- Poruka
- 34.772
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта год да је запамтиће га Украјина добро као гробара.Kako znas da on nije dupli agent
Кога нас јадо?
Нема више самураја.
Нека пробају фото апаратима да униште кинеске ракете.
Можда стигну и један селфи да направе.
verovatno moraju da isporuce naci eu gazdama jos belog roblja i par decijih organaУкрајинска војска држи седамнаесторо деце као таоце у Донбасу
Украјинске снаге држе седамнаесторо деце као таоце у граду Славјанску у Доњецкој области, планирају да их присилно одведу у непознатом правцу, упозорио је штаб територијалне одбране Доњецке Народне Републике.
Како се наводи, штаб су „контактирали становници ослобођених насеља Мирноје, Гранитноје и Староигнатјевка“. Према њиховим речима, 20. фебруара је укупно седамнаесторо деце послато у одмаралиште Свјатогорск.
„Деца се, како су саопштила својим родитељима током данашњег телефонског разговора, тренутно налазе у Славјанску. Навела су и да је планирана њихова принудна евакуација у непознатом правцу данас у два сата по кијевском времену (један сат по средњоевропском)“, прецизирао је штаб, захтевајући хитан повратак деце својим родитељима.
Иначе, није први пут да украјинске снаге узимају цивиле за таоце.
oslobodice ih kinezi,Пацификован у најсофистициранијег америчког роба (одмах после Немца)
Ako Rusi denacifikuju Ukrajinu oruzjem, eto zapad denacifikuje Rusiju sankcijama, sto jeste blize antinacizmu...pa nije diskutabilno da ce rusija izdrzati i pobediti uprkos sankcijama,
sad je diskutabilno ko je sledeci za denacifikaciju,
a ovim sankcijama su se neki dobrovoljno prijavili,
jer to vise ni ne spada u domen sankcija,
nego u domen rasne i nacionalne diskriminacije,
a to se, kao sto vec znamo, naziva fasizam

a zašto to?Upotreba ovakvog oružja bi izazvala odgovor nuklearnim udarom...
Drugo je pak pitanje kakvu bi zapravo štetu izazvao takav EMP, štete bi sigurno bilo, no pitanje je bi li bila baš totalna, neki sustavi bi sigurno nastradali, neki možda i ne bi...
Moze se slobodno reci da smo i mi u tom loncu skuvani.Пацификован у најсофистициранијег америчког роба (одмах после Немца)
Stigli su novi bajraktari i veliki broj kamikaze dronova iz SAD
Sira slika je ona koja ti izbegavas,amerika se polako urusava kao i svaka imperija a u savremenom dobu to se desava brze nego nekada,zelja za odzavanjem stvari po starim pravilima izaziva ove ratove ali krah se ne moze spreciti....krah amerike ce pratiti krah citavog sveta a to upravo gledamo....urusavanje standarda u americi je pocetak a onaj senilni Biden optuzuje Rusiju a budale se pale na to....u Evropi nista bolje Njemacka nije ono pre od 40 godina....moc se polako seli u Aziju zahvaljujuci idiotima iz Evrope koji su pod uticajem amerike i to se ne moze spreciti....Amerika unistavanjem Evrope je nastetila vise sebi a sve zbog zelje da je drzi kao svog poslusnog vazala....ono sto govorite Rusi su navikli da prezivljavaju ali amerikaci a i evropljani nisu,cim vam opadne standarda za 10-20% nastace haos u svim zemljama a to je na pomolu.....ljepo ste naucili ziviti ali svemu dodje kraj pa i tome.....JBT Hollywood, naravno, da ima mrtvih gradova i sela, imaš ih širom Evrope, a pogotovo istočne Evrope (baš u Rusiji ih imaš ogromno) koliko hočeš, napuštenih iz različitih razloga. Ne želiš, da vidiš širu sliku. Naravno, da postoji zavisnost između praktički svih ekonomija sveta, jer su bogatije zemlje izselile manje profitabilne grane ekonomije u jeftinije zemlje. Ali to nije loše, jer se tako stvara podloga za profitabilnije grane ekonomije i u tim siromašnijim zemljama, iako ovde prosečni forumaš na krstarici kaže, da je to neokolonijalizam, iako su bile stotine i stotine milijona ljudi izvučene iz potpunog siromaštva na račun toga.
Da li mislis da ce se najpre napraviti takav dron ili oruzje protiv njega?Misliš da bi neki PVO skinuo dron koji leti među zgradama ili drvećem i traži neprijateljski oklop?
Možda neki PVO budućnosti, današnji sigurno ne bi, jer nisu ni namijenjeni takvim metama.
Naravno, takvih dronova još nema u masovnoj upotrebi, ali ja mislim da je samo pitanje dana kad će se početi proizvoditi...
Tajvan je bezbedan jer je ostrvo, ali tu mora direktan sukob USA sa Kinom da bi se odbranio...tajvan priprema vojsku u slucaju napada kine,
rado cu se smrzavati u dojclandu,
a i umiracu od gladi,
samo da naskodimo putinu,
lepo bi bilo da mi nemci shvatimo,
da je ovo jedini nacin da konacno
udjemo u moskvu,
takvi gladni, smrznuti, prljavi i smrljvi
Јле ти знаш како изгледа поменути дрон?Није у питању овакав мали дрон већ огроман дрон који је као мали авион и носи поприлично килограма пројектила.Misliš da bi neki PVO skinuo dron koji leti među zgradama ili drvećem i traži neprijateljski oklop?
Možda neki PVO budućnosti, današnji sigurno ne bi, jer nisu ni namijenjeni takvim metama.
Naravno, takvih dronova još nema u masovnoj upotrebi, ali ja mislim da je samo pitanje dana kad će se početi proizvoditi...
Dron model denacifikator za englesko, francusko i nemačko tržišteРат у 21 вијеку.Преговори се воде овако а дронови и крстареће ракете на терену...
![]()

nisi mi jasan, jel sumnjas u pobedu rusije,Ako Rusi denacifikuju Ukrajinu oruzjem, eto zapad denacifikuje Rusiju sankcijama, sto jeste blize antinacizmu...
Јле ти знаш како изгледа поменути дрон?Није у питању овакав мали дрон већ огроман дрон који је као мали авион и носи поприлично килограма пројектила.
Такав се не мота између зграда и дрвећа овај омањи што носи камеру, то да али ови дорнови су играчке које лете на висини која је погодна за ПВО.
![]()
od koga je bezbedan,Tajvan je bezbedan jer je ostrvo, ali tu mora direktan sukob USA sa Kinom da bi se odbranio...
Tebi je zapad koka kola i mekdonalds, jesi ovo ti?Rusi su spremni da nista nemaju i da jedu korenje, samo da se odupru mrskom zapadu
Tako smo i mi radili devedesetih i ni danas ne mozemo da se pokupimo.