tamo nesto da komentarise
Aj ne pravi se luda pogledaj video prvo.
Vojnika , jel su to nacisti ili nisu ?
Auuu ova ih ispeglala . da li će je zvati na CNN da čuju i ovakvo nešto?Упозорење америчке новинарке: Лажемо о Украјини у епским размерама /видео/
Покушава удобровољити ЕУ, показати се кооперативан и примирити локалне идиоте (усраше, монтедукљане, мују&хасу, шипоње). Пиша*е у вјетар.Zato se meni gadi kada Vucic kaze da on nece dozvoliti da region bude gladan.Hoce covjek na silu da ga Hrvati i muslimani zavole.
Da se ja pitam ja bih prodavao muslimanima can Srbije i Hrvatima van Srbije 20% skuplje nego drugima.
Bježe ko zečevi.
dao sam i link da i je osvojenDa li neko ima detaljnije informacije, čujem na TV da Rusi zauzeli aerodrom u Mariupolju?