Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јле ти знаш како изгледа поменути дрон?Није у питању овакав мали дрон већ огроман дрон који је као мали авион и носи поприлично килограма пројектила.
Такав се не мота између зграда и дрвећа овај омањи што носи камеру, то да али ови дорнови су играчке које лете на висини која је погодна за ПВО.
Dron.jpg

Pa nisam ni ja pisao o ovim današnjim dronovima, koji su ko avioni, a i oni su izgleda poprilično ubojiti, ja sam pisao o novim, hipotetskim budućim dronovima...

Sira slika je ona koja ti izbegavas,amerika se polako urusava kao i svaka imperija a u savremenom dobu to se desava brze nego nekada,zelja za odzavanjem stvari po starim pravilima izaziva ove ratove ali krah se ne moze spreciti....krah amerike ce pratiti krah citavog sveta a to upravo gledamo....urusavanje standarda u americi je pocetak a onaj senilni Biden optuzuje Rusiju a budale se pale na to....u Evropi nista bolje Njemacka nije ono pre od 40 godina....moc se polako seli u Aziju zahvaljujuci idiotima iz Evrope koji su pod uticajem amerike i to se ne moze spreciti....Amerika unistavanjem Evrope je nastetila vise sebi a sve zbog zelje da je drzi kao svog poslusnog vazala....ono sto govorite Rusi su navikli da prezivljavaju ali amerikaci a i evropljani nisu,cim vam opadne standarda za 10-20% nastace haos u svim zemljama a to je na pomolu.....ljepo ste naucili ziviti ali svemu dodje kraj pa i tome.....
I kada Amerika propadne, ako propadne, opet će ostatak sveta tražiti pomoč od nje.

Moze se slobodno reci da smo i mi u tom loncu skuvani.
Pun ti je ovaj forum tih robova holivuda sto sanjaju dronove i kojekakve zmajeve da za njih vode ratove samo da oni ne bi morali da okrvave guzice i prljaju blatom i vlagom rovova.
Gomila konformistickih kukavica(roblje holivuda)
ne, nije to isto, mystik je u pravu,
upravo jesu japan i nemacka
dve bukvalno osakacene nacije,
tu se ne radi o pojedincima, ili grupi,
cela nacija je osakacena i hendikepirana,
i to nije slucajno,
to je bila ciljana americka agenda
koju su oni sproveli posle rata,
ja to ovde svaki dan gledam
i ne mogu da se nacudim

Nece,dovoljno im je "pomoci" koji su dobili od nje zadnjih 77 godina
Postavili su na noge Zapadnu Nemačku, Italiju, Japan, Južnu Koreju, nije li to dovoljno?
A da nije, pošto su vas bombardovali, zbog glumatanja balkanske imperije, pa se sada poistovetujete sa Irakom, Libijom, Sirijom....
Ako će neko u toj priči propasti, je to jedino Rusija, ako se odluči ponovno izolirati se od ostatka sveta.

Русија у Украјини бије своју нововековну историјску битку коју НЕЋЕ, НЕ СМЕ И НЕ МОЖЕ изгубити ! Не знам колико кошта и колико ће коштати Русију све ово......али знам да излази као победник у овом сукобу. Оно што ме занима је даљи след догађаја после консолидације Украјине као руске територије. Запад неће стати да Русе вуче за нос. Има у Европи још много волова за топовско месо.

Upotreba ovakvog oružja bi izazvala odgovor nuklearnim udarom...

Drugo je pak pitanje kakvu bi zapravo štetu izazvao takav EMP, štete bi sigurno bilo, no pitanje je bi li bila baš totalna, neki sustavi bi sigurno nastradali, neki možda i ne bi...
U al si ti neozbiljan i ostrašćen. :D
Dobro.
I šta bi onda posle bilo?

Odvoj se od foruma i navijanja i pogledaj ovo.Posle se umij,popi kafu.Uozbilji se.Razmisli i dođi da mi kažeš svoje mišljenje.

Postavili su na noge Zapadnu Nemačku, Italiju, Japan, Južnu Koreju, nije li to dovoljno?
A da nije, pošto su vas bombardovali, zbog glumatanja balkanske imperije, pa se sada poistovetujete sa Irakom, Libijom, Sirijom....
Ako će neko u toj priči propasti, je to jedino Rusija, ako se odluči ponovno izolirati se od ostatka sveta.
Ne brini sve te zemlje idu zajedno sa njima prema dolje ubrzano,znaci ako se ne slazes sa njima imaju pravo da te uniste,ubili barem 100miliona ljudi sto direktno sto indirektno i to podrzavas,kao svako pratilac nacistikih verovanja ....sada se koprcate kada krepate nece vas imati ko zakopati samo cemo vas pregaziti....

NATO poslao 35.000 vojnika na granicu s Rusijom​

Pogledajte prilog 1120415

NATO je poslao desetine hiljada vojnika, uključujući Kraljevske marince, nosač aviona, brod razarač i napadnu podmornicu na nuklearni pogon u Norvešku, koja graniči s Rusijom.

Trupe iz 28 zemalja Evrope i Sjeverne Amerike učestvuju u vježbi koja traje oko mjesec dana, a koja je počela u ponedjeljak na sjeveru Norveške.

https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet/nato-poslao-30000-vojnika-na-granicu-s-rusijom/450372
Biće ćufti i roštilja. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back